loading...
آژانس دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات اینترنتی | نوین مارکتینگ
نوین مارکتینگ بازدید : 410 شنبه 16 آذر 1398 نظرات (1)

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

ما هر ماه در شورای سردبیری نوین مارکتینگ مقالات پیشنهادی ماه را بررسی می‌کنیم و برای رسیده به بهترین مقالات با هم بحث می‌کنیم. اما با مطرح شدن مقاله حاضر با عنوان 12 نمونه موفق از‌ وب اپلیکیشن پیش‌رونده PWA در سال 2019، همه از جمله بچه‌های دپارتمان طراحی سایت بی‌چون و چرا این مقاله را پذیرفتند. به یک دلیل بسیار مهم این مقاله با منبع خارجی، که در پایان مطلب لینک آن را قرار می‌دهیم، از پیشرفتی مهم در ایران خبر می‌دهد. اگر می‌خواهید بدانید این پیشرفت مهم چیست حتما تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

این موضوع کاملا واضح است که عملکرد برای موفقیت و سودآوری هرگونه سرمایه‌گذاری آنلاین ضروری است. در نتیجه، وب‌سایت‌ها در سراسر کسب و کار‌ها‌ از یک استاندارد جدید به نام وب اپلیکیشن‌های پیش‌رونده PWA برای بهبود عملکرد خود استفاده می‌کنند. با پشتیبانی گوگل، هدف این فناوری این است که سطح بالایی از عملکرد را بی‌درنظرگرفتن شرایط دستگاه یا شبکه ارائه دهد. آنها با افزایش PWAهای با کیفیت برنامه‌های بومی که قابل اطمینان، سریع و جذاب‌اند، به این مهم دست می‌یابند. با وجود این که به این موضوع بسیار اهمیت می‌دهند، اما هنوز هم مفهوم PWA برای بیشتر توسعه دهندگان جدید است. برای درک عمیق چگونگی تفاوت یک وب اپلیکیشن پیش‌رونده با وب‌سایت‌های معمولی ریسپانسیو یا واکنشگرا، بهترین راه این است که چند نمونه خوب از PWA را بررسی کنیم. در ادامه نمونه‌های چشمگیری از وب اپ‌های پیش‌رونده در انواع کسب و کار‌ها بررسی شده است – بنابراین شما می‌توانید خودتان از تکنولوژی جدید وب استفاده کنید.

1.وب اپ یک غول بزرگ: استارباکس Starbucks

با هدف ارائه سفارش آنلاین و کاربر پسند همیشه در دسترس برای تمامی مشتریان خود،  استارباکس یک PWA برای سیستم سفارش خود را در وب‌سایتش ایجاد کرده است که تجربه مشابهی را با برنامه بومی موجود خود به کاربر ارائه می‌دهد. به عبارت دیگر، PWA استارباکس با داشتن قابلیت اجرا در حالت آفلاین، به مشتریان خود اجازه می‌دهد تا در منو جستجو کنند، سفارشات خود را مرتب کنند و مواردی را به سبد خرید خود اضافه کنند. تمامی این موارد بدون دسترسی به اینترنت امکان پذیر است. پس از آنلاین شدن، آنها می‌توانند قیمت‌های خاص مربوط به موقعیت مکانی خود را مشاهده کرده و غذا و نوشیدنی خود را سفارش دهند. از آنجایی که بیشتر PWAها بدون دسترسی به اینترنت قابل استفاده هستند، در نتیجه این برنامه برای مشتریانی که ممکن است در طول روز ارتباط اینترنت آن‌ها قطع و وصل شود یا در بازارهای نوظهور مانند جوامع روستایی که هنوز ارتباط قوی با اینترنت ندارند، بسیار کاربردی و مناسب است. با راه اندازی PWA جدید سفارش،  استارباکس نتایج چشمگیری را مشاهده کرده است. PWA در اصل99.84٪ کوچک‌تر از اپ iOS  استارباکس موجود است، به همین دلیل این برنامه وب در میان کاربران خود محبوبیت خاصی پیدا کرده. در نتیجه، آنها تعداد کاربران وب را که هر روز سفارش می‌دهند دو برابر کردند، الان دیگر نرخ کاربرانی که از کامپیوتر سفارش می‌دهند تقریبا برابر با کاربران موبایل است.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده استارباکس

2.هاوسینگ در صنعت توریسم Housing

یکی از برترین پلتفرم آنلاین املاک و مستغلات در هند، housing.com سالیانه نزدیک 50 میلیون بازدیدکننده دارد. این شرکت هندی دریافت که بارگذاری‌های کند چنان تأثیر عظیمی در کسب و کارشان دارد که حتی بهبود یک ثانیه می‌تواند نرخ تبدیل را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. علاوه بر این، بیشتر کاربران مورد هدف آن‌ها با استفاده از دستگاه‌های قدیمی با شبکه‌های 2g یا 3g به اینترنت دسترسی پیدا می‌کنند. به منظور سرویس‌دهی بهتر به بازدیدکنندگان، کمپانی تصمیم گرفت تا یک PWA  سریع، کاربردی و قابل اعتماد راه‌اندازی کند. این وب اپ بسیار سریع است، از داده‌های کمتری استفاده می‌کند و به هاوسینگ اجازه می‌دهد تا کاربران را به روش‌های مختلف دوباره جذب کند. با استفاده از PWA جدید ، کاربران می‌توانند سریعا آنچه را که جستجو می‌کنند پیدا کنند یا در حالت آفلاین به جستجوی خود ادامه دهند. PWA سایت هاوسینگ منجر به افزایش 38٪ درصدی نرخ تبدیلات و کاهش 40٪ درصدی بانس‌ریت سایت شد. همچنین باعث جذب بازدیدکنندگان با کیفیت بیشتر شده است، همراه با افزایش 10 درصدی زمان بازدید در هر کاربر در کلیه مرورگرها.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده هاوسینگ

3.دیجی‌کالا یک تجربه خوب وب اپلیکیشن پیش‌رونده در ایران

پلتفرم پیشرو تجارت الکترونیکی Digikala، نحوه خرید ایرانیان برای خرید لوازم الکترونیکی مصرفی و کالاهای دیگر را با فروشگاه آنلاین خود تغییر داده است. PWA فروشگاهی‌ آنها به این دلیل ساخته شده است تا اطلاعات و بررسی‌های زیادی را برای محصولات دیجیتال در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد و فراتر از همه این موارد، یک تجربه خرید آنلاین عالی را ارائه می‌دهد. بنابراین، اکنون بزرگترین سایت تجارت الکترونیکی در خاورمیانه است و تقریبا 92 درصد از سهم بازار خرده فروشی آنلاین ایران را به خود اختصاص داده است. PWA با 1،700،000 کاربرد اختصاصی یا یونیک ویزیت در هر روز، رتبه سوم وب سایت پربازدید ایران را به خود اختصاص داده است. از زمان راه‌اندازی این وب اپلیکیشن پیش‌رونده، Digikala با رشد 200 درصدی نسبت به سال گذشته از نظر بازدید، سفارش و درآمد روبرو شده است.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده دیجی‌کالا

4. مجله فلیپ بورد Flipboard

به عنوان محبوب‌ترین مجله اجتماعی جهان، فلیپ بورد به خوانندگان خود اجازه می‌دهد تا از همه مکان‌ها، موضوعات و اخبار و رویدادهای مورد نظر خود مطلع شوند. براساس علاقه کاربر، این پلتفرم اخبار و داستان‌های مختلفی را از سراسر دنیا در قالب یک مجله گرد هم آورده است. کاربران فلیپ بورد می‌توانند منابع مورد علاقه خود را دنبال کرده و داستان‌ها را ذخیره کنند، تصاویر و فیلم‌ها را در مجلات فلیپ بورد مخصوص خود، مشاهده کنند یا با دیگران به اشتراک بگذارند.

فلیپ بورد یکی از بهترین نمونه‌های PWA برای اخبار آنلاین است. PWA به منظور ارائه تجربه یک جستجوی ساده و سریع برای کاربر، استفاده از داده را به حداقل می‌رساند. تا زمان راه‌اندازی این وب اپلیکیشن پیش‌رونده، فلیپ بورد فقط یک برنامه موبایل بود که در دستگاه‌های تلفن همراه ارائه می‌شد. به همین دلیل، اکنون PWA به فلیپ‌بورد اجازه می‌دهد تا یک تجربه مشابه با برنامه اصلی و محبوب  خود را در وب‌سایت ارائه دهد و آن را در دسترس کاربران دسک‌تاپ نیز قرار دهد.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده فلیپ بورد

5.آموزش موسیقی با ساوندسیلک Soundslice

ساوند سیلک یک نرم افزار پیشرفته آموزش موسیقی در وب است که انقلابی عظیم در نحوه یادگیری و تمرین موسیقی به وجود آورده است. این شرکت از وب اپلیکیشن پیش‌رونده به منظور ارائه تولید بهترین موسیقی و تجربه یادگیری استفاده می‌کند. نرم افزار مبتنی بر PWA باعث می‌شود تا روند یادگیری یک قطعه موسیقی برای نوازندگان خودآموخته با پخش یک موسیقی خلاقانه ساده‌تر و کارآمد‌تر شود. ساوند سیلک به کاربران اجازه می‌دهد تا هنگام خواندن و شنیدن موسیقی با هر دستگاهی اعم از تلفن و صفحه نمایش بزرگ، موسیقی را یاد بگیرند. علاوه بر این، معلمان موسیقی می‌توانند از این ابزار برای ایجاد درس‌های تعاملی موسیقی استفاده کنند. با تمرکز بر یادگیری موسیقی با استفاده از فایل‌های ضبط شده، ساوند سیلک همچنین فروشگاهی اختصاصی نیز دارد که درس‌ها و رونوشت‌های موسیقی را به فروش می‌رساند.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده ساوندسیلک

6. بازی 2048

بازی پازل 2048 در ابتدا به عنوان یک برنامه رایگان برای اندروید وIOS در سال 2014 منتشر شد. این برنامه بلافاصله در کمتر از یک هفته پس از راه‌اندازی با بیش از 4 میلیون کاربر به یک ویروس دسته‌جمعی تبدیل شد. بازی بسیار ساده و اعتیادآور است. این بازی به شعار «یک آبنبات برای حرفه‌ای‌های ریاضی»، هدف اصلی آن به این صورت است که بلوک‌های اعداد شبیه هم با هم ترکیب شوند تا به عدد 2048 رسید. نسخه رسمی PWA در 2048game.com در دسترس است تا بازیکنان بتوانند از طریق مرورگر وب به این بازی دسترسی فوری داشته باشند. با انتقال مستقیم و نمای تمام صفحه، تشخیص دادن نسخه PWA از برنامه محلی همتای خود دشوار است. به علاوه اینکه وب اپلیکیشن پیش‌رونده  2048 را می‌توان کاملاً آفلاین بازی کرد.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده بازی  2048

7. میک مای تریپ یا سفر من را بساز MakeMy Trip

سایت MakeMyTrip.com نمونه‌ای عالی از PWA است. پیشروترین شرکت مسافرتی هند ماهیانه حدود هشت میلیون بازدید کننده از سایت خود را دارد که ترافیک تلفن همراه دو سوم آن را تشکیل می‌دهد. از آنجا که تلفن همراه به مطلوب‌ترین کانال برای رزرو بلیط در میان مشتریان میک مای تریپ تبدیل شده است، آنها یک PWA ایجاد کردند و یک تجربه سریع، قابل اعتماد و مرتب در وب موبایل پدید آوردند. تجربه جدید PWA با کاهش 38٪ زمان بارگذاری صفحه، نرخ تبدیل خود را سه برابر کرده است. در مقایسه با سایت قبلی موبایل خود،  میک مای‌ تریپ باعث افزایش 160 درصدی تعداد بازدید‌ها Sessions شد و بانس ریت سایت را تا 20٪ کاهش داد.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده میک مای تریپ

8.تاکسی آنلاین اوبر Uber

با گسترش این شرکت به بازارهای جدید، اوبر وب خود را از نقطه صفر به عنوان وب اپلیکیشن پیش‌رونده بازسازی کرد تا یک تجربه رزرو قابل مقایسه با برنامه موبایل بومی ارائه دهد. اوبر وب اپلیکیشن پیش‌رونده به گونه‌ای طراحی شده است که رزرو اتومبیل را در شبکه‌های 2g با سرعت کم نیز انجام دهد. این ساختار با نزدیک شدن به یک تجربه کاربری مانند اپ موبایل، برای کاربران دستگاه‌های قدیمی که ممکن است با برنامه بومی اوبر سازگار نباشد بسیار مناسب است. با در نظر گرفتن تجربه بومی در یک برنامه وب فوق سبک، اوبر بدون در نظر گرفتن موقعیت مکانی، سرعت شبکه و دستگاه، درخواست تاکسی سریع را امکان‌پذیر کرده است.

برنامه اصلی تنها 50 کیلوبایت است و به همین دلیل می‌توان آن را در مدت زمان 3 ثانیه در شبکه‌های G2 بارگذاری کرد.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده اوبر

9. پدپیپر Padpiper

پدیپیپر پلتفرمی برای کمک به دانشجویان است تا به راحتی بتوانند مسکنی قابل اعتماد را برای دوره کالج و دوره‌های کارآموزی خود پیدا کنند و به صاحبخانه‌ها اجازه می‌دهد تا به سرعت مستأجرینی مناسب را برای خانه‌های خود پیدا کنند. در واقع، این پلتفرم اکنون از 9000 کالج پشتیبانی می‌کند و بیش از 100 لیست در PWA خود دارد. آنها صاحبخانه‌ها و لیست نظرات را مشخص کرده‌اند تا در وقت دانشجویان برای یافتن بهترین گزینه مناسب خود صرفه‌جویی کنند. به محض اینکه دانشجو آدرس را وارد می‌کند،  می‌تواند مسیر را تا محل کار خود، از لیست نتایج دنبال کند. برنامه وب همچنین می‌تواند دانش‌آموزان را با افرادی که در نزدیکی آنها کار می‌کنند ارتباط دهد یا به آن‌ها اطلاع دهد که همکلاسی‌هایشان در کجا کار می‌کنند.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده پدیپیپر

10. شبکه اجتماعی پینترست Pinterest

با تمرکز بر رشد بین‌المللی، پینترست تجربه وب موبایل جدید خود را از صفر با وب اپلیکیشن پیش‌رونده آغاز کرد. این شبکه اجتماعی دریافت که به دلیل عملکرد ضعیف در موبایل، تنها 1 درصد از بازدید‌های موبایل به ثبت‌نام، ورود یا نصب برنامه ختم می‌شود. با درک این موضوع که فرصت بهبود نرخ تبدیل بسیار زیاد بود، بنابراین آنها با استفاده از فناوری PWA، وب سایت تلفن همراه را بازسازی کردند که چندین نتیجه مثبت را به همراه داشت: زمان صرف شده در مقایسه با وب تلفن همراه قبلی 40٪، درآمد تبلیغاتی ایجاد شده توسط کاربر 44٪ و میزان استفاده کاربر 60٪ افزایش یافته است.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده پینترست

11. اپلیکیشن یامیلی Yummly

یامیلی یک پلتفرم هوشمند  ونچر یا کشف پخت و پز است که اطلاعاتی درباره طعم و مزه غذا، ارزش مواد غذایی، سطح مهارت برای پختن  هر یک از دستور‌های غذایی‌ را به شما ارائه می‌دهد شما در یامیلی می‌توانید دستور‌العمل‌های شخصی خود را به اشتراک بگذارید و همین طور مواد غذایی مورد نیازتان را بخرید و یک روزه تحویل بگیرید. در کنار برنامه اندروید و ios،  نسخه وب اپلیکیشن پیش‌رونده در مرورگرهای وب نیز موجود است. دقیقاً مانند اپ‌های معمول آن، PWA یامیلی نیز موتور جستجوی غذا، پخت و پز و دستور العمل‌ها را ارائه می‌دهد. این برنامه به کاربران اجازه می‌دهد تا در میان یک میلیون دستور پخت غذا به جستجو بپردازند که از بهترین سایت‌های غذایی، وبلاگ‌های برتر یا غذاهای محلی اقتباس شده‌اند. علاوه بر این، نتایج جستجو را می‌توان از لحاظ مواد تشکیل دهنده، رژیم غذایی، حساسیت به مواد غذایی، تغذیه، قیمت مواد غذایی، غذاها، زمان، سلیقه، دوره‌های وعده غذایی و موارد دیگر  را می‌توان فیلتر کرد.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده یامیلی

12. وب اپلیکیشن پیش‌روندهKniveksperten

متخصص چاقو است و سایت آنها انواع مختلف چاقو را می‌فروشد و به صورت آنلاین سفارش‌ها را از انبارشان در شهر برگن نروژ برای شما ارسال می‌کند . نایویکسپرتن  به دنبال ارائه یک تجربه کاملاً مشابه برنامه است در هر دستگا‌هی است و می‌‌خواهد در دسترس همه کاربران باشد. فروشگاه اینترنتی چاقو در نهایت با هدف دستیابی به سطح بالایی از عملکرد، حتی با اینترنت سرعت پایین، تجربیات تلفن همراه خود را با پلتفرم PWA درجه یک دوباره نوآوری کرد. با تجربه جدید در موبایل، فروشگاه وب اکنون قادر است تا کیفیت‌های بومی که سریع، قابل اعتماد و قابل دسترسی از هر مرورگری است را ارائه دهد.

وب اپلیکیشن پیش‌رونده

وب اپلیکیشن پیش‌رونده نایویکسپرتن

نوین مارکتینگ بازدید : 205 سه شنبه 12 آذر 1398 نظرات (0)

آژانس روابط عمومی

وانسا کارلتون به خوبی اهمیت این موضوع را بیان کرده است: شرکت شما راه و روش مناسب خود را پیدا کرده است، چالش‌ها یکی پس از دیگری از میان برداشته می‌شوند و شما در مرز موفقیت حرکت می‌کنید. می‌دانید در این شرایط من چه کاری کردم؟ به هر حال، شرکت شما در مسیر خود حرکت می‌کند. اما شما چطور می‌توانید این موضوع را به ذینفعان یا عموم مردم اطلاع دهید؟

بین وبلاگ نویسی، آماده کردن متن تبلیغات و آماده کردن گردش کاری ایمیلی، در نظر گرفتن زمانی برای ایجاد آگاهی نسبت به برند و مدیریت رسانه‌ها کار بسیار سختی است. اینجا، همان جایی است که یک آژانس ارتباطات عمومی (PR) می تواند به شما کمک کند.

طبق تحقیقات جامعه روابط عمومی آمریکا (PRSA)، “ارتباطات عمومی، فرآیند ارتباطی استراتژیکی است که روابط مشترک مفیدی را میان سازمان ها و جوامع آنها می‌سازد.” در دنیای امروز، PR و بازاریابی با هم همپوشانی داشته و در هم تنیده شده اند و همین موضوع، ضرورت همکاری کردن این دو را می رساند.

شاید درباره نحوه کار تیم بازاریابی و آژانس روابط عمومی سوالاتی داشته باشید مانند این که : “شرکت روابط عمومی چه کار می‌کند؟” یا “یک آژانس روابط عمومی چه خدماتی ارائه می‌کند؟”

در ادامه می‌توانید اطلاعاتی درباره آژانس روابط عمومی به دست آورید.

با این که وظایف روابط عمومی و بازاریابی می‌تواند با هم همپوشانی داشته باشد، اما این دو اعمال بسیار متفاوتی انجام می‌دهند. Allie Decker، یکی از نویسندگان سایت HubSpot، درباره روابط عمومی و بازاریابی در وبلاگ خود نوشت. او می‌گوید:” هدف اصلی روابط عمومی، افزایش محبوبیت برند شماست. از طرف دیگر، هدف اصلی بازاریابی، افزایش فروش است.”

روابط عمومی و بازاریابی می‌توانند با هماهنگ کردن اهداف خود، با هم کار کنند. برای مثال، افراد ممکن است از طریق تاکتیک‌های روابط عمومی مانند حضور طبیعی در شبکه‌های اجتماعی، نسبت به برند شما آگاه شده و بعد با تاکتیک‌های بازاریابی شما مانند تبلیغات فیسبوکی، به مشتری شما تبدیل شوند. با همکاری روابط عمومی و بازاریابی به منظور پیام رسانی استراتژیک، شما می‌توانید شهرت خود را افزایش داده و فروش بیشتری داشته باشید.

  1. مدیریت شهرت

مدیریت شهرت یکی از اصلی‌ترین خدماتی است که شرکت روابط عمومی می‌تواند انجام دهد. تاکتیک‌ها ممکن است شامل ارسال خبرنامه از طریق ایمیل، ارسال پیام با استفاده از متن وبسایت یا وبلاگ، مدیریت شبکه‌های اجتماعی، پاسخ دادن به نظرات و یا مشارکت با دنبال کنندگان باشد.

برای مثال، Taco Bell از شبکه‌های اجتماعی برای ایجاد شهرت خود استفاده می‌کند. در مثال زیر، تاکو بل به مشتریان خود در توییتر با توییت تعاملی و جذاب پاسخ می‌دهد که با برند او مرتبط بوده و شهرت آن را افزایش می‌دهد.

آژانس روابط عمومی

آژانس روابط عمومی

  1. مدیریت بحران

طبق داده‌های PwC، شصت و نه درصد مدیران حداقل یک بحران در سطح شرکت را در پنج سال گذشته تجربه کرده‌اند. البته به طور متوسط تعداد بحران‌های تجربه شده، 3 عدد بوده است. شرکت شما احتمالا حداقل با یک بحران در طول دوران شغلی خود مواجه شده است. به همین دلیل بهتر است یک شرکت روابط عمومی داشته باشید و برنامه‌ای برای ارتباطات در طی بحران برای آن در نظر بگیرید تا در مواقع لازم، آمادگی داشته باشید.

برای مثال، Susan G. Komen در شرکت Cure، که یک خیریه مهم در زمینه سرطان سینه است، در سال 2012 با عواقب نبود برنامه‌ای برای روابط عمومی در زمان بحران مواجه شد. آن‌ها پس از 7 سال، تامین بودجه برای غربالگری‌های برنامه ریزی شده سینه والدین را متوقف کردند. وقتی اطلاعیه آن‌ها توسط موسسه “فرزند آوری با برنامه” اعلام شد، به خاطر حملاتی که از همه طرف به این داستان شد، به جریان خبرساز و معروفی تبدیل شد. Komen مدتی صبر کرد و بعد پاسخ داد. او ویدئویی مبنی بر شکست در مسئولیت پذیری خود تنظیم کرد اما بعد تصمیم خود را تغییر داد.

همانطور که جامعه PRSA نیز معتقد است، موارد زیادی را می توان از اشتباهات Komen آموخت. برای مثال :” خود را در موقعیت قربانی قرار ندهید. این کار، تاثیری نخواهد داشت.”

  1. ارتباطات رسانه‌ای

یکی از روش‌های موثر جهت افزایش شهرت و بیشتر شنیده شدن نام شما، استفاده از رسانه است. شرکت‌های روابط عمومی می‌توانند رابطه میان رسانه و شرکت شما را مدیریت کنند. تاکتیک‌هایی که می توان استفاده کرد شامل نوشتن مطالبی برای متقاعد کردن روزنامه نگارها و اینفلوئنسرهاست تا به این ترتیب در اخبار مربوط به صنعت بیشتر به برند شما اشاره شده و در رسانه ها پوشش خبری بیشتری برای شما وجود داشته باشد.

برای مثال، اگر شما صاحب یک کمپانی زیبایی سازگار با محیط زیست هستید، بخش روابط عمومی شما می تواند شما را به وبلاگ Organic Bunny معرفی کند تا مصاحبه ای در مورد محصولات پایدار زیبایی داشته باشید.

  1. شبکه های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی، فاکتور مهمی در مدیریت شهرت و یکی از اصلی‌ترین روش‌ها برای برقراری ارتباط با مخاطب هستند. بنابراین محافظت از حساب‌های کاربری اجتماعی که می‌شناسید، می‌تواند یکی از تاکتیک‌های روابط عمومی باشد. از آنجا که شما نیز در شبکه های اجتماعی صاحب حساب‌های کاربری مخصوص به خود هستید، این یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای برندسازی است. همچنین استراتژی رسانه‌های اجتماعی شما نیز می‌تواند مشارکت با اینفلوئنسرها در حوزه تخصصی شما را نیز در بر بگیرد.

در مثال زیر، Poo- Pourri از اکانت خود در شبکه‌های اجتماعی، برای افزایش شهرت استفاده کرده و در صدد است تا موقعیت خود را در شبکه های اجتماعی بهبود بخشد. همچنین به این نکته نیز توجه کنید که موسس این شرکت چقدر در حوزه تخصصی خود فعال بوده، برند خود را در شبکه های اجتماعی مطرح کرده و به برندسازی برای کمپانی خود می پردازد.

آژانس روابط عمومی

آژانس روابط عمومی

  1. نوشتن متن سخنرانی

اگر کمپانی شما کنفرانس‌ها و رویدادهای خبری برگزار می‌کند، یا کارمندان شما در رویدادهای صنعتی سخنرانی می‌کنند، نوشتن متن سخنرانی یکی از تاکتیک‌های کاربردی برای روابط عمومی است که می‌توانید از آن استفاده کنید. تمامی سخنرانی‌هایی که از جانب شرکت شما انجام می‌شود باید به طور کامل برند شما را نشان دهد. اگر یکی از افراد شرکت شما باید سخنرانی کند، باید انتخاب یک آژانس روابط عمومی را مد نظر داشته باشید تا بتوانند پیام‌رسانی استراتژیک برای شرکت شما را انجام دهند.

  1. انتشار اخبار

ممکن است شرکت شما مجبور به نوشتن متنی برای اطلاع رسانی نسبت به محصولات، رونمایی‌ها، کمپین‌ها یا جنبش‌های جدید جهت انتشار در اخبار باشد. این تاکتیک تعامل نزدیکی با ارتباطات رسانه‌ای دارد. برای مثال، اگر شما در یک کمپانی تولید کفش کار می‌کنید و می‌خواهید جنبش #Walkmore (بیشتر پیاده روی کنید) را در توییتر راه اندازی کنید، یک شرکت روابط عمومی می‌تواند متن خبر برای انتشار را نوشته تا نسبت به کمپین اطلاع رسانی کرده و اگر شانس داشته باشد، این خبر در رسانه‌ها پوشش داده شود.

  1. برنامه ریزی رویداد

برنامه‌ریزی رویداد می‌تواند یکی از تاکتیک‌های روابط عمومی و بازاریابی برای تبلیغ برند، محصول یا خدمات باشد. اگر شرکت شما با هدف افزایش شهرت برند در یک رویداد ظاهر می‌شود، شما بهتر است کار کردن با یک آژانس روابط عمومی را در دستور کار خود قرار دهید. یک شرکت روابط عمومی می تواند به شما برای ارتباط با ذینفعان و عموم مردم، پوشش رسانه‌ای و برنامه ریزی رویداد شما کمک کند.

برای مثال، رویداد INBOUND یک رویداد سالانه برای افراد حاضر در صنعت بازاریابی است. این رویداد برای افزایش شهرت برند INBOUND برگزار می‌شود. در این نوع رویداد، شرکت Inbound به عموم مردم چیزی با ارزش ارائه می‌کند و در عین حال شهرت برند خود را نیز افزایش می‌دهد. با اینکه این برند توسط INBOUND به صورت داخلی برنامه ریزی می‌شود، مثالی مناسب از نوع رویدادی است که یک آژانس روابط عمومی باید به برگزاری آن کمک کند.

8.توسعه

آیا می‌خواهید اطمینان داشته باشید که شرکت شما در حوزه تخصصی خود، از جمله نمایشگاه‌ها و رویدادها فعال است؟ یک آژانس روابط عمومی می‌تواند در این راستا به شما کمک کند. شرکت‌های روابط عمومی از توسعه به عنوان تاکتیکی برای افزایش شهرت برند و افزایش آگاهی نسبت به برند استفاده می‌کنند. برای مثال، اگر شما در یک ماهی فروشی کار می‌کنید، روابط عمومی شما می‌تواند در نمایشگاه جهانی حیوانات خانگی شرکت کند تا غرفه ای از آن رویداد را به خود اختصاص دهد. سپس، این نمایشگاه امکان دارد که حضور شما را از طریق شبکه های اجتماعی، انتشار اخبار و مصاحبه های رسانه‌ای اعلام نمایند.

  1. جستجوی بازار

مهم‌ترین عنصر برای برقراری ارتباط و ساخت روابط با عموم مردم، درک آنهاست. به همین دلیل هم هست که شرکت روابط عمومی می‌تواند از جستجوی بازار به عنوان یک تاکتیک استفاده کند. آنها می‌توانند از پرسشنامه‌ها، فرم‌های نظرسنجی، یا گروه‌های تمرکز برای یادگیری درباره مخاطب هدف شما استفاده کنند. برای مثال، اگر شما صاحب کمپانی فروش پروتئین هستید، شرکت روابط عمومی شما می‌تواند پرسشنامه‌هایی را طراحی و پخش کند تا ببیند چه کسی پروتئین‌های شما را خریداری می‌کند، چه نوع از طعم‌های آن را می‌خواهند و در کمپانی فروش پروتئین شما به چیزی اهمیت می‌دهند.

  1. آموزش رسانه ای

بسیاری از شرکت ها و برندها در انظار عمومی، آموزش رسانه‌ای انجام می‌دهند. آموزش رسانه‌ای، تاکتیکی است که شرکت‌های روابط عمومی از آن برای پیام رسانی‌های متحد و استراتژیک برای برندهایی که با آنها کار می‌کنند استفاده می‌نمایند. اگر کمپانی یا برند شما چند کارمند برای صحبت در عموم داشته باشد، از بابت پیام‌رسانی، تمامی افراد باید با هم متحد باشند. اگر تنها یک نفر به عنوان برند شما صحبت می‌کند، باید برای سوالات متداولی که خبرنگاران از او می پرسند، پاسخ‌هایی آماده کرد.

  1. نویسندگی درون سازمانی

نویسندگی درون سازمانی، یکی از تاکتیک‌های روابط عمومی است که این شرکت‌ها در زمان ارتباط با کارمندان خود از آن استفاده می‌کنند. کارمندان شما، ذینفع بوده و افراد جامعه کمپانی شما محسوب می‌شوند. بنابراین روابط عمومی باید بتواند این نوع ارتباطات را نیز مدیریت کند. شاید لازم باشد شما با کارمندان خود صحبت کرده و راجع به ایجاد تغییرات اساسی، افزایش روحیه آنها و یا جشن گرفتن دستاوردهای به دست آمده تبادل نظر کنید.

نکته ای که از شرکت HubSpot آموخته‌ایم را می‌خواهیم با شما به اشتراک بگذاریم؛ بهتر است یک کانال ارتباطی اصلی داشته باشید و ارتباطات خود را در بستر آن انجام دهید. برای مثال، HubSpot یک Wiki درون سازمانی دارد که کارمندان ما (که در هفت کشور مختلف حضور دارند) می‌توانند از طریق آن با هم در ارتباط باشند.

انواع مختلف شرکت‌های روابط عمومی بسته به خدماتی که ارائه می‌کنند و به افرادی که این خدمات را ارائه می‌دهند، با هم متفاوت هستند. شرکت‌های روابط عمومی، به دو دسته معمولی و اختصاصی تقسیم می‌شوند. انواع شرکت‌های روابط عمومی را در ادامه توضیح می‌دهیم:

  1. ارتباطات استراتژیک معمولی

یک شرکت روابط عمومی معمولی، تمامی بخش‌های استراتژی روابط عمومی شما را مدیریت می‌کند. آن‌ها برای افزایش شهرت و آگاهی نسبت به برند از طریق تاکتیک‌هایی که بالاتر اشاره شد، شامل شبکه‌های اجتماعی، روابط رسانه ای، ارتباطات درون سازمانی و غیره مسئول هستند. اگر نیاز دارید با چندین تاکتیک روابط عمومی به شما کمک شود، شرکت روابط عمومی معمولی برای شما بسیار مناسب خواهد بود.

  1. ارتباطات خبری

آژانس روابط عمومی که متخصص ارتباطات خبری است، روی انتشار خبر در رسانه‌ها، نوشتن متن خبر متقاعد کننده برای ژورنالیست ها، پوشش خبری و مصاحبه با خبرنگاران یا اینفلوئنسرها تمرکز دارد. اگر شما صرفا به خاطر افزایش پوشش رسانه‌ای نیاز به کار کردن با یک آژانس روابط عمومی دارید، یک شرکت روابط عمومی اختصاصی می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

  1. مدیریت بحران

آژانس روابط عمومی مدیریت بحران می‌تواند برنامه ارتباطی بحران را به طور استراتژیک طراحی و اجرایی کند. معمولا این شرکت‌ها برای زمانی که شرکت شما با بحران رو به رو می‌شود، دست به کار می‌شوند.

  1. روابط داخلی

شرکت‌های روابط عمومی برای ارتباطات داخلی متخصص انتشار اطلاعات به کارمندان هستند. این انتشار اطلاعات می‌تواند از طریق ارسال خبرنامه‌های ماهانه یا از طریق شبکه‌های ماهانه باشد. در هر دو صورت، انتشار اطلاعات می‌تواند روابط موجود با کارمندان را بهبود بخشیده و ساده‌تر کند.

  1. مدیریت ارتباطات

شرکت PR مدیریت ارتباطات، روی مدیریت روابط مجموعه با مشتریان متمرکز است. آنها ارتباطات میان شما و جامعه ای که با آنها در ارتباط هستید را در فضاهایی مانند گروه های فیسبوکی یا رسانه‌های اجتماعی مدیریت می‌کنند.

  1. روابط عمومی غیرانتفاعی

شرکت روابط عمومی غیرانتفاعی به جای تمرکز روی تاکتیک‌های مشخص، متخصص کار با سازمان‌های خاص است. شرکت‌های غیرانتفاعی معمولا قوانین و مقررات متفاوتی برای ارتباط با جامعه خود دارند. به همین دلیل هم هست که بسیاری از شرکت‌ها، غیرانتفاعی هستند. یک شرکت روابط عمومی غیرانتفاعی با سازمان‌های فعال در صنایعی چون سلامت، پزشکی و یا خیریه ای همکاری دارد.

  1. روابط عمومی امور جاری

مشابه شرکت‌های غیرانتفاعی، یک شرکت روابط عمومی امور جاری نیز متخصص کار کردن با مراکز دولتی (به عنوان ابزار ارتباطی) است. برای مثال، اگر شرکت شما بخواهد یک نامزد سیاسی را تایید کرده یا یک مقام دولتی بخواهد سخنگوی شرکت شما شود، روابط عمومی امور جاری می‌تواند اینگونه ارتباطات را مدیریت کند.

  1. اهداف خود را مشخص کنید

حالا که تصمیم بر انتخاب یک آژانس روابط عمومی گرفته‌اید، سوال بعدی چیزی است شبیه به اینکه:”چگونه باید کار خود را آغاز کنم؟”

برای شروع، به اهداف خود فکر کنید. به سوالاتی مانند “با کار کردن با یک آژانس روابط عمومی می‌خواهم به چه چیزی برسم؟” و “یک آژانس روابط عمومی چگونه می‌تواند به شرکت من کمک کند؟” پاسخ دهید. وقتی شروع به کار کردن با یک شرکت روابط عمومی می‌کنید، به احتمال زیاد اهداف هوشمندانه برای خود تعیین می کنید. اهداف هوشمندانه، خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و دارای محدودیت زمانی هستند.

وقتی ایده‌ای از اهداف خود به دست آوردید، نکته بعدی، فکر کردن به این است که چه نوع شرکتی می‌تواند به شما برای رسیدن به این اهداف کمک کند. برای مثال، اگر شرکت شما مانند Komen با انواع بحران شبکه‌های اجتماعی رو به رو شده، احتمالا باید با یک شرکت روابط عمومی مدیریت بحران کار کنید. از طرف دیگر، اگر در یک سازمان خیریه غیرانتفاعی کار می‌کنید، احتمالا باید با یک آژانس روابط عمومی غیر انتفاعی نیز کار کنید.

  1. بودجه‌ای در نظر بگیرید

پیش از پیدا کردن آژانس روابط عمومی، دست به جستجو بزنید و بودجه‌ای را تهیه کنید. به این فکر کنید که می‌خواهید چه میزان پول برای روابط عمومی خود خرج کنید. باید بتوانید به سوالاتی مانند “آیا این کار چیزی بیش از بودجه مرا نیاز دارد؟” یا “چه درصد از بودجه من می‌تواند به روابط عمومی اختصاص داده شود؟” پاسخ دهید.

Megan Conley، ادیتور/ انیمیتور ویدئو در هاب اسپات، چیزی درمورد ایجاد بودجه در آن بلاگ نوشته است. برای تخصیص بودجه او می گوید:

  •       اهداف خود را با بودجه خود هماهنگ کنید
  •       هزینه های پنهان را در نظر بگیرید
  •       اولویت‌های خود را به خاطر داشته باشید (به اهداف هوشمندانه خود بیاندیشید)
  1. شرکت‌های روابط عمومی تحقیقاتی

وقتی اهداف و بودجه به موردنظر را تعیین کردید، برای جستجوی مدلی از آژانس روابط عمومی آغاز به کار کنید. اطلاعاتی درباره شهرت آنها، نظرات، هزینه‌ها، حضور در شبکه‌های اجتماعی، نظرسنجی‌ها، مشتریان و غیره جمع آوری کنید.

Aja Frost، استراتژیست ارشد سئو و نویسنده پیشین بلاگ فروشندگی هاب اسپات، درباره استراتژی‌های خلاقانه مطلبی نوشته است. این استراتژی‌ها را می توان برای جستجوی آژانس روابط عمومی نیز استفاده کرد.

پیشنهادات فراست

به صفحه شغلی شرکت مورد نظر خود نگاهی بیاندازید: با این کار، ایده‌ای از اهداف فعلی آنها و تاکتیک هایی که روی آنها متمرکز هستند به دست خواهید آورد. برای مثال، آیا آنها در حال توسعه تیم شبکه اجتماعی هستند یا به دنبال انتخاب متخصص مدیریت بحران هستند؟

به دنبال اطلاعیه‌های استراتژیک آنها باشید: با جستجوی اطلاعیه‌هایی که زده‌اند، می‌توانید درباره انگیزه‌ها، موفقیت‌ها، استراتژی‌های جدید و شهرت برند خودشان اطلاعاتی به دست آورید. توجه به چگونگی مدیریت روابط عمومی خود آنها، بسیار اهمیت دارد.

صحبت‌های سهام داران آنها را بخوانید: به این ترتیب ایده ای از قدرت مالی، گزاره ارزش واحد و دستاوردها پیدا خواهید کرد. شما می‌خواهید یک آژانس روابط عمومی معروف پیدا کنید تا با آن کار خود را شروع کنید.

به وبسایت Glassdoor سری بزنید. این سایت جایی بی‌نظیر برای خواندن نظرات کارمندان، فرهنگ سازمانی و اهداف آن است. به این ترتیب ایده خوبی از شهرت آنها به دست خواهید آورد.

  1. لیستی از سوالاتی که می خواهید بپرسید آماده کنید

پس از آنکه آژانس های روابط عمومی مختلف را جستجو کردید، لیست کوتاهی از نامشان را برای تماس گرفتن آماده کنید. پیش از آنکه با یک آژانس تماس بگیرید، لیستی از سوالاتی که می خواهید بپرسید را آماده کنید.

شما باید درباره این موارد بدانید:

قیمت

تجربه، تخصص

مشتریان پیشین

موفقیت‌های پیشین

نظرات و نظرسنجی‌ها

  1. قرار ملاقات تنظیم کنید

پس از پرسیدن سوالات آماده شده، نوبت تنظیم قرار ملاقات با آژانس‌های روابط عمومی مختلف است. به سراغ لیست سوالات خود رفته و اطلاعاتی که نیاز دارید را برای تصمیم‌گیری جمع‌آوری کنید. برای این قرارهای ملاقات، نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید، توجه کردن به افرادی است که با آنها راحت هستید. همیشه کار کردن با افرادی که با آنها سازگاری دارید بهتر بوده و می‌توانید مکالمه‌های بهتری درباره استراتژی های خود با آنها شکل دهید. پس از قرارهای ملاقات، پروپوزال‌هایی که دریافت می‌کنید را به لحاظ قیمت و استراتژی و غیره با هم مقایسه کنید.

  1. انتظارات خود را تعیین کنید

وقتی تصمیم گرفتید که با چه شرکت روابط عمومی کار کنید، حتما به طور واضح و شفاف اهداف و انتظارات خود را تعیین کنید. خط مشی واضحی به لحاظ ارتباطی تعیین کرده و انتظارات خود را نیز تعریف کنید. با آژانس روابط عمومی خود درباره اهداف هوشمندانه خود صحبت کنید و تعیین کنید چگونه می‌خواهید میزان موفقیت‌های خود را ارزیابی کنید.

  1. شرکت روابط عمومی خود را آنبرد کنید

گام آخر برای انتخاب آژانس روابط عمومی، انجام فرآیند آنبرد با آنهاست. ببینید به طور دقیق فردی که می‌خواهید با او در تماس باشید چه کسی است و اهداف ارتباطی خود را با او در میان بگذارید. سوالاتی مانند “هر چند وقت یک بار ما با هم در ارتباط خواهیم بود؟” یا “چگونه نتایج کاری که انجام می دهیم را ارزیابی خواهیم کرد؟” را حتما مطرح کنید.

سوالاتی که بهتر است از آژانس روابط عمومی بپرسید:

  1. آیا شما در صنعت خاصی متخصص هستید

انواع متفاوتی از شرکت‌های روابط عمومی وجود دارند که می‌توانید با آنها کار کنید. پیش از آن که آژانس روابط عمومی انتخاب کنید، ببینید آیا در زمینه خاصی تخصص دارند یا تنها با کسب و کارهای مختلف کار کرده‌اند. به این ترتیب می‌توانید متوجه شوید آیا این شرکت می تواند به شما کمک کند یا خیر، و اگر می تواند، چگونه.

  1. چگونه می‌خواهید برای شرکت ما، پوشش رسانه‌ای ایجاد کنید؟

اینکه بدانید آژانس از چه تاکتیک‌هایی برای پوشش رسانه‌ای استفاده می‌کند نیز اهمیت دارد. به علاوه ببینید آیا وقتی به این سوال پاسخ می‌دهند، به لیست رسانه‌های خود نیز اشاره می‌کنند یا خیر. اغلب آژانس‌های روابط عمومی، لیست رسانه‌های خود را به صورت آماده دارند و در حوزه تخصصی خود، روابطی را با افراد ساخته‌اند. همچنین بررسی کرده و ببینید آیا استراتژی یا تاکتیک‌هایی مانند اینفلوئنسر مارکتینگ یا بازاریابی چریکی که تا به حال چیزی از آن نشنیده‌اید دارند یا خیر.

  1. چگونه موفقیت را ارزیابی می‌کنید؟

کیفیت مهم هر آژانس روابط عمومی یا بازاریابی، توانایی نظارت بر ROI است. هر آژانسی باید سیستمی برای ارزیابی نتایج و تحلیل کمپین‌های خود داشته باشد. همچنین، ببینید موفقیت برای آنها چه مشخصه‌هایی دارد. سوالاتی مانند “موفقیت مشتریان قبلی خود را چگونه ارزیابی کرده‌اید؟”

  1. برنامه شما برای کار کردن با تیم بازاریابی ما چیست؟

وقتی آژانس روابط عمومی مورد نظر خود را انتخاب می‌کنید، باید به این فکر کنید این آژانس چگونه با تیم بازاریابی شما کار خواهد کرد. این دو گروه با هم حرکت می‌کنند. به خصوص به این علت که برخی تاکتیک‌ها می‌توانند با هم همپوشانی داشته باشند. سوالاتی مانند “وقتی یک کمپین بازاریابی را برنامه‌ریزی می‌کنید، چگونه با تیم بازاریابی ما همکاری خواهید کرد؟” یا “چگونه مسئولیت‌های آژانس خود و تیم بازاریابی ما را اطلاع خواهید داد؟

  1. چند ماه اول را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟

دقت کنید آنها برای شروع چه برنامه‌ای دارند. آیا در اولین ماه‌ها، روی جستجوی بازار تمرکز دارند؟ این کار چقدر طول خواهد کشید؟ فهمیدن اینکه این آژانس کار خود را با مشتریانش چگونه آغاز کرده و استراتژی آن برای کمپانی شما چطور خواهد بود، بسیار حائز اهمیت است.

  1. ساختار قیمت‌گذاری شما به چه صورت است؟

البته، بودجه یکی از اصلی‌ترین بخش‌هایی است که باید درباره آن اطلاعات جمع‌آوری کنید. ساختار قیمت‌گذاری آنها را شناسایی کنید. سوالاتی مانند “ملاک قیمت گذاری شما بر اساس هر پروژه است یا ساعت یا نرخ مخصوص به خود را دارید؟” و “هر چند وقت یک بار هزینه دریافت خواهید کرد؟” را بپرسید. به یاد داشته باشید که تامین بودجه آژانس روابط عمومی اصلی ترین اولویت است.

  1. آیا من می‌توانم کارهایی که برای کسب و کارهای دیگر در همین حوزه تخصصی انجام داده اید مشاهده کنم؟

باز هم باید ببینید این شرکت چه موفقیت‌هایی با کسب و کارها یا برندهای دیگر این حوزه تخصصی داشته است. به این ترتیب می‌توانید ببینید آیا لیستی از رسانه‌ها را به صورت آماده دارند که بتوانند در لحظه با آنها ارتباط برقرار کنند یا خیر. با این کار همچنین می‌توانید مطمئن شوید می‌توانند برای شما نیز به شکل موفقیت آمیز کار کنند. چرا که پیش از این چنین کاری را انجام داده‌اند.

  1. آیا می‌توانم با مشتریان پیشین شما تماس بگیرم؟

وقتی می‌فهمید که یک آژانس روابط عمومی با برندهای دیگر همکاری موفقیت آمیزی داشته، به دنبال مدارک و اسناد آن باشید. از مشتریان پیشین آژانس سوالاتی مانند “آیا کار با این آژانس روابط عمومی برای شما لذت بخش بود؟” و “آنها چگونه میزان موفقیت به دست آمده را ارزیابی می‌کردند؟” بپرسید.

  1. “آیا کارمندان شما تجربه کار کردن با تیم‌های بازاریابی و فروش را نیز داشته‌اند؟”

پرسیدن این سوال هم اهمیت بسیاری دارد چرا که آژانس روابط عمومی شما باید بداند بازاریابی، فروش و روابط عمومی چگونه باید با هم کار کنند تا فروش بهتری داشته باشند. اگر کارمندان این آژانس تجربه بازاریابی و فروش را داشته باشند، خواهند فهمید جایگاه روابط عمومی در استراتژی شما کجاست.

  1. من با چه کسی کار خواهم کرد؟

درباره سیستم‌های آن‌ها سوال بپرسید. آژانس روابط عمومی که با آن کار می‌کنید، باید پلن ارتباطی داشته باشد. ببینید ساختار تیمی آنها به چه شکل است. آیا شما با یک نفر مانند مدیریت حسابداری در ارتباط خواهید بود؟ یا با چند نفر از تیم (بسته به پروژه) همکاری خواهید داشت؟

  1. شرکت شما چگونه می‌تواند با ما رشد داشته باشد؟

از آنجا که شرکت شما رشد می‌کند، باید آژانس روابط عمومی داشته باشید که بتواند نیازهای شما را از زمان شروع تا وقتی پیشرفت می‌کنید شناسایی کند. از آژانس روابط عمومی سوال کنید با چه برندهایی کار کرده‌اند و آیا با هیچ شرکتی از زمانی که استارت آپ بوده تا زمانی که به شرکت بزرگی تبدیل شده‌اند، همکاری خود را ادامه داده یا خیر.

نوین مارکتینگ بازدید : 120 یکشنبه 10 آذر 1398 نظرات (0)

بازاریابی اطلاعاتی

اگر مطمئن نیستید که بازاریابی اطلاعاتی چیست و یا نمی‌دانید چگونه می‌توانید از این نوع بازاریابی برای اهداف بازاریابی کسب‌وکار خود استفاده کنید با ما در این مقاله همراه باشید. ابتدا با بازاریابی اطلاعاتی آشنا می‌شویم و در ادامه شش نمونه از بازاریابی اطلاعاتی را که در کسب‌وکارهای بزرگ به کار گرفته شده است با هم مرور می‌کنیم.

بازاریابی اطلاعاتی چیست؟

بازاریابی اطلاعاتی جزئیات مربوط به یک محصول یا خدمات را نشان می‌دهد. به عبارت ساده‌تر اصول اولیه از جمله چگونگی مقاومت شما در برابر رقبا و تلاش موثر برای حضور در بازار، جایی که محصول شما به فروش می‌رسد و ویژگی‌های اصلی محصول شما را به مخاطبان برندتان می‌آموزد.

به بازاریابی اطلاعاتی به عنوان ابزاری برای نشان دادن مشخصات یک محصول فکر کنید. دقیقا مانند کاری که مک دونالد در دهه هفتاد برای تبلیغات ساندویچ‌های بیگ مک انجام داد. ساندویچ بیگ مک که به عنوان نماد مک دونالد شناخته می‌شود از دو تکه گوشت، کاهو، پنیر آمریکایی، سس مخصوص، خیارشور و پیاز به همراه نان کنجدی درست می‌شود. جزئیات واقعی محصول در بازاریابی اطلاعاتی به مخاطبان ارائه می‌شود.

به احتمال زیاد حتی اگر اصطلاح بازاریابی اطلاعاتی را هرگز نشنیده باشید اما قبلا با آن سروکار داشته‌اید. کتاب‌های الکترونیکی، ویدئوهای آموزشی، وبلاگ‌ها و بروشورها نوعی از بازاریابی اطلاعاتی هستند زیرا توضیح دقیقی درباره یک سرویس یا محصول ارائه می‌دهند و بر وجه تمایز این محصول نسبت به سایر محصولات یا خدمات موجود در صنعت تاکید می‌کنند.

با این روش بازاریابی مخاطبان دیگر وب‌سایت شما را ترک نخواهند کرد زیرا به هر آنچه باید درباره محصول یا خدمات شما بدانند دسترسی دارند. این روش به ویژه برای محصولاتی نظیر تلفن یا خودرو که مشخصات زیادی دارند مفید و کاربردی است.

بازاریابی اطلاعاتی

بازاریابی اطلاعاتی

به عنوان مثال این تبلیغ از شرکت قهوه‌ساز Keurig را در نظر بگیرید. وب‌سایت Keurig با ارائه مشخصات و جزئیات قابل مقایسه برای کارخانه‌های خود و همچنین اطلاعات درباره محصولات آنها نظیر غلاف قهوه K-Cup از بازاریابی اطلاعاتی بهره می‌برد.

Keurig با گفتن اینکه چگونه کار می‌کند و چرا شما آن را دوست دارید تاثیر به یاد ماندنی و ماندگاری بر افرادی می‌گذارد که به دنبال جایگزینی برای دستگاه قهوه‌ساز هستند. علاوه بر این از آنجا که Keurig این اطلاعات را به طور مستقیم در وب‌سایت خود ارائه می‌دهد مشتریان بالقوه برای به دست آوردن اطلاعات درباره K-Cupها یا مقایسه این محصول با محصولات رقبا نیازی به جست‌وجو در گوگل ندارند.

در ادامه چند نمونه دیگر از بازاریابی اطلاعاتی را با هم مرور می‌کنیم.

نمونه‌هایی برای بازاریابی اطلاعاتی

1. اینفوگرافیک HubSpot

بازاریابی اطلاعاتی

اینفوگرافیک HubSpot

این اینفوگرافیک جزئیاتی درباره چگونگی دستیابی مشتریان به بازاریابی را نشان می‌دهد و کپشن نیز به در اولویت قرار داشتن مشتریان اشاره دارد. به عبارت دیگر اطلاعاتی درباره مفید و کاربردی بودن CRM هاب‌اسپات ارائه می‌کند.

2.اینفوگرافیک Yelp

«وقتی افراد نیاز به کمک حرفه‌ای در خانه‌های خود دارند به یلپ سر می‌زنند تا انواع سرویس‌های مربوط به منطقه محلی خود را جست‌وجو کنند. آیا در شهر خود یک سرویس خانگی محبوب دارید؟ داستان یلپ خود را برای ما بازگو کنید! https://t.co/QW6C6tmWcB#Yelp15 pic.twitter.com/K4b2GKn1Nz»

یلپ برای ایجاد این اینفوگرافیک درخشان تحقیقات بازار و مشخصات کاربر را در اختیار گرفته است. این تصویر به مخاطبان در آمریکا دسته‌های یلپ را نشان می‌دهد که ممکن است بر اساس «محبوب‌ترین دسته‌ها» در هر ایالت وجود نداشته باشند. در نهایت این یک آموزش پنهان درباره نحوه استفاده از یلپ برای به حداکثر رساندن خریدهای شماست.

شما هم می‌توانید از اینفوگرافیک استفاده کنید تا بخش بزرگی از داده‌ها را به آسانی در اختیار مخاطبانی که تمایل به محتوای تصویری دارند قرار دهید. اگر به دنبال روش جدیدی برای ارائه اطلاعات به جز گیف اینستاگرام هستید چرا اینفوگرافیک را امتحان نمی‌کنید؟

3. مشخصات وب‌سایت Cars.com

وب‌سایت مشهور خرید خودرو Cars.com مانند مثال قهوه‌ساز Keurig تمام جزئیات را در وب‌سایت خود در اختیار مشتریان قرار می‌دهد به طوری که دیگر نیازی به جست‌وجوی اضافی ندارند. این وب‌سایت اطلاعات زیادی درباره خودرو در اختیار مخاطب قرار می‌دهد تا دیگر نیاز نباشد یک میلیون صفحه دیگر درباره خودرو جست‌وجو شود.

بازاریابی اطلاعاتی

Cars.com

از آنجایی که خرید خودرو انتخاب بسیار مهمی است وب‌سایت‌های مربوط به خودرو از ارائه تمامی مشخصاتی که خریداران به آن نیاز دارند در سایت خود بسیار سود می‌برند. اگر در حال بازاریابی محصولاتی هستید که خرید بزرگی محسوب می‌شوند داشتن مشخصات کامل آن محصول در وب‌سایت شما ممکن است ایده خوبی باشد.

4. ویدئوهای Tasty

بازاریابی اطلاعاتی

ویدئوهای Tasty

این ویژگی تجاری محبوب‌ترین تولیدکنندگان محتوا Tasty یعنی Alix  و Rie است که هم برنامه‌های Tasty را تهیه می‌کنند و هم فیلم‌هایی درباره فعالیت‌های روزانه خود در دفتر کار می‌سازند. وقتی طرفداران Alix  و Rie آنها را در صفحه یوتیوب می‌بینند به احتمال زیاد بلافاصله برای تماشای فیلم کلیک می‌کنند.

علاوه بر این، Tasty مشخصات محصول را به روش نسبی ارائه می‌کند. Alix  به جای اینکه بگوید «این یک تابه نچسب است» می‌گوید «من یک سس چسبناک را در این تابه درست کردم ولی به راحتی از آن جدا شد». این یک نمونه از بازاریابی اطلاعاتی است که خوشایندتر به نظر می‌رسد.

به یاد داشته باشید نکته مهم بازاریابی اطلاعاتی این است که به مخاطبان شما در جست‌وجو و دستیابی به اطلاعات مورد نظرشان درباره محصول یا خدمات شما کمک کند. برای مثال اگر کسی بخواهد بداند K-Cups چگونه کار می‌کند اما Keurig این اطلاعات را در سایتش ارائه نکرده باشد ممکن است از خرید محصول صرف‌نظر کند، مخصوصا اگر قبلا درباره آن نشنیده باشد و با آن اصلا آشنا نباشد.

5. ویدئو سایه چشم Colourpop

بازاریابی اطلاعاتی

Colourpop

چه راهی بهتر از ارائه ویدئوی آموزشی برای عرضه یک محصول سراغ دارید؟ ویدئویی که برند لوازم آرایشی Colourpop تهیه کرده کاملا از بازاریابی اطلاعاتی بهره برده است. در این ویدئو اکثر رنگ‌های پالت جدید سایه چشم این برند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از این طریق خریداران درباره چگونگی به نظر رسیدن رنگ‌ها و نحوه سایه زدن چشم آموزش می‌بینند. علاوه بر این با سایر محصولات آرایشی مرتبط با این پالت سایه نیز آشنا می‌شوند.

6. ویدئوی طراحی لوگو با Adobe

«با این آموزش ساده دو دقیقه‌ای، لوگوی متحرک خود را در #AfterEffects  ایجاد کنید. pic.twitter.com/HN2FLcKUib»

فعالیت Adobe در بازاریابی اطلاعاتی در قالب آموزش طراحی لوگو ارائه می‌شود. با استفاده از این فیلم مشتریان و مخاطبان Adobe می‌توانند نحوه استفاده از نرم‌افزار Adobe را برای طراحی و ساخت یک لوگو بیاموزند.

این فیلم کوتاه و تاثیرگذار قابلیت‌های فوق‌العاده Adobe را نشان می‌دهد. طول فیلم در اینجا مولفه مهمی محسوب می‌شود زیرا نشان می‌دهد ساختن یک لوگو می‌تواند بسیار راحت و مقرون‌به‌صرفه باشد.

برای کمپین بعدی خود به این فکر کنید که چگونه می‌توانید درباره محصول خود به مخاطبانتان آموزش دهید.

توجه به علاقه مخاطبان، مولفه مهم هر استراتژی بازاریابی اطلاعاتی است. اگر بازاریابی در نظر گرفته شده با محصولتان ارتباطی نداشته باشد مورد توجه مخاطب نیز قرار نخواهد گرفت. با در نظر گرفتن این نکته تاکتیک‌های بعدی بازاریابی اطلاعاتی شما عملکرد درخشانی خواهند داشت.

نوین مارکتینگ بازدید : 56 سه شنبه 05 آذر 1398 نظرات (0)

بازاریابان برای ترغیب مخاطبان به سوی برندشان از روش‌هایی استفاده می‌کنند تا احساسات آنها را درگیر و برانگیخته کنند. اما اینها چه روش‌هایی هستند و چگونه انجام می‌شوند؟ در مقاله حاضر شش تکنیک مهم درباره تبلیغات قانع‌ کننده (Persuasive Advertising) را به شما معرفی خواهیم کرد. در ادامه نیز نمونه‌هایی از تبلیغات قانع‌ کننده و تبلیغات آگاهی دهنده (Informative Advertising) تاثیرگذار را بررسی خواهیم کرد تا دریابیم کدام یک از این نوع تبلیغات برای کسب‌وکار شما عملکرد نتیجه‌‎‌بخش‌تری دارند.

برای دیده شدن در فضای مجازی و تبلیغات در گوگل با کارشناسان نوین مارکتینگ تماس بگیرید.

تکنیک‌های موثر در تبلیغات قانع‌ کننده

1. چماق و هویج (The Carrot and The Stick)

2. اصل کمیابی

3. یک پیام برای هر تبلیغ

4. استفاده از زاویه دید دوم شخص در تبلیغات

5. دادن حس کنترل به مخاطبان

6. استفاده از فراخوان ارزش (Call-to-Value) به جای فراخوان عمل (Call-to-Action)

 

1. چماق و هویج (The Carrot and The Stick)

استراتژی چماق و هویج اشاره به هویج آویزان بر سر چوب برای فریب و انگیزه دادن به اسب یا الاغ دارد، در حالی که چماق را هم برای تهدید بالای سر حیوان می‌گیرند. هنگامی که افراد تبلیغات شما را می‌خوانند یا تماشا می‌کنند «هویج» یا وعده‌های افزایش سود چشم‌انداز شما را با امید پر می‌کند و مخاطبان را وادار می‌کند که آن احساس بالقوه لذت را دنبال کنند. «چماق» احتمال از دست دادن، ترس را در آینده شما ایجاد می‌کند که باعث می‌شود مخاطبان را مجبور به فرار از آن احساس احتمالی درد کند.

هر دو تاکتیک می‌تواند چشم‌اندازهای شما را به قصه‌گویی سوق دهد و احساساتی را در مخاطبان تحریک کند که الهام‌بخش عمل مورد نظر شما باشد. هویج مانند سود یک محصول، مخاطبان را به سمت انجام عمل مورد نظر ترغیب می‌کند. از طرف دیگر چماق مانند کمپین‌های ضددخانیات باعث ترس در مخاطبان می‌شود تا از انجام یک عمل خاص خودداری کنند و عمل دیگری را جایگزین کنند. برای درک بهتر آگهی‌های تبلیغاتی که با استراتژی هویج و چماق ساخته می‌شوند به این دو نمونه از تبلیغات بیمه توجه کنید:

هویج: «15 دقیقه می‌تواند 15 درصد بیمه اتومبیل شما را پس‌انداز کند.»- Geico

چماق: «All-State را بگیرید. شما می‌توانید پس‌انداز کنید و مثل من در برابر خطرات، بهتر محافظت شوید.»- All-State

همان‌طور که مشاهده می‌کنید تبلیغ Geico از یک سرما‌یه‌گذاری زمانی کوتاه استفاده می‌کند که می‌تواند به طور بالقوه شما را برای خرید محصولاتش قانع کند.

در عوض تبلیغ All-State از «خطرات» برای برانگیختن ترس در مخاطبان برای متوقف کردن استفاده از بیمه خود و خریداری حق بیمه All-State بهره می‌گیرد.

2. اصل کمیابی

مردم بیشتر خواهان چیزها و تجربیاتی هستند که میزان کمتری از آن وجود دارد و اصطلاحا کمیاب هستند. داشتن چیزی که اکثر مردم می‌خواهند اما نمی‌توانند داشته باشند احساس خودارزشی و قدرت ما را تقویت می‌کند. اگر در تبلیغات خود از واژه‌ها و عباراتی استفاده کنید که نشان‌دهنده کمیابی و برانگیختن احساس نیاز فوری به آن محصول یا خدمات باشد مانند «پیشنهاد شگفت‌انگیز» یا «تعداد محدود» می‌توانید با تاکید بر کمیاب بودن، میزان تقاضای مشتریان خود را افزایش دهید.

3. یک پیام برای هر تبلیغ

برای اینکه بتوانید مخاطبان را بلافاصله با تبلیغات خود درگیر کنید و آنها را به خواندن و تماشای ادامه تبلیغات خود ترغیب کنید، سعی کنید تنها از یک پیام استفاده کنید. برجسته کردن مزیت یا ویژگی اصلی محصول یا پیشنهاد شما باعث می‌شود تا مشتریان از ارزش آن مطلع شوند و احتمال خرید افزایش پیدا کند زیرا شما تنها یک پیام را در تبلیغات قانع‌ کننده به مخاطبان خود منتقل می‌کنید: ویژگی اصلی محصول شما به نوعی و از یک طریقی به زندگی مشتریان شما سود خواهند رساند.

4. استفاده از زاویه دید دوم شخص

از آنجایی که شما در درجه نخست می‌خواهید به مخاطبان خود کمک کنید و نیازی از آنها را برطرف کنید از ضمایری نظیر «شما» و «- تان» در تبلیغات خود استفاده کنید تا آنها را در سطح شخصی به محصولات خود ترغیب کنید. تهیه تبلیغات به زبان دوم شخص در عین حال که توجه مخاطب را جلب می‌کند، به آنها کمک می‌کند تا آینده خود را با محصول یا خدمات شما در بهتر شدن زندگیشان تصور کنند.

5. دادن حس کنترل به مخاطبان

بر اساس یک تحقیق پژوهشی که توسط سه استاد روان‌شناسی در دانشگاه راتگرز (Rutgers) انجام شده است نیاز به کنترل یک ضرورت بیولوژیکی و روانی محسوب می‌شود. مردم باید احساس کنند کنترل زندگی خود را در دست دارند.

اگر می‌خواهید به مخاطبان خود حس کنترل داشتن بدهید، باید توانایی انتخاب کردن را در اختیار آنها قرار دهید. به بیان دیگر آنها پس از خواندن یا تماشای تبلیغات شما باید احساس کنند که می‌توانند از گزینه پیشنهادی شما یا یک راه دیگر استفاده کنند. اگر مخاطبان احساس کنند شما سعی می‌کنید آنها را وادار به خرید محصول خود کنید از پیام تبلیغاتی شما آزرده‌خاطر شده و از دنبال کردن آن صرف‌نظر می‌کنند.

برای اینکه به مخاطبان خود توانایی انتخاب و حس کنترل داشتن را بدهید از عباراتی نظیر «راحت باش» در تبلیغات خود استفاده کنید.

6. استفاده از فراخوان ارزش به جای فراخوان عمل

فراخوان عمل (Call-to-actions) برای دستیابی به مرحله بعدی بسیار مهم است اما فراخوان عملی نظیر «الان دانلود کنید» یا «الان تماس بگیرید» همیشه نمی‌تواند منجر به انجام اقدام مورد نظر شود. باید اطمینان حاصل کنید انتهای تبلیغات شما بهترین پیشنهاد را مطرح می‌کند.

بنابراین به جای نوشتن یک جمله تکراری و غیرقابل تامل مانند «الان دانلود کنید» متنی بنویسید که به طور واضح ارزش پیشنهادی شما را تبلیغ کند. برای مثال این فراخوان ارزش برای خوانندگان کتاب الکترونیکی درباره وبلاگ‌نویسی را در نظر بگیرید: «امروز کلیک کنید و فردا یک بلاگر شوید.»

نمونه‌هایی برای تبلیغات قانع‌ کننده

1. Nikol

تبلیغات قانع کننده

Nikol

نمایش دادن و – نه فقط گفتن – درباره مزایای محصول خود به مخاطبان یکی از بهترین‌ راه‌ها برای جلب توجه و دریافت پاسخ احساسی است. بدیهی است که حوله‌های کاغذی نیکول نمی‌توانند واقعا انگور را به کشمش تبدیل کنند اما این تبلیغ قدرت جذب‌کنندگی محصول را به روشی واضح و هوشمندانه بدون نیاز به نوشتن حتی یک جمله، برجسته می‌کند.

2. Heinz

تبلیغات قانع کننده

Heinz

در ارتباط با غذا کلمه «hot» دارای معانی مختلفی است: داشتن درجه حرارت بالا و تند بودن. Heinz به طرز خارق‌العاده‌ای از مفهوم درجه حرارت بالا برای برجسته‌کردن طعم تند سس کچاپ استفاده کرده است و روش خلاقانه آن برای نشان دادن ارزش محصولش باعث شد توجه مردم را به خود جلب کند.

3. Mondo Pasta

تبلیغات قانع کننده

Mondo Pasta

Mondo Pasta با استفاده از بازاریابی چریکی این تبلیغ را ارائه کرده است: مردی که رشته نودل را «نمی‌تواند رها کند» به این دلیل که مانند طناب به یک لنگرگاه گره خورده است. با طراحی چنین تبلیغ بصری، غیرمنتظره با ظاهری تک‌بعدی مردم نمی‌توانند چشم از این تبلیغ بردارند.

4. Bic

تبلیغات قانع کننده

Bic

نمونه دیگر از بازاریابی چریکی تبلیغ بیک است که برای برجسته کردن قدرت تیغ‌های خود از آن استفاده کرده است. این تبلیغ با نشان دادن تیغی که یک ردیف چمن را در یک مزرعه کوتاه کرده، با روشی غیرمتعارف، ساده و بسیار خلاقانه برای جلب توجه مردم و توجه ویژه به قابلیت تراشیدن تیغ‌های بیک بسیار موفق عمل کرده است.

5. Siemens

تبلیغات قانع کننده

Siemens

زیمنس در تبلیغی ماهرانه با قرار دادن غیرمنتظره لباس‌شویی‌های خود در یک کتابخانه، مزایای محصول خود را به مخاطبان نشان می‌دهد. این محصول به قدری کم‌صداست که حتی می‌تواند در یک کتابخانه کار کند بدون اینکه سروصدایی ایجاد کند!

تبلیغات آگاهی دهنده (Informative Advertising)

در مقایسه با تبلیغات قانع‌ کننده، تبلیغات آگاهی دهنده بیشتر روی واقعیت‌های محصول یا خدمات تمرکز می‌کنند و کمتر احساسات را برانگیخته می‌کنند. در این نوع از تبلیغات نشان داده می‌شود که چگونه ویژگی‌ها و مزایای محصول شما مشکلات مشتریان را حل می‌کند و حتی می‌تواند محصول شما را با محصول رقبا مقایسه کند. اگرچه تبلیغات آگاهی دهنده متکی به واقعیت است اما معمولا پیام تبلیغ به روشی قانع‌کننده ارائه می‌شود.

نمونه‌ای برای تبلیغات آگاهی دهنده

مرکز چشم‌پزشکی Siskiyou

تبلیغات قانع کننده

مرکز چشم‌پزشکی Siskiyou

بر اساس یک باور قدیمی خوردن هویج می‌تواند بینایی افراد را بهبود ببخشد اما علم این باور قدیمی را زیر سوال برده است. به همین دلیل این تبلیغِ مرکز چشم‌پزشکی Siskiyou تبلیغ آگاهی دهنده خلاقانه‌ای به شمار می‌آید. این تبلیغ با اشاره به این داستان سرگرم‌کننده، بر این واقعیت که هویج قادر به بهبود بینایی شما نیست تاکید کرده و مردم را برای استفاده از خدمات درمانی باکیفیت مرکز چشم‌پزشکی ترغیب می‌کند.

تبلیغات قانع‌ کننده در مقایسه با تبلیغات آگاهی دهنده: کدام یک بهتر است؟

تبلیغات قانع‌ کننده و تبلیغات آگاهی دهنده قطعا بر جنبه‌های مختلف ترغیب مخاطبان تمرکز می‌کنند اما هر دو این تبلیغات هدف مشابهی دارند و آن چیزی نیست جز ترغیب مخاطبان به انجام عمل مورد نظر. بنابراین هر استراتژی تبلیغاتی که دنبال می‌کنید به یاد داشته باشید که اگر بتوانید یک واکنش عاطفی و احساسی در مخاطبان ایجاد کنید تبلیغ شما موفقیت‌آمیز خواهد بود.

نوین مارکتینگ بازدید : 136 سه شنبه 21 آبان 1398 نظرات (0)

فروش آنلاین

درصد کل خرده‌فروشی منسوب به تجارت الکترونیکی و فروش آنلاین در هر سه ماهه از یک سال روند رو به رشدی را داشته است. در یک بازار سالم این در اصل خبر خوبی است، اما از جنبه منفی، این اتفاق به افزایش رقابت در بازاریابی دیجیتال اشاره دارد. برای هر تجارت الکترونیکی شخصی، جذب مشتری مناسب می‌تواند سخت‌تر و گران‌تر شود.

فروش آنلایناما شما هم می‌توانید با استفاده از اهرم‌هایی متفاوت از کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ تجارت الکترونیک خود بیشترین بهره را ببرید. و هم‌اکنون با شروع شدن تعطیلات شلوغ بهترین زمان برای شروع است.

در ادامه به شش روش ساده و موثر به منظور شروع حرکت رو به رشد فروش آنلاین در قیف فروش اشاره شده است.

1. با تبلیغات گوگل شاپینگ Google Shopping به خریداران در بازار دسترسی پیدا کنید

کمپین‌های گوگل شاپینگ برای هر شرکت تجارت الکترونیک یک امر اثبات شده است. با کمپین شاپینگ، شما می‌توانید محصولات خود را در صدر صفحات نتایج جستجوی گوگل و دقیقاً در همان زمانی که افراد به دنبال خرید محصولاتی هستند که شما ارائه می‌دهید به آن‌ها عرضه کنید. تبلیغات خرید شما می‌تواند شامل تصاویر محصول، قیمت، رتبه بندی، پیشنهادات و سایر اطلاعات کلیدی باشد که «افزودن به سبد خرید» را برای مشتریان آسان می‌کند.

زمانی که شما اطلاعات یک محصول را وارد می‌کنید، صفحه اصلی که ویژگی‌های اصلی محصولات شما را توصیف می‌کند، به Google Merchant Center فرستاده می‌شود و حساب مرکزی Merchant شما را با حساب کاربری گوگل ادز شما متصل می‌کند، هر زمان که یک کاربر عبارت مرتبط با محصولات شما را جستجو می‌کند، گوگل به صورت خودکار تبلیغات محصولات شما را به نمایش می‌گذارد.

فروش آنلاین

در همین زمان، تمام آنچه شما باید بدانید این است که راه اندازی یک کمپین گوگل شاپینگ روشی خارق‌العاده برای هدایت حجم عظیمی از ترافیک مربوط به سایت شما است  و فروش آنلاین خوبی را برایتان به همراه دارد.

2. …. و برای آنها با شبکه نمایش گوگل ، بازاریابی مجدد کنید!

بر اساس گزارش معیارهای گوگل شاپینگ، میانگین نرخ تبدیل در این ابزار فروش آنلاین کمی کمتر از 0.2 است. به بیان دیگر، در حدود 2 درصد از تمامی کلیک‌ها در تبلیغات گوگل شاپینگ تبدیل به خرید می‌شوند. آیا این موضوع به این معنی است که  این ابزار باعث هدر رفتن زمان می‌شوند؟ هرگز. حتی به این معنی هم نیست که بلافاصله به فروش منجر می‌شود، یک کلیک در اصل تعامل ارزشمندی را بین تجارت شما و افراد دامنه هدف شما را نشان می‌دهد.

نرخ تبدیل 2% به این معنی است: اگر می‌خواهید این خریداران را به وب‌سایت خود بازگردانید، باید کارهای اضافی دیگری نیز انجام دهید. در اینجا بازاریابی مجدد وارد عمل می‌شود.

بازاریابی مجدد نرخ تبدیل تجارت الکترونیک شما را افزایش می‌دهد، زیرا دوباره آن 98% خرید نکرده و به حصار خریداران باز می‌گردد. می‌توانید به آنها یادآوری کنید که هفته پیش مثلاً از یک جفت کفش لذت بردند. شاید آن‌ها الان آماده خرید باشند!

شما حتی می‌توانید از بازاریابی مجدد استفاده کنید تا افرادی که شما را از طریق گوگل پیدا کرده‌اند بتوانند دفعه بعد از طریق فیس‌بوک با شما در ارتباط باشند!

 3. با فروشگاه اینستاگرام، لایک‌ها را به خرید تبدیل کنید

برای سال‌های متمادی، حکمت متعارف این بوده است که بازاریابی جستجو در راستای افزایش فروش و بازاریابی اجتماعی به منظور ایجاد آگاهی از برند است. اگرچه جستجو از جمله گوگل شاپینگ مطمئناً روش خوبی برای تبدیل افراد مورد هدف در انتهای قیف به فروش آنلاین و خرید است و هرچند که شبکه اجتماعی قطعاً بهترین روش به منظور دستیابی به مخاطبین جدید است، این تمایز مطلق بین دو کانال هر ساله کمتر و معتبرتر می شود.

چرا خرید در اینستاگرام

هنگامی که یک نمایه تجاری در اینستاگرام تنظیم کرده و یک فروشگاه محصول را در فیسبوک، شرکت مادر اینستاگرام بارگذاری کردید، در این حالت شما واجد شرایط هستید که محصولات خود را در پست‌های ارگانیک و Stories خود قرار دهید. ناگهان، کاربرانی که محتوای ارگانیک شما را می‌بینند‌، در صورت تمایل به خرید، دیگر نیازی به مراجعه به وب‌سایت شما ندارند؛ به جای آن،  آنها می‌توانند به سادگی بر روی محصول مورد نظر خود کلیک کرده و پیوند به صفحه مربوطه را در وب‌سایت شما دنبال کنند.

در اصل، آنچه باعث می‌شود تا فروش آنلاین در شبکه‌های اجتماعی چنین تاکتیک قوی بازاریابی تجارت الکترونیکی باشد، حذف اصطکاک است. اینستاگرام با فعال کردن خرید بی دردسر برای طرفداران خود، قدرت جستجو را به طور موثری در رسانه‌های اجتماعی به ارمغان آورده است.

4. جلب اعتماد مشتری در قسمت نظرات

بنابراین، شما تصمیم گرفته‌اید تا از فروش آنلاین در اینستاگرام استفاده کنید. همه چیز به خوبی پیش می‌رود به این معنی که ترافیک قابل توجهی به صفحات محصول شما منتقل می‌شود، اما وقتی همه چیز ضعیف پیش می‌رود به این معناست که بازدید از صفحات الزاماً به نرخ بالایی از خرید منجر نمی‌شوند. آیا تاکتیک بازاریابی تجارت الکترونیکی وجود دارد که بتوانید از آن برای افزایش نرخ تبدیل خود استفاده کنید؟

بله: نظرات مشتریان. درآمد محدود مصرف‌کنندگان باعث می‌شود تا آن‌ها در مورد خرج کردن پول خود بسیار محتاطانه عمل کنند  هر مشتری با خواندن کامنت‌های پست شما در اینستاگرام به دنیایی از اعتماد به محصول شما پرتاب می‌شود.

5. بازی متقابل خود را با پاپ‌ آپ‌ها انجام دهید

یک راه دیگر برای تقویت استراتژی بازاریابی دیجیتال تجارت الکترونیک شما با پاپ آپ است: پنجره‌هایی که به صورت موقت بر روی صفحه نمایش کامپیوتر مخاطب ظاهر می‌شوند تا یک سری اطلاعات اضافی را به او ارائه دهند. شما می‌توانید از پاپ آپ استفاده کنید تا به یک خریدار آینده‌نگر یک تخفیف ویژه را پیشنهاد دهید یا یک محصول دیگر را به سبد خرید وی اضافه کنید.

می‌دانم. می‌دانم. پاپ آپ‌ها شهرت بدی دارند، اما حتماً یک دلیلی وجود دارد که آن‌ها فراگیر شده‌اند. بخاطر اینکه آن‌ها موثر هستند! مخصوصاً زمانی که برای ارائه دادن یک پیشنهاد مرتبط در صفحه ظاهر می‌شوند؛ یک تخفیف با مدت زمان محدود، یک حراج واقعی. از آن‌ها به خوبی استفاده کنید و ببینید که چگونه می‌توانند حجم عظیمی از مشتریان احتمالی را به سمت شما سرازیر کنند.

6. با بازاریابی ارجاعی، مشتریان جدیدی را به دست آورید

آخرین نکته بازاریابی تجارت الکترونیک: از قدرت بازاریابی ارجاعی استفاده کنید تا شور و شوق وفادارترین مشتریان خود را به یک جریان ثابت از تجارت جدید تبدیل کنید. برای افرادی که ممکن است این موضوع را ندانند، بازاریابی ارجاعی در اصل عملی برای تشویق مشتریان شما به منظور تبلیغ تجارت شما و رضایت از محصولاتتان به دیگران است. البته ایده اصلی این کار به این دلیل است که دایره افراد مخاطبین شما به سخنان دوستان و فامیل خود بیشتر از تبلیغات اعتماد می‌کنند. از نظر تاکتیکی، این کار بسیار شبیه به نظر دادن مشتریان است؛ تفاوت اصلی در این است که این روش مستقیم‌تر است. در حالت کلی، افراد مورد هدف شما در مقایسه با مشتریان فرضی در اینترنت، به افراد نزدیک خود بیشتر اعتماد دارند.

در ادامه یک مثال واضح در دنیای واقعی برایتان بیان می‌کنیم. قبل از راه‌اندازی رسمی شرکت لباس ورزشی زنانه گریفن کالکتیو Girlfriend Collective، این شرکت تصمیم گرفت تا جفت‌های رایگانی از شلوار ورزشی‌های بلند سازگار با محیط زیست خود را رایگان به مردم بدهد. از آنجایی که این پیشنهاد بسیار وسوسه برانگیز است و از آنجایی که فقط برای مدت زمان محدودی بود، این شرکت تصمیم گرفت تا یک تن از این شلوارها را در بازار هدف خود تولید کند. ناگهان، هر فردی به همراه مادرش یکی از این شلوارها را می‌خواست. در حالی که آن‌ها هنوز شرکت خود را به صورت رسمی افتتاح نکرده بودند! باور کنید که تمامی آن افراد بعد از افتتاح رسمی شرکت گریفن کالکتیو برای خرید دوباره آن شلوارها به این شرکت مراجعه کردند.

کریتیکال پسCritical Pass  یک کمپانی آمادگی آزمون است که برای کمک به دانشجویان دانشکده حقوق شروع به فروختن فلش‌کارت به دانشجویان کرد تا برای آزمون آماده شوند. به منظور تشویق مشتریان خوشحالی که رضایت خود از این محصول را به دیگران انتقال می‌دادند، این شرکت به فردی که از طریق لینک ارجاعی وارد می‌شد و خرید می‌کرد، 10 دلار جایزه می‌داد که در نهایت به یک فروش بزرگ تبدیل شد. از آنجایی که قیمت این فلش‌کارت‌ها بسیار بیشتر از 10 دلار بود، این تکنیک برای شرکت بسیار سودآور بود.

استراتژی بازاریابی تجارت الکترونیک خود را با این روش تقویت کنید!

هیچ کسب و کار تجارت الکترونیکی نمی‌تواند در این دنیای شلوغ و رو به رشد، بدون داشتن یک استراتژی کامل و هوشمندانه موفق شود. اگر شما قصد دارید تا فروش آنلاین خود را افزایش دهید، باید همین الان به طرح ایده‌های خاص بپردازید. با کمک گرفتن از تعداد انگشت شماری تکنیک در هر مرحله، شما حتماً موفق خواهید شد. همین الان شروع کنید!

نوین مارکتینگ بازدید : 41 دوشنبه 20 آبان 1398 نظرات (0)

افزونه های گوگل کروم برای سئو

مقاله حاضر در‌باره تسهیل کار کارشناسان سئو منتشر می‌شود. نصب افزونه های گوگل کروم برای سئو کار مؤثری برای بهبود سئو سایت است. شما می‌توانید با یک نگاه از موضوعات مهم سایتتان آگاه شوید. این مقاله افزونه‌های کاربردی را به شما معرفی می‌کند.

اگر شما برای حتی بیشتر از 5 دقیقه در زمینه فروشندگی فعالیت داشته باشید، قطعاً می‌دانید که سئو بسیار مهم است. در حقیقت، 97 درصد مردم از طریق آنلاین بیشتر از هر حالت دیگری در مورد یک کمپانی محلی اطلاعات به دست می‌آورند. از آنجایی که گوگل 90 درصد تمام جستجوها را به خود اختصاص داده است، برای بازاریابان آسان است که ساعت‌های متوالی را فقط برای بهینه‌سازی سایت خود صرف کنند. این کار باعث صرفه‌جویی زمان در روند کاری یک بازاریاب پرمشغله می‌شود.

خوشبختانه، وقتی بحث نوبت به بهبود سئو و به حداکثر رساندن زمان مفید می‌رسد، افزونه های گوگل کروم برای سئو بسیار هستند. در حقیقت، بسیاری از این افزونه های گوگل کروم برای سئو  وجود دارند، و از بیشتر آن‌ها می‌توانید در مرورگر خود استفاده کنید.

برای به دست آوردن تمام اطلاعات لازم در زمینه رتبه‌بندی وب‌سایت خود در جستجو، اینجا کلیک کنید.

به منظور کمک به شما در جستجوی دنیای برنامه‌های افزونه های گوگل کروم، در ادامه به معرفی 20 افزونه محبوبمان در زمینه سئو پرداختیم. اکثر آنها با فایر فاکس و سافاری نیز سازگارند و همه آنها نیز اکثر اطلاعات و تجزیه و تحلیل‌ها را برای شما نگه می‌دارد. زیرا هرچقدر که زمان کمتری به موضوع سئو اختصاص دهید، به این معنی است که زمان بیشتری را برای تفریحات آنلاین دارید.

افزونه های گوگل کروم برای سئو هنگام جستجوی ایده‌هایی جدید برای بهبود استراتژی سئو و بررسی فوری آنالیزهای رقبا مفید هستند. بعضی از این افزونه ها حتی توانایی این را دارند که برای ما نمایه‌های بصری و نمودارهای رنگارنگ ایجاد کنند تا نمایش‌ها و مقایسه ها را به یک نسیم ملایم تبدیل کنند.

20 عدد از بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو

1. MozBar

قیمت: رایگان؛ MozBar Premium، استفاده 30 روزه رایگان، بعد از آن برنامه پرداخت برای ماهیانه 99 دلار

افزونه های گوگل کروم برای سئو MozBar به کاربران خود اجازه می‌دهد تا فقط با یک کلیک، شرایط سئو را در مرورگر خود بررسی کنند. MozBar در حین مشاهده هر صفحه وب، معیارهایی را ارائه می‌دهد و به کاربران این امکان را می‌دهد تا سرپ‌ها را به یک پرونده گوگل شیت بفرستند و به تجزیه و تحلیل دسترسی پیدا کنند. به روزرسانی برنامه به نسخه MozBar Premium، توابعی مانند تجزیه و تحلیل سختی کلمات کلیدی، بهینه سازی صفحات و معیارهای SERP را به صورت دقیق ارائه می‌دهد.

2. Keywords Everywhere

قیمت: رایگان

از مجموعه افزونه های گوگل کروم برای سئو

Keywords Everywhere ابزاری است که سه نوع اطلاعات مختلف برای کلمات کلیدی در گوگل را نشان می‌دهد: حجم جستجوی ماهانه، هزینه به ازای هر کلیک و رقابت برنامه Google ads با نصب این افزونه، جستجو در گوگل ادز و کیورد پلنر آن فقط یک کار قدیمی است.

3. SimilarWeb

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم. این افزونه گوگل کروم برای سئو در ایران هم کار می‌کند.

با ارائه ترافیک و معیارهای کلیدی برای هر وب‌سایت، SimilarWeb یک برنامه افزودنی محبوب است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا ضمن جستجو در اینترنت با یک کلیک، آمار و استراتژی را برای هر وب‌سایت مشاهده کنند. این برنامه افزودنی برای افرادی که به دنبال استراتژی‌های جدید و مؤثر سئو هستند و همچنین برای کسانی که به تجزیه و تحلیل روندهای مختلف در بازار علاقه‌مندند بسیار مفید است.

4. Redirect Path

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

یک افزونه بسیار خوب برای دیدن انواع ریدایرکت‌ها مانند ریدایرکت 301،302،410 و 500 این افزونه را برای هر صفحه‌ای که وارد آن می‌شوید داشته باشید تا از صحت ریدایرکت‌ها خود مطمئن شوید

5. 1SEO Meta in Click

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

SEO Meta in 1 Click تمامی برچسب‌های متا و اطلاعات اصلی سئو را برای یک صفحه وب فقط با یک کلیک نمایش می‌دهد. این موضوع شامل طول عناوین و توضیحات، URL، هدرها به ترتیب پدیدار شدن و تعداد تصاویر بدون متن alt است. بنابر این در میان افزونه های گوگل کورم برای سئو این افزونه یکی از بهترین‌ها برای سئو on page است.

6. BuzzSumo

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

آیا به ردیابی سئو برای شبکه‌های اجتماعی نیاز دارید؟ BuzzSumo این کار را برای شما انجام می‌دهد. این افزونه به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی مطالب به اشتراک گذاشته شده و محتوای برتر را در صفحات رسانه‌های اجتماعی دنبال کنید. استفاده از BuzzSumo می‌تواند در تصمیمات آینده سئو به شما کمک کند و پیوندهایی که در صفحات خود ارائه می‌دهید را بررسی کند.

7. Hunter

قیمت: برنامه پایه رایگان، نسخه پولی، ماهیانه 49 دلار.

افزونه کروم

Hunter یافتن فوری اطلاعات تماس در مرورگر شما را آسان می‌کند. این فرایند با نام «جستجوی دامنه» توسط یک نماد در گوگل کروم قابل دسترسی است. Hunter تمام آدرس‌های ایمیلی که مرتبط با وب‌سایت است را پیدا می‌کند.

8. Mangools

قیمت: 10 روز استفاده رایگان، بعد از آن برنامه پرداخت ماهیانه با 29 دلار در ماه می‌باشد

افزونه کروم

قدرت سئو وب‌سایت ها را با Mangools بررسی کنید، که معیارهای برتر سئو وب‌سایتها را با استفاده از Moz و Majestic را ارائه می‌دهد. به ویژگی‌های اصلی مانند عملکرد نتایج سرپ توصیف شده، به کلمات کلیدی، بک لینک‌ها و تجزیه و تحلیل پروفایل دسترسی پیدا کنید.

9. Google Trends

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

Trends بخشی از Google Webmaster Tools است، مجموعه‌ای از ابزارهای افزودنی برای ساختن وب‍سایت‌ها و ادغام آنها با گوگل. Trends تحلیلی را با استفاده از نمودارها در قسمت جستجوهای برتر گوگل (از تیلور سویفت گرفته تا کیم کارداشیان) از سراسر کشورهای جهان ارائه می‌دهد. Trends می‌تواند به شما در شناسایی عملکرد سئو در وب‌سایت کمک کند. یکی از کاربردی‌ترین افزونه های گوگل کروم برای انتخاب کلمات کلیدی است.

10. SEMrush

قیمت: 99 دلار در ماه

افزونه گوگل کروم

SEMrush خود را به عنوان یک داشبورد معرفی می‌کند و از عملکرد دامنه و همچنین صفحات جداگانه گزارشی را ارائه می‌دهد. یکی از ویژگی‌های اصلی آن، جعبه ابزار سئو است که به کاربران خود امکان تجزیه و تحلیل لینک دهنده‌ها و مشاهده رتبه کلمات کلیدی را می‌دهد. این برنامه همچنین پیشنهادات سئو را در صفحه ارائه می‌دهد که به خوبی با استراتژی سئو متناسب است.

11. Serpstat

قیمت: داده رایگان Lite، سپس 69 دلار برای پرداخت پایه

افزونه گوگل کروم

با استفاده از Serpstat، می‌توانید به صورت مداوم سئو وب‌سایت خود و رقبا را بررسی کنید. بعد از کلیک بر روی نماد مرورگر، می‌توانید حسابرسی کامل سئو از یک دامنه را دریافت کنید. Serpstat دارای سه بخش است: پارامترهای سئو one page، تجزیه و تحلیل صفحه و تجزیه و تحلیل دامنه.

12. Ahrefs

قیمت: 99 دلار ماهیانه برای Ahrefs Lite

افزونه گوگل کروم

Ahrefs با نوار ابزار سئو خود در گوگل کروم، ویژگی‌های وب سایت را بررسی کرده و کلمات کلیدی، پیوندها و پروفایل‌هایی را ارائه می‌دهد که باعث پیشرفت سئو در وب‌سایت شما می‌شود. به منظور دریافت یک گزارش کامل از داده سئو، فقط کافی است که بر روی آن کلیک کنید. ما در نوین مارکتینگ مقاله کاملی را به معرفی Ahrefs اختصاص داده ایم حتما آن را هم بخوانید

13. Check My Links

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

نام‌گذاری شایسته و مناسب، Check My Links این کار را فقط با یک کلیک انجام می‌دهد، در سراسر صفحه وب‌سایت به دنبال یک لینک ناقص می‌گردد. با صرفه‌جویی بسیار زیاد در هنگام طراحی صفحات وب با لینک سنگین، این افزونه از این موضوع اطمینان حاصل می‌کند که پیوندها به درستی کار می‌کنند و زمانی که خراب می‌شوند به شما اطلاع خواهد داد.

14. NinjaOutreach Lite

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

افزونه رایگان NinjaOutreach به مرورگرها این توانایی را می‌دهد تا واکاوی داده‌های پیشرفته را انجام دهند. عملکردهای مختلف سئو مانند URL صفحه وب، عنوان، پیوندها، توضیحات متا، تعداد فالوور در رسانه‌های اجتماعی و تکنیک‌های کسب درآمد را ارائه می‌دهد.

15. PageSpeed Insights توسط گوگل

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

بخشی از کنسول جستجوی گوگل ، PageSpeed Insights  یکی از افزونه های گوگل کروم برای سئو که در ایران با فیلترشکن کار می‌کند. ابزاری برای سئو است که اطلاعاتی را بر روی صفحه نمایش و سایت‌های موبایل ارائه می‌دهد. پس از انجام یک تحلیل، PageSpeed Insights نمره‌ای به شما اختصاص می‌دهد و پیشنهاداتی در مورد چگونگی اجرای سریع‌تر صفحات وب به شما ارائه می‌دهد. این آمار مهم ترین سنجش برای سرعت بارگذاری سایت شما است.

16. Woorank

قیمت: 14 روز استفاده آزمایشی رایگان، 49 دلار در ماه برای یک برنامه Wookrank Pro یا 149 دلار در ماه

مزایای Woorank

افزونه گوگل کروم

Woorank ابزاری برای تجزیه و تحلیل سایت است که مشابه PageSpeed Insights می‌باشد و به کاربران این امکان را می‌دهد تا پیشنهادهایی را برای بهبود در صفحات وب‌سایت خود مشاهده کنند. این برنامه، گزارشی عمیق در مورد دید آنلاین، رسانه‌های اجتماعی و قابلیت استفاده به شما ارائه می‌دهد و به شما این امکان را می‌دهد تا از روش‌های متفاوت برای بهبود معیارهای مختلف استفاده کنید.

17. NoFollow

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

با استفاده از NoFollow، بازاریابان می توانند نمای کلی از صفحات وب‌سایت را مشاهده کنند که با متاتگ nofollow کدگذاری شده‌اند. از آنجایی که لینک‌های Nofollow به معیارهای سئو اضافه نمی‌شوند، کاربران می‌توانند هر صفحه وب خارجی را که با لینک های نمایه شده به وب سایت های خود در ارتباط هستند، شناسایی کنند. برای صفحاتی که نمی‌خواهید ایندکس شوند – مانند صفحه فرود – NoFollow بررسی می‌کند که آیا آن صفحات به درستی کدگذاری شده‌اند یا خیر و هر لینکی را که به درستی کار نمی‌کند بلافاصله مشخص می‌کند.

18. Impactana

قیمت: رایگان

افزونه گوگل کروم

این نوار ابزار مجموعه‌ای از معیارهایی را ارائه می‌دهد که دقیقاً در گوگل کروم قرار دارند. معیارها به دو دسته تقسیم می شوند: Buzz، که محتوای رسانه‌های اجتماعی را متناسب با مخاطبان شما تحلیل می‌کند وImpact  که تعامل کاربر را تحلیل می‌کند. مورد دوم شامل داده‌هایی در مورد کلیک، نظر، دیدگاه‌ها و موارد دیگر است.

19. BuzzStream

قیمت: 14 روز استفاده رایگان، برنامه پرداخت از 24 دلار در ماه شروع می‌شود.

افزونه گوگل کروم

BuzzStream به بازاریابان اجازه می‌دهد تا موارد ارتباطی را که برای کسب و کار شما تخصصی است منظم و اجرا کنند. افزونه BuzzMarker، برای کمک به ایجاد پیوندها‌، ترویج محتوا و تأثیر گذاشتن با BuzzStream در ارتباط است.

20. Screaming Frog SEO Spider

 قیمت: برای Screaming Frog Lite رایگان؛ برنامه پرداخت 160 دلار در سال

افزونه گوگل کروم

بازاریابی جستجو شما را مضطرب می‌کند؟ این ابزار به شما کمک می‌کند. Screaming Frog SEO Spider به شما این امکان را می‌دهد تا URL ‌های وب‌سایت‌ها را جستجو کرده و عناصر اصلی را برای تجزیه و تحلیل جستجوگرها و رفع مشکلات شناسایی شده اضافه کنید و یک روند طولانی را ساده‌تر کنید. برخی از این عناصر شامل پیدا کردن پیوندهای شکسته، کشف صفحات کپی و تجسم سایت است.

استفاده از این افزونه های گوگل کروم برای سئو باعث کاهش استرس شما در کار می‌شود. و بسیاری از آنها اطلاعات مفیدی را در مورد چگونگی بهسازی، مهارتهایی مانند ساختمان بک‌لینک و دقت کلمه کلیدی ارائه می‌دهند. جستجوی خوبی داشته باشید!

نوین مارکتینگ بازدید : 39 سه شنبه 14 آبان 1398 نظرات (0)

لحظه بستن قرارداد فروش، لحظه بسیار مهم و سرنوشت‌سازی است. انتخاب عبارات مناسب برای عقد قرارداد فروش بسیار مهم است. و این لحظه احتمالاً همان لحظه سرنوشت‌سازی است که مشخص می‌کند که تلاش‌های شما به نتیجه خواهد رسیده است یا نه. شما تنها فروشنده‌ای نیستید که از لحظه بستن قرارداد فروش احساس نگرانی می‌کند. هرچند، بدون این احساس خطر، بستن موفقیت آمیز فروش چندان هیجان انگیز نخواهد بود. این  هیجان‌هاست که فروشندگان را به سمت تلاش مستمر هدایت می‌کند. از آنجایی که از متخصصان فروش انتظار می‌رود تا بهترین نتایج را برای تلاش خود ایجاد کنند، تعداد زیادی از تکنیک‌های بستن فروش در طول این سال‌ها توسعه یافته‌اند.

قرارداد فروش

در اینجا چند روش بستن قرارداد فروش اثبات شده  را مرور می‌کنیم  و می‌گوییم  چرا آنها بسیار مؤثرند.

نحوه بستن یک قرارداد فروش

روش‌هایی که در این مقاله از  آنها یاد می‌کنیم عبارت اند از:

  • روش حالا یا هیچ ‌وقت دیگر
  • روش خلاصه
  • روش با زاویه تیز
  • روش با سوال
  • روش فرضی
  • روش آماده
  • روش نرم

به منظور بستن فروش با فرد مورد هدف، تکنیک‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید. در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره شده است:

روش‌های بستن قرارداد فروش سنتی

تکنیک‌های بستن فروش سنتی معمولاً از بعضی ترفند‌های روانشناسی استفاده می‌کنند که به آن‌ها قدرت انتخاب آخر را می‌دهد. دو روش بسیار معمول آن از این قرارند.

1. بستن قرارداد فروش به روش یا الان یا هیچ وقت دیگر

 این موضوع جایی است که فروشندگان پیشنهادی را ارائه می‌دهند که شامل سود ویژه‌ای است و باعث می‌شود تا خرید فوری انجام شود. برای مثال:

«این یکی آخرین جنس با این قیمت است».

«ما یک تخفیف 20 درصدی را فقط برای مشتریانی که امروز ثبت‌نام می‌کنند در نظر گرفته‌ایم».

«اگر شما الان قصد خرید دارید، من می‌توانم سریع شما را به قسمت اصلی صفحه هدایت کنم».

این روش موثر است زیرا که باعث ایجاد یک حس فوریت در فرد مورد هدف می‌شود و می‌تواند بر حس بی‌خیالی مشتری احتمالی در هنگام خرید غلبه کند. اما به دلایلی در اصل این ضربه نهایی نیست. بله قطعاً شما همیشه باید ارزش محصول را قبل از ارائه تبلیغات یا تخفیف اثبات کنید.

2. بستن قرارداد فروش خلاصه یا به روش جمع بندی مزای

فروشندگانی که از این روش استفاده می‌کنند، بر مزایای متعدد خرید  تأکید می‌کنند. در این روش فروشنده در تلاش است مجموعه ای از مزایا را در برابر دید مشتری قرار دهد برای مثال:

«بنابراین ما ماشین لباسشویی سانتریفیاب را با موتور بدون برس، همراه با 10 سال ضمانت جامع و خدمات تحویل و نصب رایگان ارائه می‌دهیم. زمان مناسب تحویل چه زمانی خواهد بود؟»

با جمع بندی نکات توافق شده قبلی در یک بسته چشمگیر، شما در اصل به فرد مورد هدف کمک می‌کنید تا به راحتی درک کنند که از این معامله واقعاً چه سودی دریافت می‌کنند.

3. بستن قرارداد فروش با زاویه تیز

افراد مورد هدف معمولاً درخواست تخفیف یا اشانتیون می‌کنند زیرا به خوبی می‌دانند که امکان این امر وجود دارد  و همچنین می‌دانند که شما هم توقع این موضوع را دارید. اگر شما اجازه انجام این کار را از مدیر فروش خود گرفته‌اید، از تکنیک بستن با زاویه تیز استفاده کنید تا مخاطب خود را غافلگیر کنید.

اگر آن‌ها پرسیدند: «آیا شما می‌توانید چند ساعت اضافه پرواز را با نرخ تخفیف ارائه کنید؟» شما پاسخ دهید: «حتماً، اما اگر من اینکار را برای شما انجام دهم، آیا شما هم همین امروز قرارداد را امضا می‌کنید؟» بسیار محتمل است که آن‌ها توقع چنین پاسخی را از سمت شما نداشته باشند. چرا؟ اول، بخاطر اینکه شما با درخواست آن‌ها موافقت کردید و دوم اینکه از آن‌ها خواستید تا همین امروز معامله را ببندند. شما در این حالت وارد یک گروکشی می‌شوید که البته مزایا و معایب خاصی دارد.

روش‌های مدرن بستن قرارداد فروش

روش‌های که از آنها یاد شد احتمالاً کمی قدیمی به نظر می‌رسند. با به کار گیری این روش‌های قرارداد بستن، مشتریان شما ممکن است به شما، به دید فردی که فقط می‌خواهد همه چیز را سریع بفروشد نگاه کنند، مخصوصاً در این زمان که فروش جذبی (inbound sales) افزایش یافته است.  فروش اینباند یا فروش درونگرا یا جذبی حاصل کار اینباند مارکتینگ یا بازاریابی درونگرا است برای آشنایی بیشتر با این روش مقاله همه چیز درباره بازاریابی درونگرا inbound marketing را بخوانید

به ویژه اینکه، خود مفهوم بستن قرارداد باید به تنهایی شامل همه‌چیز شود، از جمله توافق‌های افزایشی که شما در طول یک فرآیند فروش تعهداتی را تضمین می‌کنید؛ نه تنها فقط در لحظه خرید نهایی.

در یک تعامل فروش، نماینده باید تلاش کنند تا:

  • نیازهای مشتری را کشف کند.
  • با نحوه ارائه محصولات یا خدمات خاص ارتباط برقرار کند.
  • راه‌حل ارزان قیمت و رضایت بخش برای آن نیازها ارائه کند.

اگر این سه مورد به درستی تحقق یابند، نباید مانعی برای بستن قرارداد فروش وجود داشته باشد. سوال بستن فروش را می‌توان مستقیماً در همان لحظه پرسید.

ادامه مقاله را در لینک زیر دنبال کنید:

https://novinmarketing.com/article/contract-of-sale/


نوین مارکتینگ بازدید : 62 دوشنبه 13 آبان 1398 نظرات (0)

تصور کنید صاحب یک فروشگاه اینترنتی خوب هستید که با تلاش‌های شما در حوزه دیجیتال مارکتینگ عملکرد خوبی در جذب مشتریان جدید دارد. دکمه‌های فراخوان موثری در وب‌سایت خود دارید و با تبلیغات مشتریان جدید را جذب می‌کنید. در شبکه‌های اجتماعی فعال هستید و داستان برند و محصولات جدید خود را تبلیغ و به کاربران معرفی می‌کنید. مرتب نرخ ترغیب و نرخ تبدیل مشتری خود را بررسی می‌کنید و آنها را بهینه‌ می‌کنید تا مشتریان جدیدی جذب کنید. شما همه این اقدامات را انجام می‌دهید تا فروش خود را به حداکثر برسانید. اما باید به مشتریان خود به طور همه‌جانبه فکر کنید. استراتژی توصیف‌شده قطعا نتایج خوبی به همراه دارد اما تمرکز اصلی آن بر جذب مشتریان جدید است. اگر خواهان به‌کارگیری یک استراتژی بازاریابی پایدار هستید باید مشتریان موجود خود را از طریق بازاریابی وفاداری (Loyalty Marketing) حفظ کنید.

بازاریابی وفاداری

بازاریابی وفاداری

بازاریابی وفاداری چیست؟

بازاریابی وفاداری استراتژی خود را بر خرید مجدد مشتریانِ در حال حاضر کسب‌وکار شما قرار می‌دهد. منظور از مشتریان در حال حاضر مشتریانی است که در همین لحظه به طور حضوری یا از طریق فروشگاه اینترنتی مشغول خرید هستند. بیشتر اوقات این استراتژی شامل ایجاد انگیزه در خرید و ایجاد وفاداری در مشتری برای برگشت اوست. اما پیاده‌سازی این استراتژی تنها در یک دقیقه انجام می‌شود.

چرا بازاریابی وفاداری؟

بازاریابی وفاداری تمرکز خود را بر ایجاد اعتماد میان مشتریان همیشگی با استفاده از مشوق‌ها، پیشنهادها و دادن پاداش به آنها قرار می‌دهد. این نوع بازاریابی با کمترین هزینه بیشترین اثربخشی را برای کسب‌وکار شما به همراه دارد. جذب مشتریان جدید با بازاریابی وفاداری بسیار راحت‌تر صورت می‌گیرد و مشتریان وفاداری که از طریق این بازاریابی جذب شده‌اند نقش موثری در بازاریابی ارجاعی یا همان بازاریابی دهان به دهان ایفا می‌کنند. 

جذب مشتری جدید برای هر کسب‌وکاری هزینه‌بردار است. طبق تحقیقات منتشرشده توسط موسسه فارستر هزینه جذب مشتری جدید پنج برابر میزان هزینه برای حفظ مشتریان فعلی است.

به تمام مراحلی که یک مشتری بالقوه طی می‌کند تا از کسب‌وکار شما خرید کند فکر کنید. باید مشتریان را از وجود برند تجاری خود آگاه کنید، به آنها اعلام کنید که چه کاری انجام می‌دهید و توضیح دهید که چرا این کار را بهتر از برندهای دیگر انجام می‌دهید. در مرحله بعد باید آنها را متقاعد کنید که اولین قدم را در بررسی وب‌سایت شما بردارند. در انتها باید بتوانید آنها را به اندازه کافی تحت تاثیر قرار دهید و با یک طراحی یکپارچه، خرید آسانی را برای کاربران فراهم کنید.

حالا تصور کنید می‌خواهید مشتری را به خرید مجدد از کسب‌وکارتان ترغیب کنید. از آن جایی که شما را از قبل می‌شناسند و تجربه دست اول خود را با محصولات برند شما دارند می‌توانید مستقیم آنها را هدف قرار دهید.

اگر هزینه جذب مشتری جدید یا CAC را با هزینه مشتری موجود مقایسه کنیم بدیهی است تمرکز روی مشتریان موجود از نظر مالی سود بیشتری را نصیب کسب‌وکار شما خواهد کرد.

بازاریابی وفاداری

البته یک کسب‌وکار نمی‌تواند فقط با تمرکز بر مشتریان موجود به فعالیت خود ادامه دهد و قطعا باید جذب مشتریان جدید را هم در برنامه‌های بازاریابی خود قرار دهد اما مهم است که از یک استراتژی قوی برای ایجاد وفاداری در مشتریان خود استفاده کند. گرچه ایجاد وفاداری در مشتریان دشوار و پیچیده است اما از عوامل عمده موفقیت یک کسب‌وکار به شمار می‌آید.

فروش محصولات جدید به مشتریان موجود ساده‌‌تر و از نظر بازاریابی کم‌هزینه‌تر است. مشتریان موجود با برند شما آشنایی دارند و تجربه خریدهای قبلی باعث می‌شود به راحتی برای خرید محصولات جدید متقاعد شوند.

بر اساس کتاب «بازاریابی متریک» (Marketing Metrics) احتمال فروش محصولات توسط کسب‌وکارها به مشتریان موجود 60 تا 70 درصد است در حالی که احتمال فروش به یک مشتری جدید حدود 5 تا 20 درصد است.

شرکت تحقیقات و مشاوره جهانی گارتنر آماری درباره وفاداری مشتریان منتشر کرده که نشان می‌دهد 80 درصد از درآمد حاصل از فروش محصولات از 20 درصد از مشتریان موجود کسب‌وکارها که اغلب مشتریان دائمی هستند تأمین می‌شود.

این آمار نشان می‌دهد که حفظ مشتری در سودآوری طولانی‌مدت کسب‌وکار شما اجتناب‌ناپذیر است. به همین دلیل است که مشتریان ثابت یا وفادار برای شرکت‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند و جایگاه شرکت‌ها و میزان فروش و سود آنها را تعیین می‌کنند. اگر تا به امروز به این موضوع توجه نمی‌کردید آن را در اولویت‌هایتان قرار دهید.

استراتژی‌های بازاریابی وفاداری برای توسعه برند

ایجاد وفاداری در مشتریان کار دشواری است زیرا آنها الزامی به خرید از برند شما ندارند. مشتری وفادار هم ممکن است به دلایل مختلفی همچون در دسترس بودن برندهای دیگر، امتحان کردن یک برند جدید و… جذب برندهای دیگر بشود.

اما استراتژی‌های بازاریابی وفاداری به شما کمک می‌کند مشتریان وفادار خود را در بیشترین زمان ممکن حفظ کنید.

1. درخواست بازخورد از مشتری

به دست آوردن و از دست دادن مشتری در یک کسب‌وکار بسیار طبیعی است اما صاحبان کسب‌وکار و مدیران بازاریابی باید با اقدام لازم میزان از دست دادن مشتری را به حداقل برسانند.

قبل از تلاش برای حفظ مشتریان خود باید به این مسئله پی ببرید که چرا بعضی مشتریان دیگر از برند شما خرید نمی‌کنند و البته مهم است این سوال را بپرسید که چرا مشتریان فعلی شما حضور دارند؟

چند راهکار متفاوت وجود دارد تا مشتریان این بازخورد را به شما ارائه دهند.

از شبکه‌های اجتماعی برای دریافت بازخورد از مشتریان استفاده کنید

مشتریانی که محصولات شما را خریداری کرده‌اند درباره آنها نظراتی خواهند داشت. بهترین راه برای اطلاع از نظرات و احساس آنها درباره محصولات، شبکه‌های اجتماعی است. مشتریان به راحتی می‌توانند در شبکه‌های اجتماعی نظراتشان را به روش‌های مختلف درباره محصولات ابراز کنند.

برخی نظرات می‌تواند دلایل بالقوه‌ای برای از دست دادن مشتریان در آینده یا بازخورد کاربران باتجربه در مورد چگونگی بهبود محصولات باشد.

شرکت نایک نمونه عالی برای دریافت بازخورد مشتریان است. تیم پشتیبانی نایک در توییتر به سوالات و نظرات مشتریان بلافاصله پاسخ می‌دهد. پاسخ‌ها و واکنش‌های این تیم سریع، مودبانه و حرفه‌ای است. این پاسخ‌ها نارضایتی مشتریان را کاهش داده و باعث ترغیب سایر کاربران به تعامل با برند نایک می‌شود.

https://novinmarketing.com/article/loyalty-marketing/

نوین مارکتینگ بازدید : 42 دوشنبه 13 آبان 1398 نظرات (0)

در این مقاله هفت خبر جدید در حوزه تبلیغات آنلاین را با هم مرور می‌کنیم. خبرهایی نظیر تغییرات گوگل در قوانین لینک نوفالو، تست پرداخت وجه در اپلیکیشن فیس‌بوک، ممنوع اعلام کردن تبلیغات درمان‌های تجربی پزشکی توسط گوگل، ادغام گوگل اکسپرس با گوگل شاپینگ و… که دانستن آنها برای هر کسی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارد ضروری است.

تغییرات گوگل در قوانین لینک نوفالو

1. تغییرات گوگل در قوانین لینک نوفالو

گوگل به منظور تشخیص بهتر لینک‌ها و شناخت لینک‌های غیرطبیعی، مشخصه‌های جدیدی برای لینک‌های نوفالو تعریف کرده است. لینک نوفالو به موتورهای جست‌وجو اعلام می‌کند که لینک مورد نظر را دنبال نکنند. بنابراین شما می‌توانید به سایت‌های دیگر لینک دهید در حالی که به اعتبار سایتتان خدشه‌ای وارد نشود. اما حالا گوگل با دو مشخصه (Attribute) جدید برای تگ‌های لینک، sponsored و ugc انواع لینک‌های نوفالو را گسترش داده است.

  • Sponsored: نشان دهنده این است که لینک داخل صفحه به عنوان بخشی از یک تبلیغ، معرفی اسپانسر یا دیگر قراردادهای مشابه ایجاد شده است.
  • Ugc: مخفف (User-generated content) نشان دهنده این است که لینک از سوی کاربران در محتوای تولیدشده توسط آنها ایجاد شده است. برای مثال می‌توان به لینک‌های داخل بخش نظرات وبلاگ و انجمن‌ها اشاره کرد.

در سال 2005 برای مقابله با کامنت اسپم لینک نوفالو راه‌اندازی شد و مدت‌هاست توسط صاحبان وب سایت‌ها و سئو به کار رفته است تا نشان دهد لینک‌های خاص به معنای تایید محتوای ناشر نیستند. بر این اساس گوگل هنگام رتبه‌بندی نتایج جست‌وجوی ارگانیک لینک‌های نوفالو را نادیده می‌گیرد.

 

تغییرات گوگل در قوانین لینک نوفالو

برای یافتن لینک‌های نوفالو در صفحه می‌توانید از عملکرد Inspect در کروم استفاده کنید.

Danny Sullivan  و Gary Illyes مدیران ارشد گوگل توضیح می‌دهند که توانایی گوگل در ارزیابی خصوصیات لینک‌ها به عنوان مثال anchor text یا همان کلمات موجود در یک لینک باعث می‌شود موتورهای جست‌وجو موضوع فعالیت سایت مورد نظر را بهتر بشناسند. به عبارت دیگر با وجود ویژگی نوفالو گوگل نمی‌تواند اطلاعات زیادی جمع‌آوری کند. با استفاده از این دو ویژگی جدید شما می‌توانید لینک را نوفالو کنید در حالی که به گوگل اجازه می‌دهید تا اطلاعات مورد نظر خود را جمع‌آوری کند.

با استفاده از این دو ویژگی در لینک نوفالو سیگنالی به موتورهای جست‌وجو ارسال می‌شود تا این لینک را در فرآیند امتیازدهی در نظر نگیرد. البته لینک‌هایی که این دو مشخصه را دارند کاملا نادیده گرفته نمی‌شوند زیرا گوگل معتقد است لینک‌ها دارای اطلاعات ارزشمندی هستند و به موتور جست‌وجو کمک می‌کنند دقت خود را افزایش بدهد. برای مثال anchor text یا همان کلمه‌ای که به صفحه دیگر لینک شده است کمک می‌کند محتوای صفحه مقصد بهتر درک شود. بنابراین صاحب یک سایت با لحاظ کردن این مشخصه‌ها در لینک نوفالو می‌تواند تمایل یا عدم تمایل خود را برای در نظر گرفتن یک لینک در سیستم امتیازدهی این موتور جست‌وجو مشخص کند. 

بر اساس آنچه گوگل گفته است نیازی به تغییر لینک‌های نوفالو نیست و آنها می‌توانند همچنان برای نشان دادن لینک‌های تبلیغاتی مورد استفاده قرار بگیرند. اما طبق نظر گوگل بهتر است مشخصه sponsored به جای نوفالو استفاده شود.

2. فیس‌بوک پرداخت در اپ را آزمایش می‌کند

فیس‌بوک در حال آزمایش یک ویژگی جدید پرداخت وجه برای تبلیغات پویاست و این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا بتوانند محصولی را که از طریق یک آگهی پویا پیدا کرده‌اند بدون اینکه از برنامه فیس‌بوک خارج شوند، در همان صفحه خریداری کنند. بر اساس گفته فیس‌بوک در این آزمایش تعداد کمی از تبلیغ‌کنندگان حضور دارند اما فیس‌بوک فاش نکرده است چه کسی به پرداخت در اپ دسترسی دارد یا دلیل انتخاب آنها برای این آزمایش چیست.

تغییرات گوگل در قوانین لینک نوفالو

پرداخت در اپ فیس‌بوک

تبلیغات پویا به این منظور ساخته شده‌اند تا تلاش‌های فیس‌بوک برای ریمارکتینگ را شخصی‌تر و موثرتر جلوه دهند. هنگامی که آگهی پویای شما به یک کاربر نمایش داده می‌شود، فیس‌بوک به طور خودکار محصولات یا پیشنهادات تبلیغ‌شده را مطابق با رفتار قبلی کاربر در وب سایت یا اپ شما بهینه می‌کند. اگر کاربر علاقه خاصی به تعداد انگشت‌شماری از محصولات ویژه نشان داده است، فیس‌بوک تبلیغات شما را به صورت پویا به‌روز می‌کند تا آن محصولات را برجسته کند.

حالا که کاربران فرصت دارند بدون ترک برنامه فیس‌بوک اقدام به خرید کنند باید اثربخشی تبلیغات پویا بهبود یابد. کارشناسان حدس می‌زنند فیس‌بوک در سال آینده امکان پرداخت درون اپ را در اختیار همه تبلیغ‌کنندگان قرار دهد.

هم‌زمان فیس‌بوک در حال گسترش تست پرداخت در اپ در اینستاگرام است. این ویژگی در حال حاضر در اختیار گروه کوچکی از برندهای مطرح است. از ابتدای راه‌اندازی این ویژگی، پرداخت در اینستاگرام در اوایل سال جاری فقط برای پست‌های ارگانیک در دسترس بوده است. اکنون فیس‌بوک به برندها اجازه می‌دهد تا آن پست‌های ارگانیک را به تبلیغات تبدیل کنند.

نوین مارکتینگ بازدید : 45 یکشنبه 12 آبان 1398 نظرات (0)

تبلیغات گوگل شما نمایش داده نمی‌شود؟ حداقل باید در نظر گرفت که عدم نمایش تبلیغات شما در گوگل به منزله یک هشدار است. اگر شما تبلیغات خود را در قسمت جستجوی گوگل نمی‌بینید، ممکن است دلیلی برای اعلام خطر نباشد: فقط کافی است از ابزار Ad Preview استفاده کنید تا بتوانید آگهی خود را بررسی کنید. اگر تبلیغات شما در قسمت Ad Preview نیز نمایش داده نمی‌شود؟ این یک مشکل است.

عدم نمایش تبلیغات

قطعاً توضیح بهتری برای عدم نمایش تبلیغات گوگل شما وجود دارد. فقط به دلیل شفاف‌سازی، من تمامی دلایل را به دو بخش تقسیم کرده‌ام: دلایلی که مربوط یه عملکرد می‌شوند و دلایلی که به عملکرد مربوط نمی‌شوند. از آنجا که مشکلات دسته دوم راحت‌تر قابل حل هستند، من از دسته دوم شروع می‌کنم.

آیا می‌خواهید از سریع‌ترین راه ممکن اقدام کنید؟ برنامه رایگان Grader Google Ads Performance را اجرا کنید و یک حسابرسی فوری و شخصی از حساب Google Ads خود دریافت خواهید کرد!

عدم نمایش تبلیغات شما در گوگل: مشکلات غیر مرتبط با عملکرد

منظور از «مشکلات غیر مرتبط با عملکرد» را در ادامه توضیح می‌دهیم. گاهی اوقات، تبلیغات گوگل شما به دلایلی غیر مرتبط با کیفیت تبلیغات، صفحات ورود، گروه تبلیغاتی و غیره نمایش داده نمی‌شود. به عبارت دیگر، حتی اگر شما تمام تلاش خود را برای داشتن بهترین شیوه‌های تبلیغات گوگل به کار گیرید، باز هم دلایل زیادی برای عدم نمایش تبلیغات شما وجود دارد. در ادامه به 7 دلیل آن اشاره می‌کنیم.

پرداخت‌های شما موفقیت آمیز نبوده است

اگر مانند بسیاری از تبلیغ‌کنندگان، هزینه حساب تبلیغات گوگل خود را از طریق پرداخت‌های خودکار انجام می‌دهید، وقتی که به آستانه پرداخت از پیش تنظیم شده یا به انتهای دوره صدور صورتحساب فعلی خود رسیدید، گوگل حساب شما را دوباره شارژ می‌کند. این موضوع به این که کدام اتفاق اول می‌افتد بسیار بستگی دارد. بدیهی است، برای این که این معاملات هموار شوند، باید اطلاعات پرداخت مرتبط با حساب شما معتبر و به روز باشد. اگر گوگل نتواند از حساب شما برداشت کند، تبلیغات شما هم در صفحه نتایج جستجو نمایش داده نمی‌شود.

پیشنهادات شما یا خیلی بالا و یا خیلی پایین است

همان‌طور که می‌دانید، شما باید یک بودجه روزانه را برای هر کدام از کمپین‌های تبلیغاتی گوگل خود تعیین کنید. اگر حداکثر هزینه پیشنهادی برای هر کلیک شما (CPC) که برای یک کلمه کلیدی خاص تعیین کرده‌اید، از بودجه کمپینی که برای آن در نظر گرفته‌اید بیشتر باشد، تبلیغات شما برای آن کلید واژه نمایش داده نمی‌شوند. اطمینان حاصل کنید که حساب شما از این اختلافات بین بودجه تبلیغات و پیشنهادات کلمات کلیدی عاری است.

در صورتی که تعداد پیشنهادات بر اساس کلمه کلیدی کم باشد، دلیل دیگری برای نشان ندادن تبلیغات شما در گوگل است. رتبه تبلیغ شما در یک مزایده معین به نمره کیفیت شما برای کلمه کلیدی مورد نظر و قیمت پیشنهادی بستگی دارد. اگر به بخش کلمات کلیدی حساب Google Ads خود مراجعه کنید، می‌توانید از شبیه ساز پیشنهاد استفاده کنید تا تاثیر افزایش پیشنهادات خود را با مقادیر مختلف تخمین بزنید.

حجم جستجوی کلمات کلیدی بسیار پایین است

اگر کلمه کلیدی که انتخاب کرده‌اید در یک بازه ماهیانه دارای حجم جستجوی کم یا ناچیز است، تبلیغات وابسته به کلمه کلیدی ممکن است برای نمایش مناسب نباشند. هنگامی که گوگل متوجه شود یک کلمه کلیدی با حجم کم را هدف قرار می‌هید، آن را به طور موقت در حساب شما غیرفعال می‌کند. اگر حجم جستجو با یک سطح معقول منطبق شود، گوگل به صورت خودکار دوباره کلمه کلیدی را فعال می‎‌کند. اگر این مشکل رفع نشد، قوانین گوگل ادز را بازبینی کنید.

از نظر تاکتیکی، قطعاً این که فقط منتظر بمانید تا حجم بازدید افزایش یابد کار عاقلانه‌ای نیست. با استفاده از برنامه‌ریز کلمات کلیدی گوگل (که همراه با حساب کاربری Google Ads شما است) یا برنامه ابزار کلمات کلیدی رایگان، شما باید تمام تلاش خود را به کار گیرید تا یک کلمه کلیدی مشابه با حجم قابل توجه پیدا کنید.

آگهی شما متوقف، حذف یا رد شده است

این امکان وجود دارد که تبلیغات گوگل شما حذف یا رد شده باشد، یا گروه های تبلیغاتی یا کمپین‌هایی که در آنها قرار دارد متوقف شده‌اند. اگر موضوع این است، تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که آن‌ها را از حالت توقف به حالت فعال تغییر دهید.

همچنین ممکن است تبلیغات یا کمپین‌های مربوطه به دلایلی از حساب شما حذف شده‌ باشند به همین دلیل باعث عدم نمایش تبلیغات در گوگل می‌شود. متاسفانه اگر دلیل اصلی همین باشد، شما مجبورید از صفر شروع کنید.

شاید به طور اتفاقی آگهی خود را حذف یا متوقف کرده باشید. برای اطمینان از این حدس می‌توانید به قسمت Change History بروید. در این قسمت می‌توانید تغییرات ایجاده شده در حساب کاربری خود را مشاهده کنید و بر اساس وضعیت فیلتر کنید.

اگر اطمینان حاصل کردید که چیزی متوقف یا حذف نشده و هنوز هم تبلیغات گوگل خود را در قسمت نتایج جستجو مشاهده نمی‌کنید، احتمال دارد که آنها تایید نشده باشند. بدیهی است که هر تبلیغی که رد شده باشد، برای قابلیت نمایش دادن برای کاربران را ندارد. برای جلوگیری از رد شدن تبلیغات شما توسط گوگل بهتر است خط‌مشی‌های تبلیغاتی گوگل را بررسی کنید.

خطایی در برنامه ریزی یا هدفگذاری وجود دارد

درست همانطور که برای هر یک از کمپین‌های تبلیغاتی گوگل خود بودجه تعیین می‌کنید، برای هر کمپین نیز یک برنامه تبلیغاتی مشخص می‌کنید. بنابراین برای گوگل مشخص می‌کنید که ترجیحا چه روزها و چه ساعت‌هایی تبلیغات شما را نمایش دهد. به سربرگ برنامه‌ریزی تبلیغات کمپین مورد نیاز خود مراجعه کنید و از اجرا شدن تبلیغات خود به صورت نامحدود مطمئن شوید.

در کنار آن سربرگ برنامه‌ریزی تبلیغات، همچنین می‌توانید پارامترهای هدفگذاری موقعیت مکانی برای کمپین خود را پیدا کنید. این امکان وجود دارد که تبلیغات شما به این دلیل نمایش داده نمی‌شود که ترافیک جستجوی کافی کلمات کلیدی از منطقه جغرافیایی مورد هدف شما وجود ندارد. بار دیگر، حتماً مطمئن شوید که تنظیمات این کمپین زیاد محدود نیست.

کلمات کلیدی منفی، کلمات کلیدی فعال را نفی می‌کنند

کلمات کلیدی منفی که به شما این امکان را می‌دهد که تبلیغات شما با عبارات نامربوط نمایش داده نشود می‌تواند در سطح گروه تبلیغاتی و سطح کمپین تنظیم شود. اگر بعضی از تبلیغات گوگل شما نمایش داده نمی‌شود، شاید به این دلیل است که بعضی از کلمات کلیدی منفی شما باعث غیرفعال شدن کلمات کلیدی فعال می‌شوند.

به عنوان مثال، در نظر بگیریم که شما عبارت کلیدی «استفاده رایگان CRM» را پیشنهاد داده‌اید و کلمه CRM رایگان را در کمپین به عنوان کلمه کلیدی منفی قرار داده‌اید. در این صورت، کلمه کلیدی منفی بر کلمه کلیدی فعال غلبه می‌کند. برای حل کردن این مشکل، فقط کافی است که از کمپین تطابق گسترده منفی CRM رایگان به تطابق دقیق و عینی کلمه کلیدی منفی (CRM رایگان) تغییر حالت دهید. انجام این کار به شما این امکان را می‌دهد که برای کاربرانی که به دنبال استفاده آزمایشی رایگان از CRM هستند تبلیغات شما نشان داده شود و همزمان تبلیغات شما به افرادی که به دنبال CRM کاملاً رایگان هستند و هیچ هزینه‌ای برای آن پرداخت نمی‌کنند نمایش داده نشود.

چنانچه تا کنون مقاله مورد پسند شما واقع شده است، می‌توانید ادامه مقاله دلایل عدم نمایش تبلیغات شما در گوگل و راه حل‌های آن را در سایت نوین مارکتینگ و لینک مربوطه دنبال نمایید.

نوین مارکتینگ بازدید : 25 شنبه 11 آبان 1398 نظرات (0)

پیش از این فکر می‌کردم که بررسی‌های موردی ترافیک سئوی سایت که عنوانی مشابه عنوان فوق دارند، به نوعی کلاه‌برداری‌اند. چراکه این مقالات به شما می‌گویند که ترافیک ارگانیک ورودی یک سایت، که همین حالا هم بازدید مطلوبی دارد را تا 600 درصد افزایش می‌دهند، نظر شما چیست؟ من که قطعاً تا چند سال پیش فکر می‌کردم که این کار غیر ممکن است.

ترافیک سئوی سایت

اما پس از آن، اکثر روش‌های موجود سئو را آزمایش کردم و در نهایت روش‌هایی را پیدا کردم که واقعاً جواب می‌دادند. ترافیک سئوی سایت را افزایش چشم گیر می‌دهند:

من:

  • هر هفته صدها لینک را برای کاربران مختلف ایمیل کردم.
  • محتوایی بسیار ارزشمند و قوی با حدود 2500 کلمه نوشتم.
  • سرعت بارگذاری سایت را افزایش دادم.
  • تا آنجا که می‌توانستم مشکلات فنی را کاهش دادم.
  • پست به پست لینک‌های داخلی سایت را بهبود دادم.

واقعیت ناامیدکننده؟ اکثر این تلاش‌های بی‌نتیجه بود و کوچک‌ترین اثری در بهبود ترافیک سئوی سایت نداشت.

اما من ناامید نشدم، به کارم ادامه دادم و کمی بعد چند راهبرد و روش خاص را یافتم که نتایجی واقعی را به دنبال داشتند. پس از اینکه این روش‌ها را دوباره تکرار کردم، به نظر شما به چه جوابی رسیدم؟

بله، همین چند راهکار به من کمک کرد که نتایج قابل توجهی را به دست آورم. و حالا می‌خواهم چهار زمینه‌ اصلی که من در آن‌ها نتایج مثبتی به دست آوردم و به بزرگترین مشتریم کمک کرده که به موفقیت دست پیدا کند را به شما معرفی کنم.

به یاد داشته باشید، این فقط یک بررسی موردی است. و شاید روی ترافیک سئوی سایت شما تأثیری نگذارید

یک اخطار مهم پیش از آغاز کار: من به شما نمی‌گویم که روش من تنها روش موفقیت در سئو است. هر کارزار و هر زمینه‌ کاری متفاوتی ویژگی‌های خاص خود را دارد و راهبردهایی که برای یک کسب و کار جواب می‌دهد، ممکن است برای دیگری پاسخگو نباشد.

با این حال برخی از اصول به کار رفته در این بررسی موردی را می‌توان برای اکثر کارزارهای بهبود ترافیک سئو سایت را به همراه آورد.

نقطه آغاز برای حرکت به سوی بهبود ترافیک سئوی سایت

وقتی من کار این مشتری را شروع کردم، او ماهانه 20 هزار بازدید کننده از موتورهای جستجو داشت. بسیار عالی است.

سایت او رتبه‌ی بالایی در چند کلمه کلیدی رقابتی داشت و بین 1000 تا 5000 ورودی موتورهای جستجو برای آن‌ها را به خود اختصاص داده بود. هر ماه به کمک سئو، صدها نفر در خبرنامه سایت عضو می‌شدند.

اما هنوز هم توان بالقوه‌ای برای بهبود این آمار وجود داشت.

ترافیک سئوی سایت

محتوای او واقعاً عالی بود و به دلیل سال‌ها تجربه، توانایی او در نوشتن محتوا برای اکثر موضوعات زمینه‌ کاری‌اش خارق‌العاده بود. در نتیجه بدیهی است که سایت او برای هر کلمه کلیدی مرتبط با زمینه کاریش، رتبه بالایی به خود اختصاص داده بود.

اما او یک مشکل بزرگ داشت: محتوایش بهینه سازی نشده بود و به لینک‌های باکیفیت بیشتری نیاز داشت.

4 روش که به افزایش شدید ترافیک کمک می‌کند

  1. انتشار محتوای عمیق و ارزشمند

من (با استفاده از گوگل آنالیتیکس و کنسول جستجوی گوگل) بررسی وضعیت پست‌های بلاگ او از منظر ترافیک را شروع کردم. او صدها پست وبلاگی داشت اما فقط 10 مورد از آن‌ها ترافیک ثابت داشتند.

بنابراین من 90 درصد محتوای وبلاگ او را از حالت انتشار خارج کردم

من با آن‌ها چه کردم؟ هر پست را در یکی از دو مجموعه زیر قرار دادم:

  1. نوسازی، بهینه سازی و بازنشر: این مجموعه شامل مطالبی بود که دارای توانایی بالقوه برای بهبود بودند. محتوایی به این مجموعه وارد می‌شد که:

 الف: فرصت‌های کلمه کلیدی مناسبی داشت (حجم جستجوی بالا و رقابت ارگانیک کم) اما رتبه خوبی به دست نیاورده بود یا اصلاً رتبه‌ای نداشت.

ب: نگاهی منحصر بفرد و روش‌هایی کاربردی برای مخاطبان فراهم می‌کرد که توانایی دیده شدن داشت.

فقط پنج پست به این مجموعه وارد شدند. من نویسنده سایت را مجبور کردم که حجم بالایی از محتوا را به این مطالب اضافه کرده و بخش‌هایی جدید بر پایه کلمات کلیدی بلند (long-tail keywords.) به آن‌ها اضافه کند.

وقتی که کار تمام شد، من این پست‌ها را به عنوان پست جدید در وردپرس منتشر کردم (البته نشانی اینترنتی آن‌ها را شبیه به قبل نگه داشتم).

  1. پست را به صورت منتشر نشده نگه داشتم و صفحات آن‌ها را بازنشانی کردم: در این مجموعه محتوایی قرار می‌گرفت که توانایی بالقوه‌ خاصی برای بهبود سئو نداشتند.

اکثر این پست‌ها یا برای یک زمینه خیلی تخصصی نوشته شده بودند که حجم جستجوی بالایی نداشتند و یا محتوایی داشتند که وابسته به یکی محتواهایی بود که پیش از این نگه داشته شده بود.

اگر فرصتی برای بهبود سئوی پست وجود نداشت، آن را از حالت منتشر خارج کرده و با استفاده از روش بازنشانی 301، کاربر را به محتوایی مرتبط و یا صفحه نخست رهنمون می‌کردم. ما این پیش‌نویس‌ها را در آرشیو وردپرس خود نگاه می‌داشتیم تا در صورت نیاز، از آن‌ها در محتوای تولیدی در آینده استفاده کنیم. اگر محتوای موجود در یک پست، ارتباط بسیار نزدیکی با یکی از مواردی که منتشر شده بود داشت، آن را به محتوای مذکور اضافه کرده و صفحه‌اش را با بازنشانی 301 منتقل می‌کردیم.

پس از اتمام بررسی و ویرایش پست‌های وبلاگی، تنها 30 پست (شامل موارد نوسازی شده) برای مشتری من باقی مانده بود. اما در زمان کوتاهی به ترافیکی دست پیدا کرد که برای سایت او بی‌سابقه بود، زیرا هر پست وبلاگ او بسیار ارزشمند بود و سئوی بالایی داشت.

البته بررسی و ویرایش مطالب به خودی خود منجر به 600 درصد رشد ترافیک سئوی سایت نشده بود. ما به لینک‌های بیشتر نیاز داشتیم.

ادامه مقاله را در لینک زیر دنبال کنید:
https://novinmarketing.com/article/seo-site-traffic/

نوین مارکتینگ بازدید : 15 شنبه 11 آبان 1398 نظرات (0)

این روزها در دیجیتال مارکتینگ همه ما با هم بر سر موضوعاتی اتفاق نظر داریم و همین از دیجیتال مارکتینگ یک علم می‌سازد. این که مواردی باشد که همه بر روی آن به توافق برسند و بارها و بارها آن را امتحان کنند و نتیجه بگیرند بخش‌های علمی، علم بازاریابی را می‌سازد. یکی از این بخش‌ها هم این است که تبلیغات برای کسب و کار ها واجب است.

قصد توضیح واضحات ندارم اما هنوز هم کسانی هستند که تا با واژه تبلیغات برای کسب وکار رو به رو می‌شوند می‌گویند: ما خرج اضافی نمی‌کنیم. یا می‌گویند هنوز اینقدر وضعمان خوب یا بد نشده است که تبلیغات کنیم.

تبلیغات برای کسب و کار

در ادامه این مقاله من برای شما می‌گویم که تبلیغات مانند خون در رگ یک کسب و کار است، همیشه و همیشه باید در جریان باشد. در دنیای امروز کسب و کار باید از تبلیغات استفاده کرد. می‌دانم که در این جای مقاله، اگر بدبین و تا حد زیادی واقع بین باشید می‌گویید این تبلیغات‌چی می‌خواهد مشتری دائمی پیدا کند و می‌گوید که تبلیغات باید دائمی باشد.

باید به این موضوع فکر کنیم که مشتریان دائمی صنعت تبلیغات به خصوص تبلیغات اینترنتی یا همان دیجیتال مارکتینگ چقدر سود می‌کنند. این واقعیتی است که اگر راهی درست و روشی درست را در دیجیتال مارکتینگ در پیش بگیرید به سود بسیار قابل توجه و همیشگی دست می‌یابید این ردخور ندارد. بحث ما درباره وجوب تبلیغات دیجیتال و ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ موضوعی است که اگر در آن شک داشته باشید چندان این مقاله مناسب شما  نیست. زیرا ما فرض را بر آن می‌گیریم که شما می‌دانید و پی‌برده‌اید که دیجیتال مارکتینگ مستمر برای شما واجب است و اهمیت آن بسیار بالا است.

اما سوال اصلی این مقاله

 چه نوع تبلیغات برای کسب و کار من مناسب است؟

ما به این سوال یک جواب یک کلمه‌ای می‌دهیم و آن هم این است “بستگی دارد”. بله می‌دانم اعصاب بسیاری از شما از این کلمه خرد می‌شود، زیرا هر جا در هر قسمت از دنیای اینترنت که پا می‌گذارید این جواب را می‌شنوید. اما این جواب بد به خاطر سوال بد است که می‌پرسید. زیرا هر کسب و کاری بر اساس نوع مخاطبان و رقبایی که دارد، باید بر روی نوع خاصی از تبلیغات برای کسب و کار خود سرمایه گذاری کند.

اینباوند مارکتینگ (inbound marketing) یا بازاریابی درونگرا، یک اصلی مهم دارد و آن هم این است که باید به جایی بروید که مخاطب و مشتری شما آنجاست و آنجا تبلیغ کنید و البته فروش خود را هم به آنجا نزدیک کنید. بگذارید یک مثال بزنم:

یک شرکت بیمه در یکی از بزرگراه‌های مهم تهران به قیمتی چند صد میلیون تومانی، برای یکی دو ماه، یک بیلبورد عظیم را اجاره می‌کند . احتمالا این بیلبورد را دیده اید. از فاصله ای نزدیک به یک کیلومتر از سه بزرگراه مهم شهر این بیلبورد دیده می‌شود.

چند نفر از کسانی که این بیلبورد عظیم را می‌بینند به بیمه نیاز دارند؟

جواب: همه.

چند نفر می‌خواهند بیمه بخرند؟

جواب: بعضی.

چند نفر می‌خواهند از این کسب و کار خاص بیمه بخرند؟

جواب: برخی از آن بعضی.

این بیلبورد چند نفر را قانع می‌کند که این بیمه به دردشان می‌خورد؟

جواب:تعداد از آن برخی که آن را دیده اند.

راستی چگونه این تعداد را محاسبه کنیم و بازده این روش تبلیغاتی را بفهمیم.

چنانچه علاقمند به خواندن ادامه مقاله و دیگر مقالات مرتبط می باشید ما را در سایت نوین مارکتینگ دنبال کنید.

نوین مارکتینگ بازدید : 21 چهارشنبه 08 آبان 1398 نظرات (0)

در جستجو، نمی‌توان با بی‌توجهی پیروز شد. اگر می‌خواهید شاهد موفقیت باشید، همکاری متقابل تیم‌های بازدید ارگانیک، پولی و تولید محتوا، کلید حتمی موفقیت شماست. این موفقیت و همکاری متقابل نیز اتفاق نمی‌افتد مگر آن که شما به یکپارچه سازی بازدید های خود از این سه کانال بپردازید. اما انجام این کار نیاز به تلاش بسیار زیادی دارد، از ارتباطات ناخوشایند گرفته تا آموزش متقابل و توافق با تمامی افرادی که در انجام کار مشارکت دارند. کار بازاریابی جستجو چیست؟

 

اگر صحبت‌های امسال هیثتر فیسکو(Eather Physioc) درکنفرانس ماز 2019 (MozCon) را از دست داده‌اید، حالا شانس استفاده از صحبت های او را دارید! در این مقاله او چارچوبی را با شما به اشتراک می‌گذارد که در آن به یکپارچه سازی بازدید پولی و بازدید ارگانیک و تولید محتوا می‌پردازد. حاصل این یکپارچه سازی بازدید هم برای ارائه تجربه جستجوی روان تر به کاربران و بازدید‌کنندگان است. امروز می‌خواهیم درباره 9 نکته برای یکپارچه سازی جستجوی ارگانیک، پولی و تکنیک های مرتبط با تولید محتوا صحبت کنیم.

 

1. درباره تغییرات یک باره اطلاع رسانی کنید اما آنها را به ترتیب اجرا کنید

نکته اولی که باید به آن توجه کنید این است که باید درباره تغییرات به یک باره اطلاع رسانی نمایید اما بعد به ترتیب (و نه یکباره) آنها را پیاده سازی نمایید.

یکپارچه سازی تکنیک‌ها و فرآیندهای تغییر می‌تواند کاری بزرگ و سخت باشد. بنابراین شما نباید سعی کنید همه کارها را در آن واحد انجام دهید. مثل این است که بخواهید آب کل اقیانوس را به جوش آورید و مسلما انجام این کار بسیار عظیم و نشدنی است. بنابراین تا زمانی که بخواهید همه افراد را با هم در راستای رسیدن به دستاوردهای مورد نظر خود هماهنگ کنید، آنها با چالش‌هایی رو به رو می‌شوند. بنابراین شما باید به تدریج و به ترتیب تغییرات را طی زمان اجرا کنید.

 

2. محصولات و فرآیندهای جدید را مستندسازی کنید

قدم بعدی در یکپارچه سازی بازدید ها این است که، همچنان که توانمندی‌ها، فرآیندها و آفرهای جدید را در کنار هم آورده و آنها را با هم یکپارچه می کنید، باید فرآیندهای مذکور را در وبسایتی زنده و پویا که با همه به اشتراک گذاشته‌اید، مستندسازی کنید چون این فرآیندها همچنان به تغییرات خود ادامه می‌دهند.

تیم من از وبسایت Confluence استفاده کرده و ما در آن جریان های کاری که با هم به اشتراک گذاشته‌ایم را مستند می‌کنیم، اما همه افراد تیم برای اصلاح این مستندات به شکلی که بهتر به نظر برسند، دسترسی و اعتماد کامل دارند.

 

3. پیشنهادات و گزارشات خود را به هم اعلام کنید

گام بعدی شما واضح به نظر می‌رسد، اما بسیاری از افراد این کار را انجام نمی‌دهند. شما باید پیشنهادات خود را به همراه گزارش اعلام کنید. بسیاری از اوقات، ما داده‌های خود برای گزارش دهی را از کانال‌های بسیاری جمع‌آوری می‌کنیم.

ما چند اسلاید را در آخرین دقایق و پیش از آنکه آنها را به سمت دیوار مشتری پرتاب کنیم، آماده می‌کنیم. در نهایت، مجموعه‌ای از داده‌های تقریبا سطحی و بی‌معنی که داستانی را روایت نمی‌کنند تحویل می‌دهیم. بنابراین باید دور هم جمع شویم و دیدگاه‌ها، مشاهدات و یافته‌های خود را با یکدیگر در اتاقی به اشتراک بگذاریم تا روایتگر داستانی باشیم که کاملا برای مشتری معنادار باشد و به مشتریان برای شناخت اولویت‌ها و گرفتن بهترین تصمیم‌های ممکن کمک کند.

 

ادامه مقاله را در لینک زیر دنبال نید:

https://novinmarketing.com/article/visit-integration/

نوین مارکتینگ بازدید : 26 چهارشنبه 08 آبان 1398 نظرات (0)

آیا تا به حال اتفاق افتاده است که بعد از یک روز طولانی به خانه برگردید و با یک یا چند بسته پستی که پشت در خانه منتظر شما هستند هیجان‌زده شوید؟ این موضوع یکی از مسائل مورد علاقه من است و تمایل دارم این چنین فکر کنم که من در گذشته برای خودم در آینده این هدایا را ارسال کرده‌ام. معمولاً در مرحله اول اصلاً متوجه نمی‌شوم که چرا من باید در گذشته برای خودم در آینده چنین کاری را انجام داده باشم، زیرا بیشتر اوقات فقط از روی بیکاری خرید می‌کنم. متوجه شدم! قانع کننده ترین آگهی .

اما تمام قانع کننده ترین آگهی ها به صورت یکسان ساخته نمی‌شوند و تمامی آن‌ها هم منجر به یک اتفاق خوشایند نمی‌شوند. در اینجا به 13 مورد از بهترین و مؤثرترین تبلیغات متقاعدکننده‌ای اشاره می‌شود که تاکنون دیده‌ایماما بیایید در ابتدا مطمئن شویم که کاملاً آگاهیم که تبلیغات متقاعدکننده در اصل چه کاری را انجام می‌دهند و چرا تمایل داریم که از ان‌ها استفاده کنیم.

قانع کننده ترین آگهی

در حالت کلی، قانع کننده ترین آگهی چه نوع تبلیغی است؟

قانع کننده ترین آگهی ، تبلیغاتی هستند که برای انجام یک عمل دلخواه طراحی شده‌اند، که معمولاً شامل خرید یک محصول است. تکالیف مربوط به مقاله قانع‌کننده از مدرسه را به خاطر می‌آورید؟ در آن مقاله‌ها، شما تلاش می‌کردید تا مخاطب خود را متقاعد کنید. قانع کننده ترین آگهی نیز دقیقاً مشابه همین موضوع هستند. این تبلیغات تلاش می‌کنند تا مشتری احتمالی خود را قانع کنند که محصول ارائه شده را خریداری کنند.

اگر شما یک محصول را تبلیغ می‌کنید، این تکنیک بسیار قدرتمند است. متقاعد کردن تقریباً می‌تواند در تمامی کمپین‌های بازاریابی شما مورد استفاده قرار گیرد. در سراسر تبلیغات در تلویزیون، دیجیتالی، چاپی، صوتی، بیلبورد و حتی PPC. ما برای یافتن بهترین نمونه‌های تبلیغات متقاعدکننده در سراسر رسانه‌ها تمامی موارد را بررسی کردیم و 13 تبلیغ را که بسیار قانع‌کننده هستند جمع‌آوری کردیم. بیایید تا بررسی کنیم که این تبلیغات چه کار مفیدی را انجام می‌دهند و مهم‌تر از همه این که شما چگونه می‌توانید از این تکنیک‌ها در تبلیغات خود استفاده کنید.

  1. Streeteasy: مکان خود را پیدا کنید

Streeteasy برای تبلیغ برنامه تلفن همراه املاک و مستغلات خود در نیویورک از کمپین “Find Your place” استفاده کرد. این کمپین در سراسر شهر در تمامی قسمت‌های مترو و بخش‌های مهم شهر به صورت مرتبطی ارسال شد، زیرا پیدا کردن مکانی برای زندگی باعث می‌شود تا همه احساسات عجیبی داشته باشند.

چرا این موثر است

این کمپین دارای کیفیت مطلوبی است. هر فردی می‌خواهد در فاصله مشخصی نسبت به شغل شما زندگی کند و همچنین لازم دارند تا به اندازه کافی از همکاران شما فاصله داشته باشند. Streeteasy با تکیه بر احساس همبستگی بین ساکنان شهر به منظور برانگیختن طنز در مواجهه با یک کار دلهره آور عمل می‌کند: یافتن مکانی جدید برای زندگی.

روش انجام این کار

چه چیزی باعث می‌شود تا محصول شما به عنوان یک راه‌حل خوب شناخته شود؟ چه مشکلات آزاردهنده‌ای را حل می‌کند؟ این موضوع را در نظر بگیرید. مردم به صورت مداوم به دنبال راه‌هایی هستند تا بتوانند زندگی خود را آسان‌تر کنند؛ از قانع کننده ترین آگهی های خود استفاده کنید که محصولات شما دقیقاً همین کار را انجام می‌دهد.

  1. Curio.io: جالب ترین فرد

یکی از قانع کننده ترین آگهی های شبیه به خبرنامه‌های روزانه است. Curio یک برنامه صوتی روزنامه نگاری است که همچنین در تلاش است تا زندگی شما را آسان‌تر کند. الان شما حتی برای دریافت یک نسخه متراکم از اخبار هیچ احتیاجی به باز کردن ایمیل خود ندارید! حتی به سادگی می‌توانید در مسیر رفت‌وآمد به اخبار گوش دهید (NPR، شما یک رقابت دارید).

چرا موثر است

این تبلیغ قابلیت‌های بسیاری دارد. نه تنها بر پایه‌ ویدیو با زیرنویس (همانطور که یک ویدیو تبلیغاتی باید باشد) است، همچنین شامل یک بررسی و خلاصه برنامه در نسخه کپی تبلیغ است. دلایل خوب بسیار زیادی برای دانلود این برنامه وجود دارد.

روش انجام کار

بسیار راحت است که به مشتریان خود اجازه دهید تا برای شما صحبت کنند: این حرکت را در Curio انجام دهید و نظر یک مشتری را در نسخه کپی وارد کنید. یا حتی بهتر از آن، از آن به عنوان خود تبلیغ استفاده کنید. مهم‌تر از همه اینکه Curio زودتر از زمان مقرر به شما می‌گوید که چرا حتماً به آن احتیاج دارید: ناگهان شما به جالب‌ترین شخص در جمع تبدیل می‌شوید. نقطه بارز ارزش خود را مشخص کنید و به صورت واضح در تبلیغات بیان کنید.

  1. Revolve: اگر آن را دوست دارید، آن را بخرید

اعتراف: من دائماً این تبلیغات را از Revolve دریافت می‌کنم. آیا من مشکلی در خرید آنلاین دارم؟ «مشکل» را تعریف کنید.

چرا موثر است

قانع‌کننده‌ترین قسمت این تبلیغ، این نسخه کپی است: «اگر آن را دوست دارید، پس خریداری کنید (قبل از این که فرد دیگری این کار را انجام دهد)». بله، چرخ و فلک لباس‌های زیبا عالی است اما این نسخه یک حس اضطرار ایجاد می‌کند و این میل را در شخص ایجاد می‌کند که بخشی از یک جامعه باشد. من از این موضوع به شدت می‌ترسم و ترجیح می‌دهم قبل از اینکه فردی بخواهد لباس مناسب من را خریداری کند، من خودم از قبل آن را بخرم.

روش انجام کار

این تبلیغ وظیفه مضاعفی را انجام می‌دهد، شما را متقاعد می‌کند که با توسل به خواست تماشاگر برای عضویت در یک جامعه و ترس از دست دادن همان فرصت، به سرعت خرید خود را تکمیل کنید. ترس ممکن است که همیشه برای تمامی برندها بهترین گزینه نباشد ولی در دنیای لباس و مد و یا حتی تله خرس این روش بهترین راه‌حل است.

ادامه مقاله "قانع کننده ترین آگهی هایی که تاکنون دیده ایم" را در سایت نوین مارکتینگ دنبال کید.

نوین مارکتینگ بازدید : 40 شنبه 04 آبان 1398 نظرات (0)

تقریبا همه کسب‌وکارها چه بزرگ باشند چه کوچک، چه فروشنده محصولات باشند چه ارائه‌کننده خدمات و چه جزو مشاغل عمومی باشند یا شغل‌های بسیار خاص، همه خواهان یک چیز هستند: دستیابی به بیشترین میزان فروش و سود ممکن البته با صرف کمترین هزینه. روشی بسیار کارآمد برای دستیابی به این هدف وجود دارد. روشی که با آن مشتریان بالقوه کسب‌وکار شما را بشناسند و به آن علاقه‌مند شوند و آن چیزی نیست جز تبلیغات اینترنتی.

بر خلاف تبلیغات سنتی، تبلیغات اینترنتی برای هر شغلی به راحتی در دسترس است و صاحبان کسب‌وکارها را قادر می‌سازد تا به سرعت، به راحتی، با روشی کارآمد و با قیمتی مناسب به هدف مورد نظر خود برسند.

وجود یک وبلاگ، حضور در شبکه‌های اجتماعی و داشتن استراتژی بازاریابی آنلاین برای کسب‌وکارها ضروری است. در کنار اینها استفاده از تبلیغات اینترنتی و به‌ویژه تبلیغات در گوگل هم لازم است و در طول زمان به یک روال عادی ولی مهم در بازاریابی کسب‌وکارها تبدیل می‌شود.

اما چرا تبلیغات اینترنتی اینقدر مهم و تاثیرگذار است، چه نوع تبلیغات اینترنتی وجود دارد و چه نکاتی را در استفاده از تبلیغات اینترنتی باید در نظر گرفت تا بهترین نتیجه را کسب کرد؟ تلاش می‌کنیم در این مقاله به این سوالات پاسخ دهیم.

مهم‌ترین فایده تبلیغات اینترنتی چیست؟

تصور کنید در یکی از بهترین خیابان‌های دنیا صاحب فروشگاهی جذاب هستید و در آن به صورت شبانه‌روزی در تمام 365 روز سال از مشتریان خود استقبال می‌کنید. عملکرد فروشگاهی اینچنینی کم‌وبیش مشابه چیزی است که در تبلیغات اینترنتی اتفاق می‌افتد: کسب‌وکار شما به طور خودکار برای هزاران نفری که در حال جست‌وجوی موضوعات مختلف هستند نمایش داده می‌شود در حالی که تا قبل از آن نمی‌دانستند برند شما اصلا وجود دارد.

استفاده از تبلیغات اینترنتی برای همه کسب‌وکارها چه بزرگ و چه کوچک بسیار اهمیت دارد زیرا تنها با صرف مقداری هزینه باعث می‌شود میزان بازدید شما بیشتر شود و این یعنی ترافیک ورودی به سایت شما افزایش پیدا می‌کند و فروش آنلاین برندتان بیشتر می‌شود. مردم روز به روز بیشتر به خرید اینترنتی می‌پردازند شاید به همین دلیل است که تبلیغات اینترنتی هر سال میلیون‌ها دلار گردش مالی در جهان ایجاد می‌کند. در واقع در کنار بازاریابی محتوا و بازاریابی ویدئویی، تبلیغات آنلاین یکی از بزرگ‌ترین حوزه‌های روبه‌رشد در اینترنت محسوب می‌شود.

تبلیغات اینترنتی نسبت به تبلیغات تلویزیونی جذابیت بیشتری دارد و می‌توان آن را بهتر برای مخاطبان مختلف آماده کرد. تبلیغات اینترنتی را می‌توان با روشی ساده، موثر، انعطاف‌پذیر، قابل اندازه‌گیری و کم‌هزینه انجام داد. مهم‌تر از آن شما می‌توانید عملکرد آگهی‌های تبلیغاتی خود را در زمان واقعی مشاهده کنید و نتایج آن را بررسی و تحلیل کنید.

اگر هنوز قانع نشده‌اید خوب است ده دلیل مهمی که ضرورت تبلیغات اینترنتی برای رونق کسب‌وکار شما را نشان می‌دهد را یادآوری کنیم. این دلایل از این قرار است: بازدید بیشتر، صرفه‌جویی در زمان، برخورداری از تنوع، کسب نتایج سریع، کاهش هزینه، تقسیم‌بندی مخاطبان، ارتباط دوطرفه، اثربخشی، وفاداری و اندازه‌گیری نتایج.

می‌خواهیم بگوییم چرا باید برای تبلیغات سرمایه‌گذاری کنید؟ بهترین اشکال تبلیغات اینترنتی کدام است و کدام نوع از تبلیغات به شما برای دستیابی به اهدافتان بهتر کمک می‌کند؟ اهدافی نظیر افزایش ترافیک وب‌سایت، بازدید بیشتر، ورود به بازارهای جدید، بهبود نام برند، حفظ مشتریان، افزایش فروش و در نتیجه میزان سود، به دست آوردن نرخ بازگشت سرمایه (ROI) مثبت یا هر هدف دیگری که مدنظرتان است.

بهترین روش‌های تبلیغات در اینترنت

تبلیغات اینترنتی

تبلیغات اینترنتی

9 روش از بهترین روش‌‌های تبلیغات در اینترنت را در این بخش مرور می‌کنیم: تبلیغات در موتورهای جست‌وجو، تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، بنرهای تبلیغاتی، پاپ‌آپ‌ها، تبلیغات در وبلاگ‌ها، تبلیغات در تلفن همراه، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات ویدئویی و ریمارکتینگ یا بازاریابی مجدد.

تبلیغات در موتورهای جست‌وجو

یکی از متداول‌ترین روش‌های تبلیغات اینترنتی، بازاریابی موتورهای جست‌وجو (SEM) است که البته گوگل در صدر همه آنها قرار دارد. بنابراین شما باید از تبلیغات گوگل ادز بهره بگیرید.

مزیت اصلی تبلیغات گوگل ادز این است که با کمک تبلیغات کلیکی موقعیت سایت شما را در رتبه‌بندی بهبود می‌بخشد. وقتی محصول یا خدمات خود را از طریق سرویس تبلیغاتی گوگل معرفی می‌کنید، تبلیغات شما در نتایج جست‌وجوی مرتبط کاربر نمایش داده می‌شود و کاربران راحت‌تر برند شما را پیدا می‌کنند.

تبلیغات گوگل ادز بر اساس پرداخت بابت هر کلیک یا همان تبلیغات کلیکی (PPC) کار می‌کند. در این روش شما برای هر کلیک هزینه‌ای را پرداخت می‌کنید. با اینکه روش‌های دیگری نیز برای تبلیغات در موتورهای جست‌وجو وجود دارد اما تبلیغات کلیکی همچنان بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. میزان هزینه بستگی به شما دارد و اینکه می‌خواهید حداکثر برای چند کلیک بابت یک کلمه خاص پرداخت کنید.

تبلیغات در موتورهای جست‌وجو بیشتر به منظور دریافت ترافیک ورودی بیشتر و نرخ تبدیل انجام می‌شود و دسترسی به برند شما را برای کاربرانی که محصولات شما را جست‌وجو می‌کنند امکان‌پذیر می‌سازد. تبلیغات در موتورهای جست‌وجو یکی از ساده‌ترین و کارآمدترین تکنیک‌های تبلیغاتی به شمار می‌آید.

تبلیغات اینترنتی
برای ادامه مقاله " راهنمای مقدماتی تبلیغات اینترنتی " با تیم نوین همراه باشید.
نوین مارکتینگ بازدید : 26 شنبه 04 آبان 1398 نظرات (0)

هر کمپین گوگل ادز باید پس از راه‌اندازی بهینه‌ سازی شود. مهم نیست چقدر کار برای راه‌اندازی کمپین انجام می‌دهید بعد از اینکه تبلیغات شما در گوگل اجرا شد باید آن را بهینه‌ سازی کنید در غیر این صورت نرخ بازگشت سرمایه (ROI) تولید نخواهید کرد. تقریبا هر کمپینی که به آن نظارت نداشته باشید و اصلاحات لازم را در آن انجام ندهید محتوم به شکست است. پس اگر تا به حال بهینه‌ سازی کمپین گوگل ادز را جدی نگرفته‌اید با ما در این مقاله همراه باشید.

بهینه سازی کمپین گوگل ادز

بگذارید به این سوال پاسخ بدهیم که احتمالا همین حالا برایتان پیش آمده است: چرا کمپین‌های گوگل ادز به بهینه‌ سازی نیاز دارند؟

دلیل اول این است که هزینه هر کلیک (CPC) برای تمام کلمات کلیدی شما عدد ثابتی نیست. مبلغی که برای هر کلیک می‌پردازید بستگی زیادی به آنچه دارد که امتیاز کیفیت تبلیغ گوگل ادز (Quality Score) نامیده می‌شود.

امتیاز کیفیت تبلیغات گوگل ادز یکی از مفاهیم مهم در حوزه تبلیغات در گوگل به شمار می‌آید. این عدد معیاری برای رده‌بندی سایت‌هاست که از سال 2005 در موتور جست‌وجوی گوگل قرار گرفته است. امتیاز کیفیت، رتبه تبلیغات (Ad Rank) و امتیازدهی به متن تبلیغ را تعیین می‌کند. گوگل از طریق امتیاز کیفیت مشخص می‌کند تبلیغات کلیکی شما تا چه میزان نیازهای کاربران و مشتریان بالقوه را برآورده می‌کند.

بنابراین هر چه امتیاز کیفیت تبلیغ گوگل ادز شما بالاتر باشد برای هر کلیک تبلیغاتی هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد. در واقع تبلیغات شما با داشتن نمره کیفیت بالاتر ضمن صرف هزینه کمتر نسبت به رقبایتان در جایگاه بهتری در رتبه‌بندی نتایج گوگل قرار خواهد گرفت.

امتیاز کیفیت عددی بین یک تا 10 است که بر اساس مولفه‌های متعددی مشخص می‌شود. نرخ کلیک (CTR)، مرتبط بودن کلمات کلیدی به گروه تبلیغاتی خود، مرتبط بودن متن تبلیغات، کیفیت صفحات فرود، سابقه عملکرد اکانت گوگل ادز و… از مهم‌ترین مولفه‌ها هستند.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که کدام مولفه در اولویت قرار دارد. به طور قطعی نمی‌توان به این سوال پاسخ داد اما آنچه مسلم است نرخ کلیک مولفه تاثیرگذاری در تعیین امتیاز کیفیت محسوب می‌شود. با نمایش تبلیغات شما هرچه کاربران بیشتر روی آن کلیک کنند نشان می‌دهد که مورد توجه آنها قرار گرفته است و به آن علاقه‌مند بوده‌اند. به طور معمول کاربران روی تبلیغات جذاب کلیک می‌کنند. وجود کلیک‌های بیشتر نشان‌دهنده متن خوب تبلیغات شماست و مزیت‌های بی‌شماری برای شما به همراه خواهد داشت.

صفحه فرود نیز عامل مهمی در امتیاز کیفیت به شمار می‌آید. صفحه فرود باید مرتبط با تبلیغات باشد و وقتی کابر روی آن کلیک می‌کند به آن صفحه برود. کلمات کلیدی اصلی باید چند بار در این صفحه و ترجیحا در عناوین متن به کار رفته باشد تا امتیاز بیشتری کسب کند. نکته مهم دیگر مدت زمان لود شدن صفحه فرود است. هر چه این بازه زمانی طولانی باشد امتیاز کیفیت کاهش پیدا می‌کند. با کمک ابزارهای اندازه‌گیری زمان لود سایت اشکالات احتمالی سایت خود را بررسی و آنها را برطرف کنید.

وقتی کمپین شما راه‌اندازی می‌شود گوگل نمره کیفیت شما را حدس می‌زند اما با گذشت زمان که تبلیغات شما نمایش داده می‌شود و روی آن کلیک می‌شود گوگل نمره کیفیت شما را بر اساس آنچه واقعا در بازار اتفاق می‌افتد منعکس می‌کند.

بنابراین اولین دلیل برای بهینه‌ سازی کمپین گوگل ادز بهبود نمرات کیفیت است که به سهم خود باعث کاهش هزینه‌های شما می‌شود. هزینه‌های پایین‌تر افزایش بهبود بازگشت سرمایه ROI را در پی خواهد داشت.

 

بهینه سازی کمپین گوگل ادز

منظور از بهینه‌ سازی کمپین گوگل ادز چیست؟

تا اینجا می‌دانیم یکی از مولفه‌های اصلی برای بهینه‌ سازی یا بهبود کمپین گوگل ادز امتیاز کیفیت تبلیغات شما به منظور کاهش هزینه‌هاست. مولفه دیگر اطمینان یافتن از رسیدن تبلیغات به دست مشتریان ایدئال شماست. اگر شما کلمات کلیدی اشتباه را در شبکه جست‌وجو و یا برگه Placement اشتباه در Display Network استفاده کنید کمپین شما به هیچ وجه  ROI تولید نخواهد کرد.

مهم این است که کلمات کلیدی مرتبط با تبلیغ مورد نظر باشد. اگر از کلمات کلیدی کلی در متن تبلیغات استفاده کنید ممکن است تبلیغ شما به مشتریانی نمایش داده ‌شود که انتظار آن محصول یا خدمات را ندارند یا خواهان خدماتی باشند که شما آن را پیشنهاد نداده‌اید. اگر برای مثال شما تبلیغی برای «تعمیرات گوشی همراه» دارید استفاده از کلمه کلیدی «فروش گوشی همراه» برای تبلیغ شما مناسب نیست و به امتیاز کیفیت شما لطمه می‌زند.

 نتایج تبلیغات خود را بررسی کنید و تمرکز خود را روی کلمات کلیدی که عملکرد مطلوبی داشته‌اند بگذارید تا ترافیک ورودی بیشتری به وب‌سایت خود وارد کنید. برعکس اگر کلمه کلیدی خوب عمل نمی‌کند آن را محدود یا حتی حذف کنید. نکته مهم این است کلمات کلیدی که عملکرد خوبی ندارند بهینه‌ سازی کنید یا آنها را حذف کنید تا به کمپین شما آسیب نرسانند.

برای مثال کلمات کلیدی نظیر free, course, class  که با محصول یا خدمات شما مرتبط نیستند، باید حذف شوند. همچنین کلمات کلیدی تکراری را حذف کنید.

استفاده از کلمات کلیدی منفی (Negative Keyword) هم کمک می‌کند امتیاز کیفیت تبلیغات افزایش بیابد. قرار دادن کلمات کلیدی منفی در تبلیغات گوگل باعث می‌شود کاربرانی که آن را جست‌وجو کرده‌اند تبلیغ شما را نبینند در نتیجه هزینه‌ای برای شما ایجاد نمی‌شود. همچنین می‌توانید از کلمات کلیدی منفی برای حذف کلمات کلیدی که بازدهی خوبی برای تبلیغات شما ندارد استفاده کنید.

نوین مارکتینگ بازدید : 79 چهارشنبه 01 آبان 1398 نظرات (0)

مدرک گوگل ادز از اعتبار مهمی برای بازاریابان برخوردار است. این روش یکی از معدود روش‌های استاندارد به منظور اثبات سطح معینی از دانش یا ارتباط موضوعی است. در حالی که این روش یک نشان منحصربه‌فرد نیست، در اصل به سطح مشخصی از تلاش احتیاج دارد تا بتوان مفاهیم یا تجربه‌های روزانه تبلیغات گوگل را به منظور دستیابی به آن‌ها یاد گرفت.

مدرک گوگل ادز چیست؟

گواهینامه تبلیغات گوگل در اصل روشی است که گوگل به وسیله آن بازاریابان را به عنوان متخصص در تبلیغات آنلاین مشخص می‌کند. پس از گذراندن دو آزمون، افراد یک گواهینامه شخصی دریافت می‌کنند و در صورتی که به یک شرکت وابسته باشند به اعتبارنامه برنامه Google Partner کمک می‌کند.

 

مدرک گوگل ادز

 

این برنامه، همانند بسیاری از محصولات، ویژگی‌ها و ابتکارات گوگل، در طول سال‌ها تکامل یافته است.برنامه صدور مدرک گوگل ادز قبلاً یک برنامه مستقل بوده و هزینه‌ای مجزا برای آموزن‌هایش داشت. این روش با ایجاد برنامه Google Partners تغییر کرده و با مهاجرت به آکادمی گوگل برای تبلیغات در سال 2018 تکامل بیشتری پیدا کرده است.

صدور گواهینامه فردی هنوز به همان روشی انجام می‌شود که چندین سال پیش انجام می‌شده است (قبل از این که Google AdWords به عنوان Google Ads معرفی شود). با این حال، ارتباط با برنامه Google Partners، آکادمی مستقل برای تبلیغات و تغییرات بسیار در طول سالیان متوالی می‌تواند برای افراد و دانش‌آموزان گیج کننده باشد.

گواهینامه در طول سالیان متمادی برای آژانس‌ها و شرکت‌ها به عنوان یک مدرک مورد نیاز و ضروری حتی برای نقش‌های بازاریابی جستجو در سطوح مبتدی نیز تبدیل شده است.

حتی زمانی که من فردی را استخدام می‌کنیم که برنامه تمرینی ما را پشت سر بگذارد، می‌دانیم که آن‌ها مایل هستند تا زمان خود را در این برنامه سرمایه‌گذاری کنند و اهمیت دریافت گواهینامه را درک می‌کنند.

داشتن آشنایی اولیه با یک موضوع در گوگل بسیار دقیق‌تر و باارزش‌تر از چیزی است که یک کتاب درسی در مدرسه می‌تواند به شما در مورد نحوه‌ی عملکرد تبلیغات گوگل آموزش دهد.

مهم‌تر از آن، اینکه بتوانیم به شخصی اعتماد کنیم که توسط حساب کاربری شرکت Google Partners تایید شده است بسیار ارزشمند است.

این راهنمای گام به گام، یک مسیر دقیق و مشخص را به منظور دریافت تاییدیه تبلیغات در آکادمی تبلیغات به شما ارائه می‌دهد، ممکن است برای بار اول کمی گیج‌کننده به نظر برسد.

مرحله اول: حساب کاربری گوگل خود را انتخاب یا ایجاد کنید

با تعیین یک حساب کاربری گوگل مناسب به منظور دریافت گواهی خود شروع کنید. اگر شما برای یک شرکت یا آژانس کار می‌کنید، بسیار محتمل است که لازم شود تا از آدرس ایمیل خود استفاده کنید.

اگر شما فردی مستقل هستید و روند دریافت گواهینامه را به تنهایی انجام می‌دهید، بهتر است تا حساب کاربری گوگل خود را به نحوی انتخاب کنید تا بتوانید گواهی خود را به صورت شخصی و عمومی به آن ارتباط و پیوند دهید.

این می‌تواند یک حساب Gmail یا یک حساب Google باشد که شما با هر ایمیل شخصی مرتبط ایجاد کرده‌اید.

شما می‌توانید به سادگی یک حساب کاربری جدید در سایت زیر ایجاد کنید http://accounts.google.com

مرحله دوم: به آکادمی تبلیغات بپیوندید

زمانی که حساب کاربری گوگل خود را ایجاد کردید، اطمینان حاصل کنید که از دیگر حساب‌های کاربری گوگل خارج شده‌اید.

همانند دیگر محصولات گوگل، اگر همزمان چند حساب کاربری فعال داشته باشید، ممکن است برای ورود به حساب کاربری دچار سردرگمی و اشکال شوید.

زمانی که فقط برای صدور مدرک گوگل ادز به حساب کاربری خود وارد می‌شوید، به لینک زیر مراجعه کنید.

https://landing.google.com/academyforads/

مدرک گوگل ادز

مدرک گوگل ادز

بر روی دکمه «همین الان شروع کن» کلیک کنید.

در مرحله بعد با صفحه قوانین و شرایط همکاری روبرو می‌شوید.

زمانی که بر روی آن کلیک می‌کنید، گزینه به اشتراک گذاری آکادمی تبلیغات شما با یک شرکت ارائه می‌شود.

اگر شما تمایل دارید که حساب کاربری خود را به حساب کاربری کمپانی Google Partners خود وابسته کنید، می‌توانید گزینه «بله» را انتخاب کنید. (به منظور کسب اطلاعات بیشتر مرحله بعد که در ادامه ذکر شده است را مطالعه کنید).

اگر شما Google Partner نیستید یا به دیگر کمپانی‌ها هم وابسته نیستید، می‌توانید گزینه «خیر» را انتخاب کنید و این مرحله را در طول روند طی کنید. (علاوه بر این، می‌توانید به مرحله 5 بروید).

 

ادامه مقاله را در لینک زیر دنبال کنید:

https://novinmarketing.com/article/google-ads-certificate-guide/

نوین مارکتینگ بازدید : 28 دوشنبه 29 مهر 1398 نظرات (0)

تنظیمات تبلیغات در گوگل موضوعی است که تا صبح قیامت می‌توان درباره آن صحبت کرد. چه بسیار افرادی که گفتند: “بگذار بریم ببینیم چی می‌شه” ظرف 24 ساعت تمام بودجه خود را به باد دادند. شکست خوردن در تنظیمات گوگل ادز موضوعی است که باید آن را به شدت جدی گرفت. اما بدترین تنظیمات تبلیغات در گوگل کدامند. کدام دکمه از دکمه های گوگل ادز را باید بزنیم تا کلا به فنا برویم کجای گوگل ادز نوشت است دور از دسترس اطفال زیر شش سال قرار بگیرد. بالای کدام بخش گوگل ادز نوشته است مناسب کاربران ناشی نیست.

تنظیمات تبلیغات در گوگل

بدترین وجود ندارد اما همیشه هم خوب نیست

این واقعیتی است که روی هیچ قسمتی ننوشته است دست نزنید یا احتمال ترکیدن با فشاردادن این دکمه بالا است. اساسا فلسفه کار کردن با گوگل چنان است که هر کس در هر جای دنیا بتواند از این سرویس استفاده کند. اما در جایی که رقابت وجود دارد و پول بسیار بسیار زیادی خرج می‌شود، همیشه احتمال آن وجود دارد که پولتان را کم بازده و یا بی‌بازده خرج کنید. همین می‌شود که باید برای استفاده از تبلیغات گوگل ادز از شیوه‌های سنجیده و جواب دادهای استفاده کنید. در اینجاست که تجربه استفاده از تبلیغات گوگل بسیار مهم می‌شود. بگذارید به این موضوع هم، بحث تحریم‌ها را اضافه کنم. این همان بخشی است که شاید بتوان گفت دکمه مرگ گوگل ادز است. متأسفانه هر ارتباطی با ایران در  گوگل ادز یعنی از تعلیق حساب شما. پول شما در حساب گوگل ادز بلوکه می‌شود و هیچ راه بازگشتی هم برای آن وجود ندارد. گوگل ادز از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند. اما ایران را در لیست تحریم های خود قرار داده است.

سطح انتظارات شما چیست

این که در یک کمپین تبلیغات در گوگل، شما انتظارات و اهدافی داشته باشید بسیار مهم است. شما باید هدفی را برای خود در نظر بگیرید مثلا این که در صفحه  اول دیده شوید، این برای شما باید راضی کننده باشد، اما این که حتما در تمام ساعت‌های شبانه روز در خط یک صفحه اول باشید و هر کلمه‌ای را که در کمپین خود قرار می‌دهید باید صدرنشین باشد موضوع بدی است. آنالیز و شناختن کلمات کلید شما مهم‌ترین موضوعی است که باید در دستور کار خود قرار دهید.

استفاده طمع‌کارانه از تبلیغات گوگل فقط به از بین بردن بودجه شما می‌انجامد. وقتی شما تنظیمات تبلیغات در گوگل خود را روی حداکثر تمام واژگان قرار می‌دهید، حتی اگر پولش هم برای شما مهم نباشد و بودجه‌ای نامحدود را برای این کار اختصاص داده باشید باز هم کارتان بهره‌وری چندانی نخواهد داشت زیرا روی بسیاری از کلمات بی‌ربط نمایش داده شده‌اید. کلماتی که هر یک هزینه‌ای از حساب گوگل ادز شما کم می‌کند. و اگر از تعدادی از کلیک‌های دریافتی خود به فروشی مناسب هم دست پیدا کنید باز هم این موضوع سبب کاهش سود شما می‌شود. پس لطفا در تمام کمپین‌های خود کلمات منفی را حتما تنظیم کنید و در عین حال این لیست را همیشه به روز نگه دارید. حتی اگر کمپین شما بزرگ است، هر روز آن را تنظیم کنید.

نوین مارکتینگ بازدید : 54 یکشنبه 28 مهر 1398 نظرات (0)

اگر به عنوان صاحب یک کسب‌وکار کوچک تصور می‌کنید هزینه‌های مربوط به تبلیغات را هدر می‌دهید بدون اینکه نتیجه‌ای از آن بگیرید باید از پلتفرم های تبلیغات آنلاین جهان کمک بگیرید. روش‌های بی‌شماری برای استفاده از تبلیغات آنلاین و تبلیغات در گوگل وجود دارد که باید بر اساس بیشترین هماهنگی با اهداف کسب‌وکار انتخاب شود.

اگرچه تبلیغات چاپی، تبلیغات پستی، تبلیغات در رسانه‌های جمعی تلویزیون و رادیو هنوز هم برای بسیاری از صنایع و کسب‌وکارها دارای اهمیت است اما در بسیاری مواقع اتلاف وقت و هزینه را برای آنها به همراه دارد. با افزایش تبلیغات در رسانه‌های مختلف توجه مخاطبان به آن کم و کمتر خواهد شد طوری که انگار چشم‌بند به چشم دارند و تبلیغات را نمی‌بینند.

یکی از حوزه‌های بازاریابی که در حال حاضر بسیار مورد توجه قرار گرفته و مسیر رو به رشدی دارد تبلیغات آنلاین است. تبلیغات آنلاین به کسب‌وکارها کمک می‌کند مشتریان جدید پیدا کنند و درآمدشان را افزایش دهند.

پلتفرم‌های تبلیغات آنلاین

اگر تا به حال از تبلیغات آنلاین استفاده نکرده‌اید و یا به دنبال راه‌های جدیدی برای تبلیغات موثر نبوده‌اید با این پلتفرم های تبلیغات آنلاین که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم می‌توانید در بازاریابی کسب‌وکارتان تحول ایجاد کنید. در درجه اول بهینه‌سازی وب‌سایت شما برای اینکه در نتایج موتور جست‌وجو رتبه بالایی کسب کنید ضروری است اما این روش گذشت زمان و صبوری شما را می‌طلبد. توصیه ما این است در مدت زمانی که سئوی وب‌سایتتان را بهبود می‌بخشید بودجه تبلیغاتی خود را صرف تبلیغات آنلاین کنید.

گوگل ادز

از گوگل ادز با عنوان پدربزرگ تبلیغات آنلاین یاد می‌کنند. از آنجا که موتور جست‌وجوی گوگل صاحب سهم بازار موتورهای جست‌وجو در شبکه است بدیهی است که پلتفرم تبلیغاتی آن گوگل ادز به بزرگ‌ترین بستر بازاریابی تبلیغات کلیکی PPC تبدیل شود. گوگل ادز این امکان را برای شما فراهم می‌کند تبلیغاتی مبتنی بر متن، تصویر یا فیلم ایجاد کنید تا افرادی که به جست‌وجوی کلمات کلیدی خاص می‌پردازند (شما این کلمات کلیدی را در سئوی وب سایت خود قرار داده‌اید) به وب‌سایت شما دسترسی پیدا کنند.

تبلیغات آنلاین برای کسب‌وکار شما بسیار کارآمد است. راه‌اندازی یک کمپین برای افراد تازه‌کار کمی پیچیده و دشوار به نظر می‌رسد. خوشبختانه گوگل راهی آسان را برای شروع کار با گوگل ادز اکسپرس (Google Ads Express) در کسب‌وکارهای کوچک ارائه کرده است. گوگل ادز اکسپرس نسخه سبک‌تری از گوگل ادز اصلی است که به صورت کاملا خودکار تبلیغات آنلاین را مدیریت می‌کند. بلافاصله پس از آنکه تبلیغات خود را در گوگل ادز اکسپرس بارگذاری می‌کنید ربات‌های گوگل کنترل تبلیغات را در دست گرفته و آن را بهینه‌سازی می‌کنند. گرچه این روش کاربردهای محدودی دارد اما استفاده از آن در شروع کار مفید به نظر می‌رسد.

شبکه‌های تبلیغاتی در گوگل ادز

گوگل ادز

گوگل ادز

تبلیغات در جست‌وجو (Search Ads): که شبکه جست‌وجو هم نامیده می‌شود کمک می‌کند تبلیغات شما هنگام جست‌وجو در گوگل در نتایج اصلی نمایش داده شود. معمولا دو سه تبلیغ بالاتر از نتایج ارگانیک و همچنین چند تبلیغ در سمت راست نتایج جست‌وجوی ارگانیک وجود دارد. در اینجا کلمات یا عبارات کلیدی خاصی را هدف قرار می‌دهید تا مخاطبان بتوانند هنگام جست‌وجو شما را در میان سایت‌های رقیب پیدا کنند.

شبکه نمایش (Display Network): پلتفرم گوگل ادز بزرگ‌‌ترین شبکه تبلیغات نمایشی را در میان پلتفرم های تبلیغات آنلاین دارد. روش عملکرد این شبکه‌ متفاوت است و خارج از جست‌وجوی سنتی گوگل عمل می‌کند. گوگل امکان‌های زیادی مثل Gmail و YouTube را در اختیار شما قرار می‌دهد تا در آنها تبلیغات متنی، تصویر و ویدئو را قرار دهید. شبکه نمایش تبلیغات گوگل با دسترسی به بیش از دو میلیون وب سایت و حدود 90 درصد از کاربران اینترنت حداکثر دسترسی از هر بستر تبلیغاتی آنلاین را امکان‌پذیر می‌سازد. این تبلیغات برای کاربرانی که در حال خرید اینترنتی، تماشای ویدئوهای مربوط به اخبار یا خواندن ایمیل‌هایشان هستند پخش می‌شود.

به طور معمول هزینه تبلیغات کلیکی در شبکه نمایش گوگل کمتر از تبلیغات در نتایج جست‌وجوی گوگل است اما از اثربخشی نسبتا پایینی برخوردار است.

بازاریابی مجدد (Remarketing): سیستم تبلیغاتی گوگل امکانات و قابلیت‌های متعددی برای ریمارکتینگ دارد. کمپین‌های ریمارکتینگ به طور خاص برای مخاطبانی استفاده می‌شود که قبلا از وب سایت شما بازدید کرده‌اند. این کمپین‌ها برای اساس کوکی‌های سایت ایجاد می‌شوند. کوکی‌ها اطلاعات زیادی درباره صفحات مرورشده توسط کاربر و آخرین زمان ورود او به سایت دارند. این اطلاعات به گوگل ارجاع داده می‌شود تا از آن برای ریمارکتینگ و نمایش مجدد تبلیغ به همان کاربرها استفاده کند. در این صورت زمانی که کاربر به سایت دیگری که جزء شبکه AdSense گوگل است مراجعه کرده تبلیغ سایت شما برای او نمایش داده می‌شود.

ریمارکتینگ تبلیغ در گوگل کمک می‌کند کلیک‌های بیشتری با صرف هزینه بسیار کمتر برای تبلیغ خود داشته باشید. مزیت اصلی ریمارکتینگ کاهش هزینه‌های تبلیغاتی شما در کنار هدف‌گیری کاربران خاص است.

تبلیغات بینگ (Bing)

بینگ

بینگ

بینگ دومین موتور جست‌وجوی محبوب در جهان و رقیبی قدرتمند برای گوگل به شمار می‌آید. حدود بیست درصد کل جستجوها در جهان با بینگ انجام می‌شود. مایکروسافت مشابه گوگل ادز از موتور جست‌وجوی بینگ برای ارائه تبلیغات در نتایج موتور جست‌وجوی خود و همچنین شبکه‌های دیگر استفاده می‌کند. تبلیغات بینگ در سال‌های اخیر شبکه تبلیغاتی خود را بهبود بخشیده و در سهولت‌بخشی به اجرای کمپین‌های خاص خود پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. تبلیغات بینگ اعتبار تبلیغاتی رایگان به شما ارائه می‌دهد اما به سختی می‌توان از آن نتیجه گرفت.

موتور جست‌وجوی بینگ مخاطب بسیار کمتری نسبت به گوگل دارد در نتیجه قیمت پیشنهادی برای کلمات کلیدی در آن ارزان‌تر است. با تبلیغات بینگ می‌توانید در هزینه‌های بازاریابی خود صرفه‌جویی بیشتری کنید.

بر اساس آمار میانگین هزینه کلیک تبلیغات در گوگل سه برابر میانگین هزینه کلیک تبلیغ در بینگ است. ترافیک ورودی بیشتر در گوگل صاحبان کسب‌وکارها را به پرداخت هزینه کلیک بیشتر در آن ترغیب می‌کند. پلتفرم بینگ در مواردی نسبت به گوگل مزایایی دارد. آدرس سایت در موتور جست‌وجوی بینگ به طور برجسته (bold) نمایش داده می‌شود و این موضوع در برندسازی سایت تاثیرگذار است. تبلیغات بینگ از نسبت کلیک به نمایش (CTR) بالاتری نسبت به گوگل برخوردار است.

با این حال و با وجود مفید بودن موتور جست‌وجوی بینگ و مزیت‌های آن نسبت به گوگل ادز، کسب‌وکارها در ایران به دلیل محبوبیت زیاد گوگل از این پلتفرم برای تبلیغات آنلاین خود استفاده می‌کنند.

نوین مارکتینگ بازدید : 19 پنجشنبه 25 مهر 1398 نظرات (0)

همه چیز در تبلیغات آنلاین وابسته به نتایج و آمار است. به همین علت گزار‌ش‌ها جمع بندی نتایج گوگل ادز بسیار مهم  است. گزارش‌ها به مدیران کمپین‌ها کمک می‌کنند که نگاهی به پیشینه کار خود بیندازند. برای مشتریان و یا مدیران نیز این گزارش تنها راه آگاهی از کارایی یک کمپین و یا بحث پیرامون نتایج آن است.

گزارش‌دهی کار سختی است. بیایید با هم موارد مهم برای یک گزارش جمع بندی نتایج گوگل ادز خوب را بررسی کنیم.

جمع بندی نتایج گوگل ادز

انتخاب شاخص‌ها

شاخص‌ها اساس هر گزارش ادوردز هستند. صدها شاخص مختلف نظیر تعداد کلیک، تعداد نمایش، نرخ کلیک، نرخ تبدیل، هزینه به ازای کلیک و غیره در گوگل ادوردز وجود دارد و اکثر آن‌ها توسط مدیر کمپین برای بهینه‌سازی آن استفاده می‌شود.

اما همه‌ آن‌ها برای گزارش جمع بندی نتایج گوگل ادز جذاب نیستند. با توجه به اهداف کسب و کار، بر مهم‌ترین‌های آن‌ها متمرکز شوید. یک گزارش گوگل ادز خوب ارزشمندترین اطلاعات برای خواننده را در بر دارد.

تقریباً همه مشتریان می‌خواهند مقایسه‌ای میان میزان هزینه پرداختی و میزان درآمد دریافتی داشته باشند. اگر می‌خواهید این داده را به آن‌ها بدهید، گزارش شما باید حاوی شاخص‌هایی مثل هزینه به ازای درآمد، تعداد تبدیل‌ها، میانگین میزان هزینه به ازای تبدیل، سود و زیان باشد.

جمع بندی نتایج گوگل ادزاما همه این شاخص‌ها وابسته به اهداف کارزار یا کمپین  هستند. این چند مثال را در نظر بگیرید:

  •       شما یک کارزار جستجو را برای فروشگاهی آنلاین را مدیریت می‌کنید. در این حالت، به راحتی می‌توانید نرخ تبدیل را دنبال کنید. شما قادرید که کل فرآیند فروش را بررسی کنید و گزارش جمع بندی نتایج گوگل ادز شما حاوی تعداد تبدیل‌ها، هزینه به ازای درآمد، نرخ تبدیل و سود خواهد بود.
  •       شما مدیر کارزار نمایشی یک نام تجاری هستید. هدف اصلی از این کارزار رساندن پیام نام تجاری به حداکثر تعداد ممکن از افراد هدف است، نه تبدیل کردن آن‌ها. در این مورد، بازدیدها، کلیک‌ها و نرخ کلیک بسیار مهم هستند. حتی تعداد اشتراک‌گذاری هم می‌تواند جایگاهی در گزارش شما داشته باشد.

 

یک گزارش جمع بندی نتایج گوگل ادز خوب منطبق با نیازهای کاربران شما، بازار کسب و کار، اهداف شما از کارزار برای مدت زمانی است که اجازه تهیه داده‌های کافی را به شما می‌دهد.

مقایسه شاخص‌های اصلی با نتایج دوره‌های زمانی قبلی

انتخاب دوره زمانی پیشفرض برای گزارش نیز اهمیت زیادی دارد. شما به  زمان کافی برای نمایش اطلاعات مفید از شاخص‌های مورد نظر نیاز دارید.

پس از انتخاب شاخص‌های مناسب، ارزیابی کارایی شما اهمیت به سزایی دارد. بهترین راهکار، مقایسه شاخص‌ها با دوره‌های زمانی مشابه قبلی است. گوگل ادز این قابلیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. گزارش شما هم باید به همین گونه باشد.

مقایسه با دوره‌های زمانی قبلی

در اکثر موارد شما شاخص‌ها را با دوره زمانی قبلی مقایسه می‌کنید. مثلاً اگر شما هر هفته گزارش‌دهی می‌کنید، می‌توانید نتایج را با هفته قبل از آن مقایسه کنید. برای گزارش‌های ماهیانه هم می‌توانید همین کار را انجام دهید. استفاده از این روش به شما اجازه می‌دهد که به طور منظم کارایی اصلاحات انجام شده روی کمپین را رصد کنید.

این اطلاعات نمایش دهنده‌ درصد رشد کمپین میان دو دوره زمانی است.

مقایسه با دوره زمانی مشابه در سال قبلی

دوره‌های زمانی خاصی وجود دارند که روش پیشین برای آن‌ها قابل استفاده نیست. برای کسب و کارهای فصلی و یا فروش سال نو بهتر است که نتایج با دوره زمانی مشابه در سال قبل مقایسه شود.

این دوره‌های زمانی به قدری مشخص و خاص هستند که مقایسه آن‌ها با هفته یا ماه قبل اصلاً منطقی به نظر نمی‌رسد. هیچ دوره زمانی در سال مشابه روزهای سال نو نیست. اگر کارزاری برای فروش سال نو دارید، بایستی شاخص‌های آن را هفته به هفته با مدت مشابه در سال قبلی مقایسه کنید.

ادامه مقله: کوتاه‌ترین زمان برای جمع بندی نتایج گوگل ادز

نوین مارکتینگ بازدید : 33 دوشنبه 22 مهر 1398 نظرات (0)

وقتی از دنیای پر رقابت گوگل ادز صحبت می‌شود، پیدا کردن راهی برای کاهش هزینه تبلیغات در گوگل  (CPC)  برای عبارت‌های کلیدی کمپین تبلیغاتی، گامی ضروری برای گرفتن نتیجه هرچه بهتر از تبلیغات و موفقیت هرچه بیشتر است. بسته به حوزه کاری، محصولات و مکان‌هایی که می‌خواهید در آن تبلیغات کنید، ممکن است کاهش هزینه تبلیغات در گوگل سخت باشد، اما همیشه رعایت برخی نکات کلی می تواند به شما کمک کند:

کاهش هزینه تبلیغات در گوگل

1. کاهش قیمت پیشنهادی راهی باورنکردنی برای کاهش هزینه تبلیغات در گوگل

کاهش قیمت های پیشنهادی خود، ابتدایی‌ترین راه برای کاهش هزینه متوسط به ازای هر کلیک کمپین تبلیغاتی گوگل است. با کاهش قیمت پیشنهادی شما به گوگل، در واقع حداکثر قیمتی که گوگل برای هر کلیک روی تبلیغ شما دریافت می‌کند را کاهش می‌دهید.

در صورتی که کمپین تبلیغاتی شما به طور میانگین موقعیتی بالاتر از سه داشته و در حال حاضر از لحاظ بودجه محدودیت داشته باشید، می توانید قیمت پیشنهادی خود را کاهش دهید، چرا که قیمت‌های پیشنهادی کمتر منجر به هزینه متوسط کمتری برای هر کلیک خواهد شد. با اینکه به این ترتیب موقعیتی که تبلیغ شما نشان داده می شود نیز کمی افت می کند، اما همچنان می‌توانید کلیک‌های بیشتری را با بودجه یکسان داشته و در زمان بیشتری تبلیغ کنید. بنابراین بیشتر در موتور جستجوی گوگل نشان داده خواهید شد و به همین ترتیب احتمال تولید مشتری راغب نیز برای شما افزایش می‌یابد.

از زمان معرفی اطلاعیه اخیر گوگل درباره بهبود الگوریتم‌های یادگیری ماشین و قیمت پیشنهادی خودکار، بسیاری از بازاریابان از این طریق کمپین بازاریابی خود را مدیریت می‌کنند، زیرا این روش زمان زیادی را برای آنها ذخیره می‌کند. گوگل همه چیز را به دست می گیرد، از تنظیم قیمت‌ها گرفته تا نظارت روی آنها!

هرچند، اگر واقعا می‌خواهید روی همه چیز کنترل کامل داشته باشید، باید همه چیز را به صورت دستی کنترل کنید. به این ترتیب می‌توانید روی عبارت‌های کلیدی تمرکز کنید که واقعا عملکرد خوبی دارند و بعد برای آنها قیمت پیشنهادی تنظیم کنید.

مسئله دیگری که باید به خاطر داشته باشید این است که می‌توانید قیمت پیشنهادی برای عبارت‌های کلیدی را کاهش دهید و همچنان تبلیغات خود را در موقعیت‌های بالای صفحه نتایج جستجو نشان دهید. به مثال زیر توجه کنید:

همانطور که می‌بینید، قیمت پیشنهادی این عبارت کلیدی بیش از مقداری است که برای یک تبلیغ در صفحه اول نتایج جستجو لازم است و شما می‌توانید قیمت پیشنهادی را کاهش داده و همچنان عملکرد خوبی داشته باشید؛ چیزی که اغلب استراتژی‌ها به دنبال آن هستند.

کاهش هزینه تبلیغات در گوگل

به خاطر داشته باشید که پیشنهاد دستی قیمت به خودی خود تکنیک خاصی برای کاهش هزینه تبلیغات در گوگل به حساب نمی‌آید. شما باید کاملا حواس خود را جمع کرده و ببینید کمپین تبلیغاتی، گروه‌های تبلیغات و عملکرد عبارت‌های کلیدی چگونه است و بعد تغییرات لازم را اعمال کنید.

2. رویکرد خود را برای عبارت‌های کلیدی تغییر دهید

تغییرات جدیدی عبارت‌های کلیدی:

فرض کنیم می‌خواهید کمپین تبلیغاتی جدیدی برای یک گلفروشی راه اندازی کنید اما رقابت شدیدی بر سر عبارت‌های کلیدی مربوط به این شغل وجود دارد. از آنجا که شما یک کسب و کار استارت آپ کوچک هستید، نمی‌توانید بودجه زیادی برای تبلیغات گوگل اختصاص دهید. اینجا، می توانید به خوبی از جستجوی عبارت کلیدی اضافه و بیشتر استفاده کنید. یکی از ابزارهای خوبی که به شما برای پیدا کردن عبارت‌های کلیدی جایگزینی که هزینه کمتری دارند کمک به می کند، کیورد پلنر Keyword Planner  گوگل ادز است.

می‌توانید از روش‌های زیادی برای پیدا کردن عبارت‌های کلیدی جدید استفاده کنید. همانطور که در اسکرین شات زیر مشاهده می کنید، می‌توانید عبارت‌های کلیدی خود را اجرا کنید تا ایده‌های جدیدی بگیرید. وقتی چنین کاری انجام دهید، می‌توانید نتایج را بر اساس میزان رقابتی که بر سر آن وجود دارد فیلتر کرده و عبارت‌های کلیدی که کمترین رقابت را دارند پیدا کنید.

یک گزینه خوب دیگر برای پیدا کردن عبارت‌های کلیدی جدید، اعمال یک فیلتر دیگر در ابزار کیورد پلنر است، اما این بار باید از ستون Suggested Bid استفاده کرده و عبارت‌های کلیدی نمایش داده شده را از متوسط هزینه قیمت بر اساس کلیک (CPC) بالا به متوسط هزینه کم مرتب کنید.

با انجام این شکل از جستجوی عبارت کلیدی، می توانید گزینه‌های بسیار خوبی برای بهبود عملکرد کمپین تبلیغاتی خود و کاهش هزینه تبلیغات در گوگل در حین کاهش متوسط هزینه های CPC پیدا کنید.

کاهش هزینه تبلیغات در گوگل

از عبارت‌های کلیدی طولانی استفاده کنید

اگر حوزه کاری که در آن تبلیغات می کنید رقابت بسیار بالایی وجود دارد، احتمالا قیمت متوسط CPC کمپین تبلیغاتی شما بسیار بالا خواهد بود.

در این مورد، به منظور اجتناب از عبارت‌های کلیدی گران قیمت، می‌توانید با جستجو سعی کنید عبارت‌های کلیدی طولانی جایگزین پیدا کنید.

عبارت‌های کلیدی طولانی، امتیاز کیفیت بالاتری هم دارند و داشتن امتیاز کیفیت بالاتر، موثرترین راه برای کاهش CPC  و در کل کاهش هزینه تبلیغات در گوگل است در حالی که در آن واحد موقعیت متوسط شما را نیز حفظ می کند.

به خاطر داشته باشید که گوگل رتبه تبلیغات را با ضرب بیشترین قیمت پیشنهادی CPC در امتیاز کیفیت شما محاسبه می‌نماید. به همین ترتیب، عبارت کلیدی طولانی‌تر با امتیاز کیفیت بالاتر صرفه اقتصادی بیشتری برای کمپین تبلیغاتی شما داشته و به شما برای کاهش هزینه‌های کلی CPC کمک می کند.

پست با عنوان ” جستجوی کلمه کلیدی برای کسب و کارها، آموزش ساده و جامع” را بررسی کرده و ابزارهایی که می‌توانند برای شما چنین عبارت‌های کلیدی را تولید کنند پیدا نمایید.

یک نکته مهم دیگر: وقتی از عبارت‌های کلیدی طولانی استفاده می‌کنید، اطمینان حاصل کنید این عبارت‌های کلیدی حجم جستجوی مناسبی دارند چون حتی اگر امتیاز کیفیت این عبارت‌های کلیدی 10 از 10 باشد ولی حجم جستجوی پایینی داشته باشند، به درد کمپین تبلیغاتی شما نمی خورند.

 

برای مطالعه ادامه مقاله مهم‌ترین نکات برای کاهش هزینه تبلیغات در گوگل با ما همراه باشید.

نوین مارکتینگ بازدید : 25 یکشنبه 21 مهر 1398 نظرات (0)

تبلیغات در جیمیل یکی از سرویس‌های جذاب پلتفرم گوگل ادز است. سرویسی که به شما اجازه می‌دهد تبلیغات خود را در بالای اینباکس کاربران جیمیل به نمایش بگذارید. اگر پیش از این از خدمات تبلیغات در گوگل استفاده کرده باشید؛ حتما می‌دانید که با بهترین و بزرگ‌ترین پلتفرم تبلیغات هدفمند آنلاین روبرو هستیم. در این مقاله نوین مارکتینگ می‌خواهیم شما را با این سرویس گوگل آشنا کرده و نکات مهمی را درباره آن مطرح کنیم. چراکه ما در مجموعه نوین مارکتینگ به عنوان پریمیر پارتر گوگل، این سرویس را نیز به مشتریان خود ارائه می‌کنیم.

تبلیغات در جیمیل

جیمیل چیست و چرا باید در آن تبلیغ کرد؟

از قدیمی‌ترین و با ثبات‌ترین سرویس‌های آنلاین، سرویس پست الکترونیکی یا ایمیل است. سرویس‌های پست الکترونیکی، مانند یک صندوق پستی آنلاین، فضایی را برای ارسال مکاتبات، فایل‌ها و به‌طور کلی نامه‌نگاری آنلاین در اختیار کاربران قرار می‌دهد. جیمیل نام تجاری سرویس پست الکترونیکی شرکت گوگل است. این سرویس به صورت کاملا رایگان در اختیار همه افرادی که حساب کاربری در وب‌سایت گوگل دارند قرار گرفته است. جیمیل تحولی بزرگ در سرویس‌های پست الکترونیکی محسوب می‌شود. اتصال این سرویس به سایر سرویس‌های گوگل (گوگل بیش از 100 سرویس آنلاین رایگان دارد.) اجازه حداکثر استفاده و بهره‌وری را به کاربران داده است. همین ویژگی‌ها نیز باعث شده است که در سال 2018 سرویس جیمیل بیش از یک میلیارد و پانصد میلیون نفر کاربر فعال در سراسر جهان داشته باشد.

سرویس جیمیل در ایران نیز از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است؛ و اگرچه آمار دقیقی در این زمینه ثبت نشده است؛ اما شواهد نشان می‌دهد که بیش از 80 درصد کاربران آنلاین و دارای گوشی هوشمند، دارای حساب جیمیل بوده و از آن برای ارتباطات رسمی خود استفاده می‌کنند. همین ویژگی‌های جذاب کافی است تا فضای جیمیل شخصی کاربران، محلی مناسب برای درج آگهی‌های شما باشد؛ اما این دلایل وقتی روش‌های هدف‌مندی نمایش آگهی در سرویس جیمیل را بدانید، بسیار جذاب‌تر نیز خواهد شد. بنابراین با ادامه این مقاله همراه ما باشید.

 

با ویژگی‌های تبلیغات جیمیلی یا Gmail Ads آشنا شوید

تبلیغات جیمیلی یا Gmail Ads

تبلیغات جیمیلی یا Gmail Ads

تبلیغات جیمیلی گوگل با عنوان Gmail Sponsored Promotions در این پلتفرم نمایش داده می‌شود. این تبلیغات مانند یک ایمیل تازه، در بالای لیست ایمیل‌های رسیده برای مخاطبان، به نمایش گذاشته می‌شود. البته گوگل با نمایش یک آیکون کوچک سبز رنگ، تبلیغاتی بودن این پیام‌ها را به کاربر اطلاع می‌دهد. با کلیک کاربران روی این تبلیغات، آنها دقیقا مانند یک ایمیل ساده باز شده و اطلاعات اولیه آگهی را در اختیار مخاطب قرار می‌دهند. وجود دکمه CTA در این بخش نیز کاربر را به سمت وب‌سایت آگهی‌دهنده هدایت می‌کند.

اما این همه ماجرا نیست. شکل هدفمند سازی نمایش تبلیغات در جیمیل نیز مانند سایر پلتفرم‌های تبلیغاتی گوگل، کاملا هوشمند و حتی شگفت‌انگیز است. گوگل به علایق، رفتار، جستجوهای کاربران و موضوع ایمیل‌های رسیده به آنها توجه بسیار زیادی دارد؛ و از طریق همین ویژگی‌ها نیز می‌تواند تشخیص دهد که کدام آگهی مناسب و مورد علاقه کدام گروه از مخاطبان است.

نوین مارکتینگ بازدید : 30 شنبه 20 مهر 1398 نظرات (0)

آیا تا به حال از بخش آنالیز استوری ‌های اینستاگرام استفاده کرده‌اید؟ اگر نکرده‌اید زمان استفاده از آن فرا رسیده است.

این روزها استوری‌های اینستاگرام بیش از 400 میلیون کاربر در روز دارند که 100 میلیون افزایش در کمتر از 2 سال. مردم عاشق استوری‌اند و اینستاگرام هم با ارائه‌ی ویژگی‌های جدید برای استوری‌ها، کارش را برای تشویق کاربران و کسب و کارها به خوبی انجام می‌دهد.

استوری

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط اینستاگرام، یک سوم پربازدیدترین استوری‌ها را صاحبان کسب و کار‌ها منتشر می‌کنند، همین موضوع بیانگر این است که شما هم باید وارد این بازی شوید. استوری‌ها بایستی بخشی اساسی از راهبرد بازاریابی اینستاگرامی شما را تشکیل دهند و برای این کار، نیاز دارید که چگونگی اندازه گیری کارایی استوری‌های خود را بیاموزید.

این راهنما، دقیقا همین موضوع را به شما آموزش می‌دهد.

در این راهنما تمامی شاخص‌هایی که در حال حاضر برای آنالیز استوری‌های اینستاگرام وجود دارند، بررسی شده است و به شما اطلاعاتی درباره‌ی چگونگی استفاده از این شاخص‌ها و توصیه‌هایی کاربردی برای بهبود آن‌ها آورده شده است.

اگر این موارد برای شما مناسب به نظر می‌رسد، ادامه‌ی مقاله را از دست ندهید!

آنالیز استوری ‌های اینستاگرام: راهنمای کامل

شاخص‌های استوری‌های اینستاگرام

در مرحله‌ی اول، بد نیست فهرست کاملی از شاخص‌های حال حاضر استور‌های اینستاگرام را ارائه کنیم. شما با ادغام دو بخش Native Insights و Iconosquare اینستاگرام، که فعلا تنها پلتفرم‌های موجود برای استخراج داده هستند، شاخص‌ها را آنالیز می‌کنید.

فهرست شاخص به شرح زیرند:

  1. بازدید کننده یکتا (Reach)
  2. نمایش‌ها (Impressions)
  3. پیشروی‌ها (Taps forward)
  4. پسروی‌ها (Taps back)
  5. مجموع تعاملات (Total interactions)
  6. پاسخ‌ها (Replies)
  7. لینک‌های باز شده (Link opens)
  8. خروج‌ها (Exits)
  9. عبور کردن‌ها (Swipes away)
  10. نرخ اتمام (Completion rate)
  1. بازدید کننده یکتا

بازدید کننده یکتا: تعداد کاربران واقعی که استوری شما را دیده‌اند را بیان می‌کند. این مورد احتمالا مهم‌ترین شاخص آنالیز استوری‌های اینستاگرام است، چراکه دیدگاهی کلی از چگونگی دسترسی کاربران به استوری شما را نشان می‌دهد.

  1. نمایش‌ها

در حالی که شاخص بازدید کننده یکتا تعداد کسانی که استوری شما را دیده‌اند را بیان می‌کند، شاخص نمایش، تعداد دفعات نمایش استوری شما را نشان می‌دهد. در نتیجه به عنوان مثال، اگر یک نفر سه بار استوری شما را ببیند، استوری شما 1 بازدید کننده یکتا و 3 نمایش داشته است.

واضح است که همواره تعداد نمایش‌ها از تعداد بازدید کنندگان یکتا بیشتر بوده و برعکس آن غیرممکن است.

اگر مشاهده کردید که تعداد افراد بیننده‌ی استوری شما رو به کاهش است، به دنبال یافتن علت آن باشید. به طور معمول این مورد به دو دلیل روی می‌دهد.

نخست، تعداد افراد بیننده‌ی استوری‌های متوالی، به ترتیب کاهش می‌یابد. اگر تعداد زیادی استوری را در یک روز منتشر کرده‌اید، طبیعی است که هر چه به جلو بروید، تعداد بینندگان آن کاهش یابد. برای مثال، من چند روز پیش مجموعه‌ای شامل 6 تصویر را در اینستاگرام منتشر کردم. استوری اول توسط 306 نفر بازدید، 323 بار نمایش داشت. اگرچه همه‌ی استوری‌ها به دنبال هم و تقریبا همزمان منتشر شدند اما استوری آخر، فقط 185 بازدیدکننده و 202 بار نمایش داشته است. آماری که تقریبا یک و نیم برابر از استوری اول کمتر است.

نگران نباشید، این اتفاق کاملا طبیعی است. البته اگر نمودار بازدید شما به شدت منفی شد، شک نکنید که تعداد استوری‌هایی که در یک دوره‌ی زمانی کوتاه منتشر کرده‌اید بیش از حد زیاد بوده است.

استوری

دومین دلیل برای کاهش تعداد بازدیدکنندگان استوری نیز این حقیقت است که محتوای اشتراک گذاشته شده توسط شما، مخاطبان را به خودش جلب نمی‌کند. از تغییر موضوع و شیوه‌ی انتشار محتوا نترسید و با بررسی داده‌های مربوط به محتواهای مختلف، نتایج خود را بهبود ببخشید. همچنین می‌توانید کمی درباره‌ی مخاطبان خود در اینستاگرام تحقیق کنید و از نظرسنجی‌های استوری اینستاگرم برای پرسش مستقیم از آن‌ها و فهمیدن آنچه که می‌خواهند ببینند استفاده کنید. شاید آن‌ها از دیدن محتوای مربوط به تبلیغ محصولات شما خسته شده‌اند و می‌خواهند چیزهایی درباره‌ی پشت صحنه‌ی تولیدات شما بدانند. اگر از آن‌ها چیزی نپرسید، هرگز متوجه تمایلات مخاطبانتان نمی‌شوید.

در ادامه مقاله به بازدیدکنندگان استوری اینستاگرام و نکاتی دیگری می‌پردازیم، پس با ما همراه باشید.

درباره ما
Profile Pic
🏅 تمام تخصص و تجربه ی ۱۱ ساله ی ما در دنیای دیجیتال مارکتینگ، در اختیار شماست تا به بهترین شکل دیده بشید🏅
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 24
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 50
  • بازدید ماه : 150
  • بازدید سال : 926
  • بازدید کلی : 3,333